Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני ממליץ דבר ראשון שיוציאו את הונטילים ויבדקו אותם (30 שח כל אחד אם צריך להחליף, אם הם תקינים לא אמור לעלות שקל), אם לא הועיל רק אז לגשת לשאר בדיקות.

צודק. גם אצלי היתה דליפה מהוונטיל ב 2 מקרים נפרדים. אף אחד לא בודק את הוונטיל .

פורסם

תמיד בודקים את הוינטיל ותמיד מוצאים שהוא דולף עם המכשיר האלקטרוני ואולטה סגול וזה בגלל שאריות גז וזרחן שתמיד נמצאות שם שמחברים ומנתקים את המכונה

פורסם

לי היתה בעיה דומה, פירקו את כל חלקי המזגן, שמו זרחן, החליפו לי צינור (למעשה הוא היה תקין אבל החליפו ליתר ביטחון) והבעיה לא נפתרה, לפני כל הבדיקות ראיתי שיש זרחן בחור שממלאים בו גז (ונטיל) אמרתי לאיש המזגנים לפני זה שאולי זה רק ונטיל אבל הוא אפילו לא טרח לבדוק, כנראה העדיף שאצא ביוקר, בקיצור בסוף החליפו את הונטיל (השסתום שדרכו מכניסים את הגז), לקחתי והסתכלתי, אחד היה תקין והשני היה עם קפיץ הרוס מה שאומר שכל הגז ברח דרכו. ובבדיקת ואקום עם המכשיר הכל היה תקין כי זה לא יכול לבדוק את השסתום.

בקיצור יכולתי לצאת ב 30 ש"ח + 150 ש"ח מילוי גז, ויצאתי ב500 ש"ח

אז אני ממליץ דבר ראשון שיוציאו את הונטילים ויבדקו אותם (30 שח כל אחד אם צריך להחליף, אם הם תקינים לא אמור לעלות שקל), אם לא הועיל רק אז לגשת לשאר בדיקות.

ואני מדגיש היה לי בדיוק אותו סיפור!

תודה ששיתפת , אני אשים לב לזה.

פורסם
לא לכל רכב יש את אותה הבעיה. בגלל זה צריך בעל מקצוע אמיתי שיבדוק כמו שצריך ולא ידלג על דברים.

דני

לא לדלג - להתחיל מהבדיקות הפשוטות ביותר

• תוכן חדש...