Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יש לי את הרכיבים הבאים ואני רוצה להתקין אותם:

1. סאב JBL - דגם: W12GTI-MKII

2. מגבר AUDIO CONTROL SYSTEM 90 MODEL 50.

3. טוויטרים HAT דגם L1PRO

4. וופרים SCAN SPEAK REVALETOR

5. מגבר סלסטרה DA2K

בתצורת 2WAY אקוטיבי.

הספק המגבר הוא 50 RMS לערוץ בעל קרוסאובר מובנה.

אני יודע שחלק מהרכיבים לא משתלבים טוב בסטאפ ומתכנן להחליפם אך לא כרגע.

אין לי HU לכן אני מעדיף לקנות יד 2 חשבתי על בעל קרוסאובר פנימי, אין לי מושג בדגמים ספציפיים ואשמח להמלצות, תקציב: 1300.

רציתי גם להיוועץ בעניין הכיוונים של המערכת, כמובן שבסופו של דבר האוזן היא מה שיחליט, אבל אשמח לדעת טווח חיתוכים אפשרי לאלמנטים.

אני יודע שהסאב הוא יותר לכיוון SPL, אני מכוון ל SQ ואני אחליפו בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי djkobig

under construction...

פורסם

יש לך אלמנטים טובים אבל לצערי לא תוכל להפיק מהם תוצאה טובה.

המיד באס שלך הוא מדהים, יש לי את אותו הדגם כבר מעל 6 שנים וממש לא מתכוון להחליפו.

הבעיה היא שהרול אוף שלו הינו באזור ה1300 ומעבר לכך יש לו ירידה תלולה מאוד, מה עוד שהשילוב הנ"ל שלו עם הl1 pro לא מוצלח במיוחד, ניסיתי את אותו השילוב לא מזמן והאלמנטים פשוט לא משתלבים.

אני במקומך הייתי מוכר את הסקינים וקונה או l6 או l8 רק לא מהסדרה הראשונה אלה או v2 או se. הם עולים יפה מאוד עד אזור ה4000 ואף מעבר לכך ( מתחת לא לא הייתי חותך את הl1 pro, הם ממש לא ישמעו טוב) והשילוב בניהם יהיה הרבה הרבה יותר טוב. מה עוד שבמועד מאוחר יותר תוכל לשלב מיד של hat בלי הרבה בעיות.

Hu ל2 way אקטיבי הייתי קונה pioneer p80, יש פה אחד למכירה ביד 2 בתקציב שלך .

מכשיר מאוד איכותי שישלוט לך על מערכת 2way אקטיבי.

בהצלחה

אלי

פורסם

אלי, תודה גדולה מקרב לב על התגובה המפורטת.

האלמנטים שציינתי היו בשימוש בתצורת 3WAY אקטיבי ברכבי הקודם יחד עם HAT L3.

לפני שפתחתי את הטרד ייעוץ הזה בדקתי קצת על המידבסים ונתקלתי בביקורות מעולות על האלמנטים, לכן אני קצת מתבאס למכור אותם, במיוחד שיש לי מידים.

הכיוון ל- 2WAY נבע בעיקר מאילוצים תקציביים, אז עכשיו אני בודק אפשרות לעלות ל 3WAY אקטיבי, אך אני לא יודע אם ה-

pioneer p80 יתמוך בזה, ראיתי שיש לו אפשרות ל-3WAY, השאלה היא במקרה הזה איך אוכל לחבר את הסאב, כי יחד עם הסאב זה כבר 4WAY ונכון לכרגע אין דרך בה אני רוכש פרוססור.

under construction...

פורסם (נערך)

הp80 תומך ב3way,הווה אומר 2way אקטיבי מלפנים וסאב.

עם תלך לכיוון 3 way קדמי וסאב תצטרך מכשיר כמו הp99 או פרוססור נפרד שישלוט לך 4 way אקטיבי. עם הp80 לא תוכל לשלוט במערכת 4 way.

יש בפורום יד 2 bit 1 ב1300 שקל, לדעתי שווה להתאמץ לקנות פרוססור ואז hu בסיסי וטוב ללא צורך בכיוונים כלשהם ממנו.

אלי

עריכה אחרונה על ידי eli_i

פורסם

היי אלי,

אני חושב שאקשיב לעצתך ואתעזר בסבלנות על מנת לקנות פרוססור ואז אתקין כבר את כל המערכת ולאט לאט אשדרג רכיבים.

תודה רבה על הייעוץ, הטיפים וההכוונה.

under construction...

פורסם

התקנה של מערכת 3 חלקים תצרוך ממך קצת מעבר מלקנות פרוססור ורדיו נורמלי.

התקנה,זויות,בניות,איטום וכו'...

אל תשכח זאת,זאת הוצאה לא פחות מעלות הרכיבים עצמם לפעמים.

Scan Speak

פורסם

אין מה לעשות זה חלק מכל התקנה בין עם 2 חלקים או שלושה חלקים מה עוד שאלמנטים של hat הם בעלי תגובה טובה מאוד off axis ולא מצריכים נפח, דבר שיוזיל את עלות ההתקנה.

מניסיון אישי מר ויקר הגישה של קובי היא הגישה הנכונה; לחכות ולקנות רכיבים טובים לאט לאט ורק אז להתקין. חבל להתפשר ומאילוצי תקציב להתקין מערכת שלא תספק בסופו של דבר ותגרור הוצאות נוספות בקניית רכיבים אחרים, מכירת הישנים בהפסד ובזבוז כסף נוסף על התקנה חדשה.

אלי

פורסם

ערב טוב לכולם,

דן - אני יודע מה זה התקנה של 3WAY, זה נמשך אצלי המון המון המון ה-מ-ו-ן זמן בגלל אילוצים כאלו ואחרים.

הפעם אני מתכוון לעשות הכל בצורה מחושבת יותר ומוקפדת יותר, זה ייקח זמן (אולי אפילו יותר מפעם קודמת) אבל יהיה שווה את זה.

אלי - יש לי חזון בראש של המערכת שאני רוצה, ייקח המון זמן להשיג את הרכיבים ואין לי בעיה עם זה.

מהניסיון האישי שלי כשהמערכת לא מותקנת לך ברכב אז מן הסתם אתה פחות מתעסק בזה, אך כשאני לא מתעסק בדברים אני נעלם מהם - לצערי ככה האופי שלי, ככה שאני כן חושב שאתקין את המערכת (רק לאחר קניית פרוססור ו HU) ורק אח"כ אתחיל עם השדרוגים (כי הם באמת יקרים) ואז אשמור באמת את הפריטים שיהיו יקרים לליבי.

under construction...

• תוכן חדש...