Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי טויוטה קורולה 94 מצב חיצוני לא טוב צריך צבע ופנימי גם לא משהו

אך המצב מכני מעולה חוץ מבעיה קטנה שהתחילה נזילת מים מהמיכל עיבוי כל הזמן צריך למלא שמה

מה כדאי לעשות האם לפרסם למכירה ? או להשאר איתו עוד זמן ? מאחר וידוע שטויוטה רכב אמין וטוב

אני לא נוסע הרבה בדרך כלל

תודה

פורסם

השאלה,כמה אתה יכול להשקיע ברכב אחד,אם אתה רוצה לשדרג לרכב משפחתי של 10 אלף אין טעם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאמרת הקורולה היא מכונית אמינה ששורדת יפה את השנים, איבוד מים ממיכל העיבוי היא לא תקלה רצינית, ואם אכן מדובר רק בסדק במיכל פלסטיק התיקון גם לא אמור להיות יקר ותוכל להמשיך להינות מהרכב.

נגיד ותמכור את הקורולה, תוסיף עוד כ10000 ש"ח, אתה עדיין תקנה רכב לפחות בן 10, אם לא בן 15, גם רכב כזה הוא כבר לא פרגית צעירה וידרוש תשומת לב (והלוואי על כל בעל רכב ישן שהתקלות שלו יהיו מיכל מים סדוק) ולכן אתה לא יכול לדעת אם זה בכלל צעד שיחסוך הוצאות תיקונים.

כל זה עוד לפני ההתעסקות של למכור את הרכב הישן, שלא לדבר על בזבוז הזמן והתסכול בחיפוש רכב ישן, זול ובמצב טוב.

בקיצור, קודם לך תראה כמה יעלה לתקן את הקורולה.

פורסם

שאלה אמרו לי שיכול להיות שיש איבוד מים בגלל שרדיאטור חימום יש שמה נזילה

איך אפשר לדבדוק את זה ? או הדרך הכי טובה דרך לחץ מים ?

• תוכן חדש...