Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אשמח לקבל חווד דעת על רשימת הקניות שלהלן (מצ"ב).

מדובר על רכישה ראשונה שלי, אין לי כרגע שום חומר, עבורי - דיטיילר מתחיל לרכב חדש (צבע שחור).

לצערי יצא לי מאוד יקר אבל אני ממש לא מצליח לחשוב על מה אני יכול לוותר..

אודה לכם על קבלת המלצות על המוצרים הללו, האם אתם הייתם ממליצים לי על משהו אחר וטוב יותר או על מה ניתן להחסיר או להוסיף לרשימה..

תודה מראש!

רשימת ציוד - 240614.jpg

פורסם

1. בשביל מה אתה צריך גם כפפה וגם ספוג?

2. במקום אפליקטור ספוג אחד ב 25 ש"ח, עדיף לרכוש 5 פדים צהובים של מגווירס ב5 ש"ח ליחידה, עושים את העבודה של יישום אוטם\גלייז בצורה נהדרת.

3. מיכל ריק לריסוס, אתה יכול לקנות בחנויות כל-בו זולות בשקלים בודדים ולא 25 ש"ח ליחידה, אם את קונה אותו בשביל ה"pre wash" אז כדאי לך לבדוק ב27 ש"ח מרסס גינה של 1.5 ליטר בACE, הרבה יותר יעיל ונוח.

4. סילק שיין, אם אתה מאיזור ת"א או מגיע למפגש ביום שישי הקרוב, אז יש חבר פורום בשום "דור-ל" שמוכר חצי ליטר ב60 ש"ח.

5. שלישיית מגבות של מגווירס, הן בסדר, לא מעבר לזה. אולי כדאי לך לבדוק סט של הקוריאני שיצא יותר משתלם "microfiberkorea" זה השם בEBAY. יש המון ביקורות טובות בפורום על מוצרים שלו והמשלוח יחסית מהיר. (תריץ חיפוש בפורום עם צמד המילים "קוראיני\מגבות" מבטיחה לך שלא תתאכזב).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה רבה לך על העצות! (-:

ולגבי הקוריאני - באמת קראתי עליו פה לא מעט.. אשמח אם תוכלי לתת לי המלצה לדגם ספציפי של מטליות מומלצות..

ומדוע לדעתך שלישיית המגבות של מגווירס לא טובה?

פורסם

המגבות של הקוריאני הם איכותיות מאוד, הומלץ עליהם פה הרבה בפורום, ומניסיון אני יכול להגיד לך שהם באמת מאוד איכותיות.

הנה קישור ל 3 מגבות בגודל של 40X60 במחיר של 80 ש"ח(כולל משלוח):http://www.ebay.com/itm/3pcs-of-Microfiber-Super-Plush-Buffing-Cloth-Towel-/320472159713

וזה קישור ל 4 מגבות בגודל של 40X40 במחיר של 82 ש"ח(כולל משלוח):http://www.ebay.com/itm/4pcs-Microfiber-Super-Plush-Detailing-Polishing-Buffing-Towel-Cloth-Korea-/321133660329

תעשה אתה את החישוב מה יותר נוח לך. 4 מגבות בגודל 40X40 או 3 מגבות בגודל 40X60. מגבות אלו מיועדות יותר לבאפינג(הסרה של פוליש/אוטם/וקס)

לא יודע להגיד לך על המגבות של מגוויארס, אבל ללא ספק המגבות של הקוריאני מאוד איכותיות.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תודה!

רשמת לי שהמגבות האלו טובות להסרה של פוליש/אוטם/וקס, אך הם גם טובות לניקיון עם APC לניקוי הפלסטיקה הפנימית?

ואגב - כמה זמן בערך לוקח למשלוח מהקוריאני להגיע?

פורסם

הכל תלוי בדואר, לי לקח שבועיים - שבועיים וחצי.

בגדול אתה יכול לנקות איתם גם לניקיון הפנימי, אבל בשביל ניקיון הפנימי אני לא ממליץ לך לבזבז מגבת כזו איכותית.

אתה יכול לקנות מטליות מיקרופייבר זולות של סנו, או של כל חברה אחרת(מוכרים את זה גם ב MAXSTOCK) ולהשתמש בהם לניקיון הפנימי.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

יש לי ניסיון רק עם המגבת החדשה והעבה שלו (1100GSM), היא מעולה לייבוש. אם כבר אתה עושה הזמנה ממנו, תזמין את הסט של 4 מגבות ותמכור אחר כך 2 מהן או שתזמין מראש עם מישהו נוסף, כי 2 כאלה יספיקו והן יוצאות זולות יותר מהמגבת ייבוש של מגווירס (יכולת הספיגה שלהן פשוט מטורפת).

