Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ולילה טוב לכם,

 

מזה זמן רב שלא עבדתי על התוכנה ולכן, במסגרת הלימודים אני נדרש להפוך את החלק שבתמונה, לחלק בסולידוורקס ( 2013 או 2014, יש לי את התוכנות האלו מותקנות ).

 

כל הנתונים נמצאים בקובץ שסרקתי, אבל אני מסתבך למשל ביצירת הפינות המעוגלות וזה בכל פעם יוצא מפרופורציה.

 

קצת מידע על מה שנסרק:

 

1. החלק הזה הוא במבט על, 2 החורים העגולים הם חלולים לעומק כל החלק

 

2. עובי החלק הוא 18.55 מ"מ

 

3. זווית אלפא שנמדדה עם מוט סינוס היא: 41.35/150

 

4. מירכוז העיגולים והמידות זה מקצה החלק ועד לתחילת העיגול ( למרות שרואים בסריקה אני מציין שזה לא עד למרכז העיגול כמובן )

( בעיגול העליון זה 1 ס"מ מקצה העיגול ועד לקצה החלק )

 

 

אשמח ואודה לכם מאוד במידה ותוכלו להכווין כיצד ליצור את הפינות וכיצד למדוד את הקוטר והזווית שלהן דרך התוכנה ( או אפילו מספר הוראות זה גם יעזור ).

סקיצה 1.jpg

פורסם

שברתי כמה דקות את הראש איך ייתכן שמדדת עם קליבר, ונתת קריאה עם שתי ספרות אחרי הנקודה. ואז נזכרתי שיש אנשים שמשתמשים בדיגיטלי ;-), גם אני אשתדרג מתישהו.

בכל מקרה, את הרדיוסים הכי קל יהיה למדוד עם מד רדיוסים..

אני לא יודע איך אתה מנסה לעשות את הפינות, אבל בכל זאת אגיד, הכלי המהיר והנכון ביותר הוא הפילט (FILLET). אם ניסית לעשות עם הכלי שעושה חלקי מעגל שקול ללמוד מקצוע אחר :lol:

 

אם תתן את הרדיוסים אני יכול להכין לך את החלק בפעם הבאה שאהיה במכללה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

 

פורסם

לצערי לא היה כלי של מד רדיוסים ;) זה כל הקטע היה, לגלות מה הרדיוס של הפינות רק ע"י המדידות הרגילות אך ללא מד רדיוסים ( שגם לא היה זמין ).

 

צודק, שכחתי לגבי הפילט והאפשרות שלו.

פורסם

אני מניח שזה חלק מ"מעבדת מדידות" או משהו בסיגנון. אם כן, בושה וחרפה שנתנו לכם להשתמש בקליבר דיגיטלי, הקריאה מה'נוניוס' היא אומנות נכחדת.

האם באמת מצפים מכם לתת רדיוס מדויק ללא מד רדיוסים? כל הדרכים שעוברות לי בראש כוללות מדידות שהם 'בערך' כדי למצוא את הרדיוס.

אני מציע שתשקיע 40 שקלים ותקנה לך מד רדיוסים.

 

בכל מקרה, אם אתה רוצה למדוד בלי, תצמיד את החלק למשטח ישר, ותסמן לך נקודות היכן שהרדיוסים מתחילים (כדי לדעת את כל המידות שמסומנות אצלך באדום)

משם אני מאמין שתסתדר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

 

פורסם

הגבתי לך בפרטי.

 

אכן, זה חלק ממעבדה אבל לצערי, לא היה מד רדיוסים והמרצה טוען שכן אפשר לגלות, או שהוא פשוט ניסה ומנסה להקשות עלינו בכדי שנפעיל את שאר הכלים האפשריים.

 

הציור שאתה רוצה בסריקה זה העתק מדוייק ( טוב נו עם כמה גליצ'ים קטנים עם העט ) של הצורה לדף. כל המדיות מדוייקות.

 

מה שנשאר בכדי לתת לו רדיוס ולהראות לו איך חישבנו רדיוס זאת דרך למציאות הרדיוסים המזורגגים הללו.

 

או שאני פשוט אגש אליו ואגיד לו שיספק לנו מד רדיוס בכדי לסיים את זה?

פורסם (נערך)

אני יכול לחשוב רק על דרכים חאפריות, שום דרך מדויקת שאפשר להגיד שהתוצאה שלה נכונה במאה אחוז.



אם יש לך שבלונת עיגולים של שרטוט, אתה יכול להניח אותה על החלק ולראות מה הכי משתלב שם.

אתה יכול למדוד עם חוט תפירה את האורך של הקשת (רק של השתיים הימניות שהן 90 מעלות) ובעזרת נוסחה של היקף מעגל למצוא את הרדיוס.

