Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגרילים של וובר מאוד מוצלחים וטובים(והיה לנו אחד כזה בעבר), עם זאת אמליץ לך לבדוק אופציה נוספת.

לאוהבי המראה ה"תעשייתי" יותר, יש יצרן בחולון בשם ויקטור, שמייצר לרוב המסעדות המזרחיות וכו' את הכלים שלהם.

רכשנו אצלו 2 מנגלים (אחד של 9 מבערים - ענק, ואחד בינוני של 5 מבערים), שניהם עובדים מעולה כמה מספר שנים טובות.

היתרון הוא שאתה יכול להזמין מנגל לפי המידות שלך, לבקש אילו אביזרים/פלטות/רשתות וכו' אתה מעוניין והכל במחירים בדרך כלל זולים משמעותית מוובר ושות'.

http://www.victor.co.il/products_home_01.htm

פורסם

לבעלי גרילי הגז, אודה אם תאמרו באילו טמפ' מקובל לצלות את הבשר?

כי וובר, למשל, מתחמם ל200 מעלות במשך כ10 דק'.

כמו כן, ישנם עוד יצרנים, שמצהירים שהטמפ' לא עוברת את ה230-250 מעלות במקסימום (לא מדבר על ש.ד.ר. וכדו'), ולטענתם זה בהחלט מספק לצליית בשר, ויותר מזה כבר ישרוף את הבשר (לצורך העניין, אנו אוהבים מדיום רייר).

ויש יצרנים שטוענים שהגריל שלהם עובר את ה300 מעלות ללא בעיה.

זה בכלל מספיק/ מוגזם לצליית סטייק טוב? זה משום מה נשמע לי כמו טמפ' אפייה לפיצות, עוגות ולא בשר.

עד היום, הייתי מדליק פחמים, מרגיש שהעסק מספיק חם וזורק על האש. אין לי שמץ של מושג באילו טמפרטורות מדובר פה.

אשמח אם תשפכו אור בעניין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עכברוני, 150 מע' זה מספיק? לא ידעתי שעד כדי כך נמוך מספיק.

אז מה הקטע של היצרנים להציג יכולות חימום של 300 מע' אם לא יותר מכך?

GSI16v,

קראתי את השרשור שצירפת, אבל לא הבנתי על איזה טמפ' אתה נוהג לצלות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הכל עניין של משך הצליה. אבל אני אכן מחמם לאיזה 200 מעלות כדי לצרוב קודם ולאחר מכן משאיר על חום יותר נמוך כדי שלא ישרף מבחוץ ויהיה עשוי גם מבפנים.

פורסם

דווקא פרגיות אני צולה על חום יותר גבוהה כי אין חשש שישרף מבחוץ ויהיה לא עשוי מבפנים, כפי שקיים בבשרים אחרים. גם הפסקתי לעות קבבים על הגריל. אין לי כוח לריח וליכלוך. עושה אותם בתנור במצב גריל. יוצא אותו דבר, אבל בלי הריח והג'יפה.

• תוכן חדש...