Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אתמול התגייסתי וגייסתי את ג'וניור למשימת שטיפת המכוניות שלנו (מגאן 2008 לבנה, מגאן 2004 ירוק כסף).

השתמשנו בשיטת שני הדליים עם סבון, ייבוש עם ג'ילדה ואח"כ מריחה של טרטל ווקס.

אחרי כשעתיים וחצי של עבודה ראיתי שהתוצאות לא משביעות רצון אותי ואני מחפש משהו יותר רציני לצרפתיות שאני מחבב .... לאחר קריאה בפורום הבנתי שאני במקום הנכון :-D

המכוניות לא במצב מדהים מבחינת חיצונית - במגאן הירוקה יש תיקוני צבע ובקצה הכנף האחורית התחלת חלודה מירידת צבע, ובלבנה יש מספר שריטות עמוקות עם הורדת צבע + מעין הטבעות בשכבה מתחת לצבע (הולוגרמות ?).

בנוסף בשתיהן יש המון נקודות לכלוך שנדבק ולא יורד (ותודה לעירית רמת גן על הפיקוסים והעטלפים ...)

מיותר לציין שאני צריך שכבה שתחזיק מעמד מול עדרי העטלפים היונים והעלווה הנושרת מדי יום ....

תכננתי פרוייקטון קטן של 3 - 4 שעות לאוטו שאמור לכלול:

1. שטיפה מקיפה ונקיון יסודי עם שמפו - קצת קשה משום שאין לי גישה קלה למים זורמים (גרים ברחוב הולנדי ללא חנייה צמודה)

2. פלסטלינה להורדת כל הדברים הדביקים

3. ווקס שישמור לאורך זמן

אני נמנע מפוליש כי אין לי ציוד ממוכן וחושש שאגלוש בזמן ואעיר את חמתו של הפיקוד העליון (כי תמיד מה יש לעשות בבית)

התקציב שלי הוא בסביבות 150 ש"ח - 200 ש"ח לחומרים לשתי המכוניות.

אשמח מאוד להמלצה על חומרים וביצוע תהליך נכון ומקיף.

תודה מראש!

פורסם

אני חושבת שהשרשור הזה יכול לעזור לך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?500134-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A1%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%9F-LOW-COST

לפי דיונים קודמים בפורום, אני בספק שתמצא בסכום הזה הגנה שתחזיק מעמד מול הפרשות של עטלפים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני חושבת שהשרשור הזה יכול לעזור לך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?500134-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A1%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%9F-LOW-COST

לפי דיונים קודמים בפורום, אני בספק שתמצא בסכום הזה הגנה שתחזיק מעמד מול הפרשות של עטלפים.

תודה על ההפנייה. אחרי קריאה קצרה בפורום עשיתי ריכוז של הקניות שמתכוון לעשות:

1. שמפו לרכב – סונקס

2. פלסטלינה סינית, איביי.

3. כפפת מיקרופייבר פשוטה, איביי

4. טרטל ווקס ICE שמגיע עם פד ספוג ומטלית מיקרופייבר - פה אני מתלבט בין המוצר הזה (89 שח) לבין הווקס super liquid של סונקס שעולה 39 ש"ח

מה דעתכם? ראיתי שאת האייס אפשר למרוח על החלונות והפלסטיקים ללא חשש - ולא בטוח לגבי הסונקס... אם אקח את הסונקס - עם מה כדאי ליישם אותו (ספוג / מטלית וכו')

5. מטליות מיקרופייבר של קארפלן לייבוש הרכב מאוטוסטור.

חסר עוד משהו?

פורסם

שטיפה + פלסטלינה + אוטם \ ווקס יכול לקחת יותר מ4 שעות .

1. אני גם גר בבניין שאין גישה למים זורמים .

1. pre wash עם מקציף גלוריה

2. אני מוציא 3 דליים מלאים :

1- 20 ליטר = שמפו.

2- 20 ליטר = מים נקי לשטיפת הרכב מסבון.

3. 10 ליטר = שטיפת הכפפה מלכלוך בין מעבר פאנלים .

זה קריעת תחת אבל אין מה לעשות חוץ מאולי לעבור ל-OPRIMUM NO RINSE .

לפני חודש עשיתי את מה שאתה מתכוון לעשות :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?526803-יום-של-שטיפה-ווקס-למגאן-שלי

יוצא כול זה לא זול .

