Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטרנטה שלי (סיאט 2001) שוב עושה בעיות ואם התקלה הנוכחית תעלה לי הרבה כסף כנראה שארצה להזמין מפרק. רק לפני חודש עשיתי טסט ושילמתי אגרה לשנה והבנתי שאני זכאי לקבל את כל התשלום (בקיזוז חודש) בחזרה. בנוסף הבנתי שצריך להיזהר ולא להשאיר את האוטו בידי המפרק כשהוא עדיין על שמי, מחשש לתאונות/עבירות תנועה שאחר כך יולבשו עליי.

אודה למי שיעשה לי סדר ויסביר לי מה סדר הפעולות הרצוי מרגע שקיבלתי החלטה לקרוא למפרק (מפרק פוטנציאלי כבר יש) לאן ללכת, מה לעשות קודם, מה אחרי זה וכו'.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

יש לגשת למשרד הרישוי כדי להוריד את הרכב לצמיתות מהכביש. לאחר מכן תקבל לחשבון הבנק שלך את יתרת אגרת הרישוי בקיזוז החודשים שכבר חלפו.

לאחר מכן להחתים את מגרש הפירוק על טופס שמאשר שהוא יודע שהוא קנה רכב לפירוק ללא רישיונות עם מספר שלדה כזה וכזה ומספר מנוע כזה וכזה.

רצוי גם לקחת את לוחיות הרישוי מהרכב לפני שמוסרים אותו לפירוק, אבל זה לא מאוד קריטי.

לדעתי המגרש יבקש ממך לא להוריד את הרכב מהכביש אלא לבצע העברת בעלות על שמו.

• תוכן חדש...