Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני לא עונד שעון 24/7, בסופי שבוע לא עונד אותו בכלל בסופו דל דבר השעון עוצר (הקפיץ מחזיק 42 שעות). גם בימים שאני עונד אותו אני זז לא מספיק כדי להטעין את הקפיץ בצורה מספקת.

יש מכשיר מיוחד ששמים בתוכו את השעון והוא מסובב את השעון - זה דורך את הקפיץ של שעון מכני. מחיר בערך החל מ60$ באיביי (יש זולים יותר).

שעון אוטומטי מתוכנן לענוד אותו לפחות 8 שעות ביום כאשר זזים מספיק כדי לדרוך את הקפיץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מכשירים כאלה, על אף היותם קיימים ונמכרים מן הסתם - כלל לא מומלצים; המומחים בתחום טוענים לבלאי לא אחיד ומהיר של חלקי מנגנון מסוימים.

חוץ מזה, אני מניח שאינך ממהר לרוץ מרתון בסוף השבוע כשאתה שוב עונד אותו: תשקיע חצי דקה - דקה של נידנוד השעון (יש מושטת קדימה, השעון עם החזית כלפי מעלה והזזתו ימינה-שמאלה) והשעון (אם הכל תקין שם) יחזור לחיים באופן מספק.

...וגם תחסוך את הכסף.

פורסם

תודה. השעון שלי מאפשר למתוח את הקפיץ כמו בשעונים מכניים לא אוטומטיים, 40 סיבובים זה מטעין את הקפיץ למלוא הזמן. זה מה שאני עושה כאשר השעון שלי עוצר בסופי שבוע.

קראתי על מכשירים האלה, השעון באמת נמצא שם בזוית לא אופטימלית, הם מסובבים אותו לצד אחד, אחרי זה לצד השני עם תזמון: שעה מסובבים, 3 שעות השעון נח. הם מדברים על זה שהמכשיר עוזר לפיזור שמן בצורה אופטימלית, מחזיק את הקפיץ מתוח ושזה כביכול טוב לשעון.

גם אני הייתי בספק עד כמה זה טוב, הרי השעון במנוחה אמור לשכב על הגב שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה טעם ליעץ לך, אם בסופו של דבר אתה מלמד את אלה שאתה שואל מהם עיצה?

תקנה לך וינדר זול מאיביי שיגמור לך את הקפיץ כי הוא תמיד יהיה מתוח וסגור עניין.

פורסם
מה טעם ליעץ לך, אם בסופו של דבר אתה מלמד את אלה שאתה שואל מהם עיצה?

אתה לא יורד לסוף דעתי. אם תקרא שוב, תיראה שהטענה שלך לא נכונה.

מעבר לכך וינדר טוב לא מחזיק את הקפיץ מתוח כל הזמן. ממליץ לך קצת לקרוא על אופן פעולתם.

אני לחלוטין מסכים עם ירחמיאל על כך שוינדר לא בריא. בגלל זה התיעצתי כאן, כדי לקבל חוות דעת שונה מאלו שרוצים למכור וינדר ולכן מספרים על הסגולות שלו.

• תוכן חדש...