Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את זה שיש פער בין המחירונים (ושכדאי לקנות בנמוך ולמכור בגבוה :-P), אבל בפער כזה של 7000 ש"ח אין לי מושג איך לתמחר שיהיה הגיוני.

אני הולך לראות אחת כזאת שמורה, מה ייחשב מחיר סביר ומה הגזמה?

פורסם

אם הרכב עובר תאונה לפי איזה מחירון חברת הביטוח תפצה אותך?

שכח ממחירון יד 2 הוא לא רלוונטי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מחירון יד2 לא רלוונטי לחברות הביטוח, בתי משפט, חברות טרייד אין וכל גוף רשמי במדינה. מצד שני המוכרים מעדיפים להתייחס אליו מכיוון שהוא הגבוה מבין השניים והרבה ישראלים "לא פראיירים של אף אחד" ולא ישלמו ללוי יצחק חצי שקל בשביל לבדוק את המחירון לפני שהם קונים רכב (ברור שעדיף לשלם 5000 ש"ח יותר בקניה של הרכב ולא להיות פראייר של אף אחד), בגלל זה למוכרים יש את הלגיטימציה להתייחס למחירון יד2 כנקודת מוצא.

רבים אומרים שמחירון יד2 נכון יותר כי הוא מתבסס על הביקוש האמיתי ועל המחירים האמיתיים שהעיסקאות נסגרות בהם. מצטערת, לא קונה את זה.

כל אחד יכול להעלות מודעה וכשהוא מסיר אותה לרשום מה שהוא רוצה במחיר המכירה. כמו כן, מספר החיפושים לרכב מסויים, לדעתי, לא משקפים את הביקוש האמיתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פונטו ספייס זה מהרכבים היחידים היום שנותנים עליהם אפילו מעל המחירון. אחותי מכרה במעל המחירון ספייס 2004 ידני, הביקוש לאוטומט רציף גבוה יותר, ועל רכב כזה במצב טוב אני די בטוח שאפשר לקבל מעל המחירון.

פורסם
פונטו ספייס זה מהרכבים היחידים היום שנותנים עליהם אפילו מעל המחירון. אחותי מכרה במעל המחירון ספייס 2004 ידני, הביקוש לאוטומט רציף גבוה יותר, ועל רכב כזה במצב טוב אני די בטוח שאפשר לקבל מעל המחירון.

השאלה היא לא אם לשלם מחירון או מעל, אלא לאיזה מחירון להתייחס.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אם אתה קונה - תציע לפי הזול.

אם אתה מוכר - תבקש לפי היקר.

את זה כבר כתבתי בהודעה הראשונה...

אני מאמין שהוא התייחס למעל מחירון לוי-יצחק, ואז קרובים יותר למחירון יד2.

תודה בכל מקרה. נלך לראות, נדבר עם הבן-אדם ונראה מה ייצא.

פורסם

הלכתי לראות את האוטו והתברר בכלל שזה סוחר. חשב שאני אשלם לו 4000 ש"ח מעל המחירון של לוי-יצחק. בסדר.

פורסם

למחירון שכולם עובדים איתו.

יד 2 זה "מחיר מומלץ לצרכן" והוא לא באמת תופס.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...