פורסם

במקום הוקס של טרטל אפשר לקנות וקס או אוטם צבע שיהיו הרבה יותר עמידים מול הפגזות של עטלפים וקסאמים

אוטם - אופטי סיל - הכי קל ומהיר בעולם ליישם (רבע שעה לרכב), עולה איזה 130 ש"ח ומספיק להמון (עמיד למינימום של 3 חודשים אם עשית הכנה סבירה). מספיק לבערך 30 יישומים. אפשר ליישם בכל שטיפה שניה אפילו

וקס - קולונייט 845 (חפש בפורום קישורים לאתרים בחו"ל שמוכרים, יש הרבה חומר) - עולה גם באזור ה130 ש"ח, דומה לעמידות של האופטיסיל אבל כנראה שיתן קצת יותר הגנה ויותר ברק, לוקח הרבה יותר זמן ליישום (40 דקות), בקבוק מספיק ל-10 מכוניות לפחות ועמיד לבערך 4 חודשים.

וקס - קולונייט 476 - פי 2 עמידות מה845 (גם כהגנה וגם בזמן), פי 2 במחיר (אולי קצת פחות) ומספיק לבערך 20 רכבים, ולוקח איזה שעה+ ליישם על רכב.

יש עוד חומרים כנראה שיתנו עמידות גבוהה אבל לא מכיר חומרים שנותנים את התמורה לשקל כמו אלה.

מטליות רגילות לא יעבדו טוב בייבוש. אפשר להזמין 2 מגבות מיקרופייבר מאיביי ב-90 ש"ח, יספיק לשתי המכוניות.

קיצר- יש פה מלא שירשורים של עצות והצעות לחומרים למתחילים, רק חפש עם מילות מפתח כמו "מדריך", "ציוד" וכו'

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אז התחלתי עם פרוייקט שטיפה מתקדמת ורואה שנשאב לקצת יותר מזה :lol:

לאחר מה שקראתי והיכולת שלי להשקיע בתדירות יחסית נמוכה כנראה שאלך על האופטי סיל - לטובת קלות אפליקציה מול שמירת תוצאות

מצאתי אותו ב-VIX אבל לא באוטוסטור. יש שם? בכל מקרה - האם מגיע עם פד למריחה או צריך לקנות בנפרד?

האם אצטרך אחרי האופטיסיל גם ווקס?

מבין שעבור הפלסטלינה אני יכול להשתמש בשמפו הסונקס בדילול רציני- נכון?

ד"א - יש לי שמפו של אמריקן איגל מאוטודיפו ... אפשר לחסוך את הסונקס?

IG - רשמת שמטליות רגילות לא יעשו עבודה טובה ביבוש - תוכל לשלוח לינק למגבות מאיביי?

פורסם (נערך)

הוא נמכר גם באוטוסטור, כנראה שלא חיפשת כמו שצריך. צריך לקנות פד בנפרד, פד סיני זול פשוט/פד של מגוויארס יעשו את העבודה מצויין.

וקס אחרי אוטם זה שיקול לבחירתך. בגדול, האוטם משאיר אחריו שכבת ברק מסויימת

אבל לא בסדר גודל של ברק. לרוב אנשים לא מרבים להשתמש בוקס לאחר אוטם. זו יכולה להיות אופצב טובה, אבל תהיה בטוח לגמרי שזה לא חובה בכלל.

לגבי הסונקס כחומר סיכוך לפלסטלינה אני לא יודע, אבל אתה יכול להשתמש ב onr הכחול לסיכוך פלסטלינה, חומר שעושה את העבודה.

לגבי מגבות הייבוש אתה יכול לחפש את המוכר הקוריאני באיביי תחת השם ״microfiberkorea" ולמצוא אצלו את

2 מגבות הוואפל שהוא מוכר בכ-85 ש״ח.

דרך אגב, ממליץ לך מאוד לקנות את השמפו של Chemical Guys Citrus, שמפו מצויין שממלא קצת סווירלס ומשאיר שכבת ברק יפה מאוד(ממליץ מתוך שימוש בו).

עריכה אחרונה על ידי Spo1zZeNN

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

א׳ כל אמרתי קצת, שזה אומר לא ממש מעלים סווירלים, אלא טיפה.(התבלבלתי במילה)

ב׳, הנה ציטוט מהמוצר באוטוסטור:״הוא כל כך טוב, שבביקורות של משתמשים, כולם ציינו שבנוסף להגשמת ייעודו הוא גם גורם לטשטוש סווירלס ושריטות עדינות.״

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אז לאלה שאמרו יש כנראה בעיות ראיה.

בשמפו הזה יש חומר הברקה שאולי בזוויות מסויימות מסנוור ומקשה לראות את הסוירלים, אבל אין בו שום פילרים והוא לא משאיר שום שכבה בעובי שמכסה את הסוירלים אפילו קצת.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...