Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה והונדה נחשבות יותר אמינות אבל הם גם יותר סולידיות (גם מבחינת העיצוב וגם מבחינת המערכות שהם מציעות)

מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהשלושה?

*ההתלבטות היא לגבי רכב חדש מהחברה בכל אחד מהדגמים

פורסם

שלושתן מצויינות, אם אין לך תנאים מיוחדים שאתה צריך מהרכב ומחפש בסה"כ רכב משפחתי, תעשה נסיעת מבחן על שלושתן ותחליט איזה אתה הכי רוצה.

זו נטו שאלה של טעם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קודם כל, את מוזמנת לקרוא את הכתבה הבאה: מאזדה 3 מול טויוטה קורולה (וגם סקודה אוקטביה).

אבל אם את רוצה תקציר מנהלים אז:

מאזדה 3 יתרונות - עיצוב, תא נוסעים איכותי, אבזור.

מאזדה 3 חסרונות - ביצועים חלשים בגרסת ה-1.5 ליטר, מושב אחורי לא הכי מרווח.

טויוטה קורולה יתרונות - צריכת דלק טובה משל המאזדה, ביצועים טובים משל המאזדה, מושב אחורי מאוד מרווח.

טויוטה קורולה חסרונות - התנהגות כביש לא מהנה לנהיגה, לא עושה קפה,

הונדה סיוויק יתרונות - זריזה, מעוצבת, שוק משומשות טוב יחסית.

הונדה סיוויק חסרונות - יקרה מהמתחרות, לא איכותית כמו המתחרות (בגרסת הסדאן), תתעדכן בקרוב במתיחת פנים (האחרות כבר התעדכנו).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לי יש את הטויטה קורולה ונראה לי שזו בחירה לא רעה.

וגם המאזדה לא רעה.

ת'כלאס את לא יכולה ממש ליפול - לא מעניין אותך מאוד הביצועים

פורסם

כדי שהדיון לא יהיה בסגנון של "מה עדיף - תה או קפה", את צריכה להסביר קצת על הדרישות שלך, מה חשוב לך, ומה לא חשוב לך.

אם אין לך דרישות מיוחדות, קחי את הזולה, כי כולן סבירות בהחלט.

דני

פורסם

אין לי הרבה דרישות ...בעיקר:

אמינות (נכוותי מיונדאי ולכן אני לא חוזרת אליה), צריכת דלק נמוכה, נוחות נהיגה ושהיא תיהיה שווה משהו כשאני ארצה למכור אותה

פורסם

את דעתי המפורטת על הטויוטה והמאזדה את יכולה לקרוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?520488-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-%D7%90%D7%95-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94&p=4272176&viewfull=1#post4272176

בסך הכל שתיהן מכוניות טובות. המאזדה חסכונית יותר, נאה יותר, איכותית יותר, מאובזרת מאוד, מהנה לנהיגה ולדעתי מציעה איכות נסיעה עדיפה. לרעה - היא לא שימושית כמו הקורולה ולא מרווחת כמוה. לדעתי הטויוטה מתאימה יותר למשפחות.

את הסיויק לדעתי כדאי לך להוריד. היא אמנם שומרת יחסית על ערכה, אבל היא יקרה מדי עבור התמורה שהיא מציעה. במחיר שלה אפשר לפזול לגרסאות היותר יקרות של ה-3 או הקורולה.

פורסם

בין שלושת אלה זה בעיקר עניין של טעם ומחיר. לטעמי המזדה נופלת בגלל כסאות ומרווח ראש מצומצם.

ממה נכווית ביונדאי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...