Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה שמטרידה אותי מאוד מאז שעברתי לבית פרטי אני מרגיש חוסר פרטיות עקב כך שהמרחק בין הבית שלי לשכן ממש קרוב. זה מתבטא בכך שחלון החדר שלי הוא מול המרפסת תליית כביסה של השכן ויוצא מכך שכל פעם שאני בחדר אז אני צריך להגיף תריסים או "להתעלם" מהשכן אבל מה שהכי מרגיז שאני חי עם זה כבר 7 שנים. מה אתם הייתם עושים אם הייתם במקומי ובסיטואציה דיי מרגיזה ?

יש לציין שהמרחק בין שני הבתים הוא ממש מרחק קצר ( בערך 10 מטר ~ +- )

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

שכחתי באמת לציין שוילון הותקן כבר לפני שנתיים וחצי אבל זה פשוט לא עוזר!! אני יושב מוך המחשב ובצד ימין שלי כשהחלונות פתוחים או אחד התריסים אז המרפסת של השכנים איפה שתולים כביסה צופה עליי ככה שכל פעם שמישהו תולה כביסה (אמא / אבא ) אני מרגיש חוסר נוחות שנכנסים לי לפרטיות . אז נכון שהם תולים כביסה שיהיה להם בכיף , מה אני יכול לעשות במצב כזה ? אשמח לעוד אנשים עם עצות חחחח אמנם השעה מאוד מאוחרת אבל איך אומרים.. "עדיף עכשיו ממאוחר" !

אגב זה מאוד מזכיר לי הסיטואציה הזאת שאני נמצא ברכב ברמזור או בפקק חחח אבל פה זה לא מפריע לי יותר מדיי כי בבית אתה נמצא במקום קבוע , ועם שכנים זה עוד יותר מעצבן שאין לך את הפרטיות שלך , לכן רוב הזמן החלונות אצלי סגורים / מוגפים ואני ישן עם מזגן אז גם אני מבזבז חשמל בלהדליק מנורה ומזגן וגם מחוסר פרטיות ..

פורסם

איך אתה עם ט"ו בשבט?....

אולי זה זמן טוב לשתול איזה עץ שיחסום בדיוק את קו הראיה הבעייתי.

אופציה נוספת היא שתשנה את עיצוב החדר שלך, תזיז את המיטה\שולחן\מחשב כך שלא יהיה בקו הראיה הבעייתי (אני נוטה לשער שהם לא יכולים לראות את כל החדר שלך).

בכל אופן, אם תוכל לשים את מסך המחשב כך שגב המסך יפנה לקיר עליו ממוקם החלון הבעייתי- כבר פתרת את בעיית הצפייה בפורנו (ביננו- כל היתר זה שטויות).

:lol::lol::lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמע נתת רעיון חמוד , אבלל זה בעייתי. חשבתי על האופציה הטובה עבורי שזה לעבור לחדר של אחותי הגדולה שעזבה את הבית כבר לפני למעלה מ3 שנים וחיה עם בעלה בדירה שלהם. זה אומר להעביר את כל הכוננית + מיטה אליה .

פורסם

אם יש אופציה לעבור לחדר של אחותך שממוקם "אסטרטגית" טוב יותר ועונה לצרכייך- מעולה.

במידה ולא- פשוט לשנות את סידור הריהוט בחדר כך שאיזורים בהם אתה נוהג לשהות (כיסא מחשב, מיטה וכו') יהיו מחוץ לקו הראייה הבעייתי.

לחילופין- פתח אדישות לעניין :lol:

בזמנו כשגרתי אצל הוריי בתקופת הצבא היתה לי חברה\ידידה (נשבע לך, עד היום לא ברור לי מה היינו במשך אותם 7-8 חודשים) וכשיצאתי בשבתות היינו אוהבים "להנות", רק שבאותה תקופה לא היה לי מזגן בחדר ומהר מאוד היה נעשה חם.

בתחלה פתחתי קצת את השלבים שבתריס, מהר מאוד פתחתי את התריס לרווחה ושנינו פיתחנו אדישות לעניין אם רואים אותנו או לא.

כדי להבין את הבעייתיות, דירת הוריי בקומה ראשונה, 20 מ' מאיתנו יש בניין עם 5 קומות והרבה חלונות שצופים על הבניין של הוריי.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בתחלה פתחתי קצת את השלבים שבתריס, מהר מאוד פתחתי את התריס לרווחה

גרמת לי להיזכר בערגה בגיל 16, ובשכנה שלי בת ה17, שהייתה משאירה את שלבי התריסים פתוחים כשהייתה מתלבשת אחרי המקלחת (וגם חברה שלה שפעם הייתה אצלה. וגם עוד חברה שלה שלמדה איתי באותה כיתה. וגם האמא המילפית שלה :shock::lol:8))

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בכל אופן, אם תוכל לשים את מסך המחשב כך שגב המסך יפנה לקיר עליו ממוקם החלון הבעייתי- כבר פתרת את בעיית הצפייה בפורנו (ביננו- כל היתר זה שטויות).

צחוק בצד - אלה אחת ההוראות של מחב"מ בנוגע למיקום מסכי מחשב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...