קישור: http://www.ebay.com/itm/C5510-4pcs-Microfiber-Super-Plush-Polishing-Buffing-Towel-2-layered-Korea-/321378070746?hash=item4ad3a030da

לגבי השלישיית מגבות של מגווירס, יש לי אותן, הן בסדר להסרה של וקס\אוטם אבל לא חסר מגבות הרבה יותר איכותיות במחירים זהים\נמוכים מהן, בקיצור, אני שמחה שקניתי רק שלישייה אחת ולא שתיים.

לגבי הסטים של הקוריאני, הייתי הולכת על הסט של 4 מגבות ב82 ש"ח או על הסט הזה של 5 מגבות ב86 ש"ח http://www.ebay.com/itm/5pcs-of-Microfiber-QD-Drying-Buffing-Detailing-Cleaning-Towel-from-Atop-Korea-/321064443266?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ac0ee9d82

אומנם עלינו בכמה שקלים ממחיר ההשקעה המקורי (70 ש"ח) אבל התמורה תהיה גבוהה יותר.

לגבי ניקוי פנים, כמו שאמר עומרי לפני, כל מטלית מיקרופייבר זולה ופשוטה תעשה את העבודה. אישית, תקופה די ארוכה השתמשתי במטליות קטנות של שופרסל, הן נמכרות בחבילות קרטון של 3 יחידות ב5 ש"ח בערך.

עוד שני דברים ששמתי לב אליהם:

1.אתה מזמין חומר+מברשת לג'אנטים, אני ממליצה לך לאמץ גם מגבת פשוטה (למשל מגבת רצפה של סנו ב10 ש"ח) לייבוש שלהם.

2.בחרת גלייז ואוטם, אבל לא ראיתי פלסטלינה בסל הקניות שלך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

באופן אישי לא התלהבתי ממגבת הייבוש של מגווירס.. ממליץ לך לשקול את אחת החלופות של הקוריאני. תחסוך במרסס כי חבל על הכסף, לנה צודקת. אתה יכול אפילו לעשות שימוש חוזר במרסס של ניקוי חלונות שיש בבית.

תתחדש! סה"כ נראה שבחרת את המוצרים החשובים שצריך..

פורסם

תודה רבה לכולם, אחלה עצות!

Murzilka - אני כרגע לא מעוניין להתעסק עם פלסטלינה, אני רק בתחילת הדרך ומעונין להתחיל בטיפוח הרכב כרגע בלי פלסטלינה...

אגב - לדעתכם הגלייז Chemical Guys Black Light באמת נחוץ? אני צפוי לראות שיפור בצבע לחיוב? (מדובר ברכב בצבע שחור)

או ששטיפה ב-ONR הירוק (שיש בו מעט ווקס) + JetSeal109 יתנו מראה מספיק טוב לצבע והשיפור יהיה מינורי?

פורסם

Murzilka - אני כרגע לא מעוניין להתעסק עם פלסטלינה, אני רק בתחילת הדרך ומעונין להתחיל בטיפוח הרכב כרגע בלי פלסטלינה...

סתם שתדע שפלסטלינה זה ממש קל לעשות וזה עושה את האוטו ממש חלק ומוריד כל מיני ליכלוכים קשים שלא יורדים בשטיפה רגילה וגם זה שלב מאוד חשוב לפני שמים אוטם/ווקס.

פורסם

אגב - לדעתכם הגלייז Chemical Guys Black Light באמת נחוץ? אני צפוי לראות שיפור בצבע לחיוב? (מדובר ברכב בצבע שחור)

או ששטיפה ב-ONR הירוק (שיש בו מעט ווקס) + JetSeal109 יתנו מראה מספיק טוב לצבע והשיפור יהיה מינורי?

אני מבינה שמדובר ברכב חדש, אני לא יודעת באיזה מצב הצבע שלך הגיע מהמפעל ולאיזו רמה אתה רוצה להגיע איתו.

אוטם צבע לא רק מוסיף ברק, הוא מגן על הצבע של הרכב, לכן אם אתה רוצה שהאוטם "ישב" יותר טוב על הרכב, כדאי להכין את המשטח בצורה אופטימלית- פלסטלינה+לעבור עם IPA לפני יישום האוטם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מצטרף להמלצה של לנה... בכל מקרה אתה יכול להשיג גם פלסטלינה מאד זולה שתעשה אחלה עבודה מאי ביי, זה עולה גרושים וכדאי שתהיה תמיד בארסנל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...