Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני וחבר טוב רוצים לטוס ליעד נחמד באירופה בעוד חודש וחצי. חשבנו על אמסטרדם או ברלין. אישית אני לא מתלהב כל כך מאמסטרדם (כמו שאני מתלהב מלונדון לדוגמה) אמסטרדם,הכצעקתה?! או שזה רק אני שלא מתלהב מהמקום. מה יש לעשות באמסטרדם? (חוץ מהקופי שופ,זה לא מעניין אותי בכלל) מה יש מעניין בברלין? אנחנו צעירים בני 23, אוהבים טיולים,אלכוהול טוב (פעם ב מותר) אוכל טוב, ואם יש הופעות זה יכול להיות נחמד. ואני מחפש גם קצת קניות. (בגדים,אלקטרוניקה) אם יש עוד יעד מעניין בשלוף תרגישו חופשי להמליץ.

רב תודות

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

דבר עם חבר הפורום סלע. אם אני זוכר נכון הוא סוכן נסיעות. עזר לי פעם עם טיול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ממליץ לשנות כיוון חשיבה לתאילנד.

לא חשבתי בחיים שאלך לטייל שם אבל איכשהו חבר שכנע אותי.

ואחרי שחזרתי הבנתי למה אנשים טסים לשם פעם פעמיים בשנה.

מסיבות, אנשים, חופים, מחיה זולה, מסאג'ים... באירופה ואמריקה אתה סתם תייר. במזרח (תאילנד פחות מזרח אבל גם שם!) איך שאתה נוחת אתה הופך למלך מולטי מליארדר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני אוהב את החשיבה הזאת,כמה עולה טיסה לשם?מחייה?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ערב טוב

גילוי נאות-אני אכן סוכן נסיעות.

לתאילנד יש לך טיסה ישירה אך ורק עם אל על.

מחירים זולים יותר אפשר למצוא אם טסים עם רויאל גורדניאן דרך עמאן, טורקיש דרך איסטנבול,

איירופלוט דרך מוסקבה ואזבקיסטן איירליינס דרך טשקנט.

שלחתי לך בפרטי.

אילן

סלע

פורסם (נערך)

בשביל ליסוע לתאילנד ולהנות כמו שצריך, צריך להכין לפחות עשירייה. חוץ מהכרטיס, כן? שהוא בין 1000-1500 דולר.

כמו ידידנו איש הסמארט, גם אני אף פעם לא הבנתי מה כ"כ מתלהבים מתאילנד, עד שחבר עשה לי טובה גדולה וגרר אותי לשם..

במילה אחת, תענוג.

בכמה מילים-אוכל מגניב, בחורות חמודות, תיירים מוזרים מכל העולם, נופים מדהימים, מסיבות, ואוירת חופש שיושבת לך בכל חלל הבטן..:-o

*לא לשכוח חיסונים, כן?

*עוד משהו-לי עלה באיזור ה-100 ש"ח ללילה באיים, לחדר נורמלי, עם מיטה זוגית, TV, מזגן, מים חמים(-+). לפני שנתיים בערך.

ארוחה ממוצעת עולה באיזור ה-100 באט, דהיינו 13 ש"ח ככה..

קטנוע קטן ובסיסי עולה באיזור ה-150 באט ליום, יענו 20 ש"ח בערך.

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אני אוהב את החשיבה הזאת,כמה עולה טיסה לשם?מחייה?

יצא לי הכל מקצה לקצה 15 אלף ל40 יום - ישנו בגסט האוסים, במצטבר 8-9 לילות במלונות (שעלו בערך 150 ש'ח ללילה).

כשאתה מגיע לטיול רק תאילנד אתה מגיע לחיות כמו מלך. כמובן שאפשר לסיים הכל גם ב12 אלף ולהיות מלך, פשוט השלישי שטס איתי ועם חבר שלי קצת התפנק ולא רצה מקומות פשוטים, אבל בתכלס לא צריך משהו יותר ממיטה טובה מזרון וWIFI אם אפשר, יעלה לך 300 באט (32 שקל בערך) ללילה.

ארוחות בממוצע- 120-150 באט לארוחה טובה במסעדה מקומית (יש מקומות שאפילו הרבה פחות).

יום בממוצע בלי אטרקציות (אנחנו למשל כמעט ולא עשינו, סתם מיותר ולא חיפשנו את זה) עולה 100 שקל (30-35 שקל לינה, נגיד 40 שקל אוכל, ועוד נשאר לך 30-40 שקל למסאץ'\אלכוהול\שייקים) הכל עניין של תקציב.

הטיסה לשם עלתה לנו בחודש אפריל 900 דולר, דרך אוזבקיסטן איירלינס (זה הכי נמוך שיש) עם קונקשין של 2-3 שעות באוזבקיסטן, אם אתה עם חבר אז זה שטויות.

אירופה יעלה לך חצי מחיר לשבוע. מול מחיר שלם ל30 יום +-

שים לב- מעל 30 יום צריך להוציא ויזה בשגרירות תאילנד, עניין של 5 דק'.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אחרי ארבע פעמים בתאילנד בשנתיים האחרונות (והיד עוד נטויה) הייתי ממליץ לעזוב את אירופה לזמן אחר, ולהשקיע בטיול אחרי צבא לתאילנד אתה תברך אותנו אחרי שתחזור.

פורסם

תודה על התגובות הרבות, עזרתם לי מאוד!

עוד שאלה, מה אתם אומרים על לטוס עוד חודש וקצת? אני יודע שזה לא העונה,כמה זה באמת משפיע?

אז אחרי שהבנתי שטיול כזה יעלה סביב העשר אלף,חשוב לי באמת לדעת אם בקרוב כדאי לטוס. זה יוצא בדיוק זמן שאני והחבר פנויים למשך שבועיים פלוס מינוס.

לגבי הטיסות,נראה לי שהכי עדיף זה הטיסה הישירה,וגם הכי יקרה.

אליה, איזה חיסונים צריך לתאילנד? (לא ידעתי שצריך בכלל)

פורסם

אתה מוצא את פנקס החיסונים שלך, שם בכיס, ניגש למרפאת מטיילים ומתייעץ שם עם הרופא. הם מעודכנים מה רלוונטי ספציפית לתקופה(בגדול-צהבות A+B, טיפוס הבטן וטטנוס. לפעמים עוד משהו), ומרביצים בך על המקום. אח"כ אתה מזדכה מול הקופ"ח שלך.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

שים לב שיש קופות שעושות את החיסון צהבת בקופה עצמה, אז תשאל לפני שאתה עושה.

אני באופן אישי הייתי משתדל לפנות קצת יותר משבועיים לתאילנד במידה וניתן. במידה ולא ניתן, תוותר על הצפון מראש.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אבדוק לגבי החיסונים בקופה. זה אפשרי להשהות שם יותר משבועיים,השאלה עם בתקופה עכשיו זה מומלץ?(לא שיא העונה זה ידוע,השאלה כמה באמת חם ונסבל?)

אז מה מיוחד בצפון?

תודה

פורסם (נערך)

להפך, עכשיו פחות חם שם. פשוט מבחינת ממוצע יש עכשיו יותר מונסונים.

אני הייתי ביולי היה אחלה. היו כמה מונסונים, אבל בגדול זה לא ממש הפריע.

בצפון זה יותר נופים וטיולים. בדרום זה בעיקר בטן גב ומסיבות.

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa
[IMG][/IMG]

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...