Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לפני מספר חודשים רכשתי Golf MK5 2008 ונדבקתי בחידק הזה שגורם לך לקנות כל מיני סמרטוטים במאות שקלים.

עד כה, זה הציוד שאני מחזיק במחסן (המחסן נמצא בחצר, צמוד לשביל גישה מבטון - תנאים מצוינים פרט למחסור בצל):

גרניק Karcher K3.3550 עם ראש טורבו ומניפה

שואב אבק די חזק (לצערי רק יבש) של Russel Hobbs

בגזרת החומרים:

שמפו Meg's Ultimate Wash & Wax

Meg's Ultimate Interior Detailer

Chemical Guys Trim Gel

Chemical Guys Signature Glass Cleaner

APC שופרסל (על הכל השקעתי - יצאתי קצת קמצן)

STP Tuff Stuff Carpet Cleaner

Iron X

Iron X Gel

שלל מגבות מיקרופייבר ו-Waffleweave - משופרסל עד מגבת שקניתי ב140 שקל ליבוש באוטוסטור

כפפה פשוטה + כפפה של Meg's

אני רוצה לעשות כל מיני תיקוני צבע קטנים (אני אזמין בימים הקרובים ערכה מאנגליה) ואין לי ממש מושג איך להכנס לזה.

אחרי התיקונים אני ארצה גם לעשות פוליש, וקס ואוטם כלשהו.

לשני הדברים האלו ברור לי שאצטרך כמה חומרים שאין לי היום, כלי עבודה שאין לי וידע שלצערי אין לי ועוד יותר לצערי אין לי איך ללכת לחנות לקנות.

אני לא ארצה להכנס להוצאה גדולה של לקחת את הרכב לדיטיילר מקצועי.

אני משתדל בדרך כלל לעשות דברים לבד...

ועכשיו לשלב השאלות -

1. לרכב שלי, בהינתן אפס הידע שלי בתחום - איזה חומרים (פוליש ווקס ואוטם) אתם ממליצים?ֿ אני לא רוצה להכנס להוצאה מאוד גדולה, אבל חשוב לי שאלו יהיו חומרים טובים.

2. מבחינת מכונת פוליש - יש המלצה למכונה טובה במחיר טוב?

3. שאלת השאלות -

יש כאן מישהו, שתמורת תשלום סמלי או ארוחת צהריים טובה על חשבוני יהיה מוכן לבוא ולעזור לי בתיקוני הצבע הפוליש והאוטם?

אני בגדול מחפש מישהו שיסייע לי להכנס לעולם הזה קצת יותר ברצינות. אני לא מחפש לפתוח עסק בתחום, אבל כן הייתי רוצה לטפל ברכב שלי בצורה הטובה ביותר. את רוב הציוד והחומרים כבר יש.

רעיון - מישהו עם הרבה נסיון שרוצה לעשות טיפול כזה בעצמו אבל אין לו מקור מים או את השטח לעשות את זה - מוזמן, שנינו נרוויח.

פורסם

קודם כל, ברוך הבא לתחום. כולנו פה עם שריטה בעניין הזה, העיקר שזה שריטה בראש ולא על האוטו :)

לגבי החומרים, אני אתן לאחרים שמבינים יותר ממני לענות לך, מלבד הAPC של שופרסל שהוא בסדר גמור. אין לך מה לחשוב שהתקמצנת. אני גם משתמש בו.

לגבי החונך, אולי כדאי לרשום מאיזה איזור אתה בארץ, יהיה יותר קל לאנשים לדעת אם הם יכולים לעזור או לא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מצטרף בקשר למיקום, מאיפה אתה בארץ, אם באזור שלי יותר מאשמח לעזור לך.

בקשר לחומרים, הכל בסדר גמור, והייתי אומר אפילו יותר מידיי, יש לך חומרים מצויינים יחסית ל"מתחיל" כמו שאתה מגדיר את עצמך.

פורסם

גם לי אין שום בעיה לתת יד, במידה ותוכל להגיע לאזור ירושלים.

יש לי מיקום מצויין (פרט לצל), כך ששעות הערב יותר יתאימו לעבודה.

אוכל לתרום ולרתום למאמץ את הDA שלי, וכמובן שאר הציוד והחומרים.

M-TECH E46

פורסם

ואו איזו היענות :)

אני גר באזור בקעת אונו, יהוד.

בעניין אחר, יש המלצות לחומרים ולמכונת פוליש?

פורסם

בנוגע למכונה, לפני שאתה קופץ לרכישה של מכונה, נסה לשכור אחת, לראות אם זה עונה על הדרישות והציפיות שלך. כמדומני שVIX משכירים.

אם תעבוד עם מכונה בתדירות גבוהה שתצדיק רכישה - בכיף. נוכל להמליץ לך על אחת. אני עובד עם הDA של מגס. לא יצא לי לעבוד עם אחרות. סה"כ? אני מרוצה למדי מהתוצאות.

בנוגע לחומרים, לא הייתי קופץ על משהו מעבר לקומפאונד המומלץ כאן של מגס, באמת שראיתי איתו תוצאות יפות מאוד. (לא לשכוח פד חיתוך). אם תרצה - תוכל לעלות שלב אחד מעלה ולבצע גם פוליש עדין יותר (עם פד תואם).

M-TECH E46

• תוכן חדש...