Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי בשלב ראשון להתרכז במגבר, קומפוננטים וסאב יקרים ככל שאני יכול להרשות ולדחות את הרכישה של ה HU במספר חודשים (מה גם שאני מחכה טיפה שהמערכת של apple תצא בגירסאות פיוניר)

לגבי הירידה באיכות - הבנתי, השלמתי, אלא אם כן תגידו עזוב זה זוועה ואני באמת אראה מה אני יכול לעשות.

מצורף שרטוט של המערכת, מכיוון שאני לא מבין בזה הרבה אשמח לדעת מה האפשרויות שלי אם בכלל לחבר מגבר (שאליו יחובר סאב וסט קומפוננט)

המגבר אם זה משנה משהו: audison lrx 4.1K

KIA-HYUNDAI-RADIO-PLUG-WIRING.gif

פורסם

דודי, אם אני רואה נכון ואני עדיין מגרד את העיניים וצובט את עצמי, יש לך שם יציאת spdif!

אם זו אכן יציאה אתה יכול להוציא מהיחידה הזו דיגיטלי ישירות לפרוססור, שווה את המאמץ הנוסף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - אתה אדיר. מה שנקרא no good deeds go unpunished :-)

מה אני צריך הלאה? איזה פרוססור/מתאם spdif?

האם אני עדיין אחווה ירידה באיכות או שמכיוון שאנחנו דיגיטליים we should be good?

דודי, אם אני רואה נכון ואני עדיין מגרד את העיניים וצובט את עצמי, יש לך שם יציאת spdif!

אם זו אכן יציאה אתה יכול להוציא מהיחידה הזו דיגיטלי ישירות לפרוססור, שווה את המאמץ הנוסף!

פורסם

יכול להיות שאפילו DAC זול וטוב יעשה את העבודה, מspdif לrca ומשם למגבר.

אני עדיין הייתי מעדיף פרוססור אם כבר אז כבר! ולקבל משהו הרבה יותר מתגמל.

יש היום המון פרוססורים טובים רק תוודא שאתה קונה אחד עם כניסת spdif

לא תהיה שום ירידה באיכות, מקור דיגיטלי ישיר! מבחינתך יש לך hu היי אנד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב חדשות מעולות מבחינתי, שיחקת אותה.

אני כמובן מתחיל לחפור עכשיו ולחפש חומר.

dac ב ebay נע בין 50 ל 4000 - אם מישהו מכיר משהו מוצלח אשמח לקבל המלצה.

יכול להיות שאפילו DAC זול וטוב יעשה את העבודה, מspdif לrca ומשם למגבר.

אני עדיין הייתי מעדיף פרוססור אם כבר אז כבר! ולקבל משהו הרבה יותר מתגמל.

יש היום המון פרוססורים טובים רק תוודא שאתה קונה אחד עם כניסת spdif

לא תהיה שום ירידה באיכות, מקור דיגיטלי ישיר! מבחינתך יש לך hu היי אנד.

פורסם

דודי קודם כל תנסה לברר עוד משהו אחד - האם הSPDIF עובד רק כאשר הHU מנגן CD או כל מקור? (רוב הסיכויים שכל מקור אבל תנסה להסגר על זה עם פורומיסטים של קאיה)

הדאקים של FIIO נחשבים מעולים וזולים:

http://www.amazon.com/D03K-Digital-Analog-Audio-Converter/dp/B009346RSS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1404192112&sr=8-1&keywords=fiio+dac

או

http://www.amazon.com/D07-Advanced-Digital-Analog-Converter/dp/B00BB4AECI/ref=pd_sim_e_7?ie=UTF8&refRID=18ACYY62T0QC7N6QVN0P

או

http://www.amazon.com/FiiO-Digital-Analog-Audio-Converter/dp/B005PWPUW6/ref=pd_sim_misc_3?ie=UTF8&refRID=084SBYC4AVFYTSFTVJ0T

עובדים על מתח 5V שכל מטען שקע מצת יזיז אותם בלי למצמץ.

Pioneer TS-X150

פורסם

גם אותי מעניין אם יש בקיה פורטה 2010.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אולי פשוט תנסו להשיג את המפרט הטכני של הHU של הרכבים שלכם ותעלו לכאן? זה פורום אודיו אבל זה לא פורום קיה - תנסו לפנות אליהם, תעלו לכאן את התרשים של הקונקטורים של הHU שלכם ונוכל לראות בפני עצמנו - אם דודי אולי יודע מה הדגם של הHU של הספורטאג' שלו או מה המק"ט אתם תוכלו לברר את זה גם כן וכך לדעת או לתת מידע מועיל שלפיו יהיה אפשר להתקדם הלאה.

Pioneer TS-X150

פורסם

https://www.kiatechinfo.com/

תירשמו - תמצאו את הדגם שלכם ותקבלו תרשים מפורט תחת body electrical system - audio

אני מתקדם לבינתיים, שתי שאלות:

1. האם ידוע למישהו האם ב spdif יש שליטה בווליום או שאני צריך למצוא פיתרון אחר?

2. לגבי המתח ל dac, מעדיף לקחת 12V אבל חושש מהעובדה שיש שינויים במתח ברכב עד 14.4, אם אני לוקח 5V האם יש אופציה למשהו יותר אלגנטי מחיבור USB כדי לעשות רגולציה למתח?

פורסם

אתה לא צריך לחשוש - הספקי שקע מצת מווסטים בכל מקרה את מתח המוצא ל5V

לגבי השאלה שלך על שליטה בווליום זה תלוי באיך הם הגדירו את המערכת שלהם - אם זה יציאה טהורה - RAW - לא תהיה לך שליטה בווליום - רק דרך הפרוססור או אם תביא DAC יקר יותר שיש לו גם שליטת ווליום ואני חושב שיש לFIIO כאלו - אבל אם אתה הולך על פרוססור אז תבדוק שיש לו יחידת שליטה לפחות.

תבדוק מול התמיכה של קאיה או בפורום שלהם את התשובה לשאלה הזו או שתנסה לארגן DAC ותחבר לו רמקול\אזניה ישירות ליציאת הRCA שלו ותבדוק בעצמך.

Pioneer TS-X150

פורסם
ובפיקנטו?

כן בטח..

כתבתי את זה בתור "הנחמה שבצחוק".

אני בכלל אומר תודה של"מערכת" (או יותר נכון טרנזיסטור) בפיקנטו יש כפתור ווליום

פורסם

לך תדע אבל - יכול להיות שלוח האם של המערכת הזו משותף לכל שאר הרכבים באותו שנתון יצור ואם יש לך שם יציאת SPDIF אתה תגיד הרבה יותר "תודה" אם אתה תשקיע 30 דולר בDAC הכי מסכן של FIIO.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...