וכמו שהצעתי, ניתן למדוד בחאפריות את המרחק בין תחילת הרדיוסים בצלע הימנית, להחסיר את המידה הכללית מהמרחק בין הרדיוסים, ואז לחלק ב-2.

עריכה אחרונה על ידי matansab

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

 

פורסם

יש בסוליד אפשרות להכניס את התמונה / סקיצה לתוך הסקאצ' ולבנות מעל. כך אתה יכול לקבוע את הפילט בדיוק לפי הסקיצה.

לא יודע אם זאת היתה הכוונה של המרצה...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

זה מה שקורה כשלא לומדים שרטוט ידני.

 

תמדוד אלכסון אמיתי, חשב תיאורטי לפי הגיאומטריה אם לא היו פינות ומכאן זו גיאומטריה של כיתה ג' למצוא את הרדיוס.

 

לגבי מדידה עם קליבר, אפילו אם הוא דיגיטלי אתה לא יכול להתייחס אליו כאל כלי שמודד מאיות כי הלחץ שאתה מפעיל על הקליבר משנה לך את הקריאה בכמה מאיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למדתי שירטוט ידני במהלך התיכון, לא זכור לי שנדרשנו למדוד רדיוסים. רק לשרטט אותם.

בגלל שלמדתי שרטוט ידני גם בתור הנדסאי מכונות, קיבלתי פטור מהקורס באקדמיה - אולי שם באמת פיספסתי את השיטה הזאת.

 

להבנתי, גם השיטה שאתה מציין תתן תוצאה שדורשת "עיגול" שלה.

אני חושב שעדיף לפותח"ש לגשת לחנות לציוד משרדי הקרובה לביתו ולקנות שבלונת עיגולים

אם השרטוט שברשותך הוא העתקה מדויקת של החלק, ניתן להניח את השבלונה על הניר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

 

פורסם

אולר מדיד רדיוסים עולה גרושים אבל חבל לקנות אחד כשאתה צריך את זה חד פעמי.

 

בשרטוט יש שתי גישות הוראה. יש את אלה שמלמדים לשרטט מה שאתה רוצה ויש את אלה שמלמדים להוציא שרטוט מחלק. השיטה השנייה הרבה יותר יסודית ומבוססת הרבה יותר על אלתור והבנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

כמה הערות קטנות:

נהוג לתת את המידות במילימטרים ולא בסנטימטרים.

חסר טולרנסים למידות חשובות.

חסר עובי פח.

בדרך כלל נותנים מידות לקדחים בצורה הבאה: מידה מאחת הדפנות לקדח ומידה בין הקדחים.

עריכה אחרונה על ידי שגיא 601
פורסם

שגיא, מידות לקדחים (ובכלל) נותנים לפי מה שחשוב. אם חשוב לך המרחק בין החורים אתה תיתן אותו ותיתן מידת מיקום לאחד החורים אבל אם חשוב לך המרחק מהדופן אתה תיתן מרחקים לדפנות בלבד.

 

עובי הוא כתב בצד ומן הסתם לא תראה אותו בהיטל הזה. לגבי מידות נהוג לתת במ"מ אבל ניתן לתת גם ביחידות אחרות. מה שלא נכון פה זה שהוא ערבב מילימטרים וסנטימטרים באותו שרטוט ואת זה לא עושים.

 

לגבי טולרנסים יש טולרנסים כלליים שנגזרים מצורת רישום המידה (כמה ספרות אחרי הנקודה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ניתן לתת עובי גם במבט הזה בכדי להימנע מלתת מבט נוסף. לדוגמא: PL 8 כלומר פח בעובי 8 מ"מ.

כמו כן אם נותנים מידה לדופן אז צריך לדאוג שהדופן תהיה ישרה לכן, לדעתי עדיף לתת מידות לדופן אחת בלבד.

 

בעניין הטולרנסים, אני מכיר שטולרנס כללי כותבים במקום המיועד לו בשרטוט כלומר במלבן התחתון בצד ימין של השרטוט.

אם רוצים מידה בטולרנס אחר אז מציינים זאת במידה עצמה. כמו כן ציינצי שטולרנסים נותנים למידות חשובות בלבד, אחרת מייקרים את הייצור שלא לצורך.

פורסם (נערך)

תודה לכל העונים והעוזרים, הכוונתם אותי המון, ללא כל ספק :)

 

זה חלק ממעבדה יחסית בסיסית ופשוטה לכן המידות נעשו בצורה "חפיפה" ובחלק מהמקרים רשמתי בס"מ ובחלק מ"מ באופן לא עקבי, אבל מסתבר שבכדי למדוד רדיוס כמו שצריך, באמת יש צורך לפי העצה של מתן, במד רדיוס או לפחות, במינימום לפי שבלונת עיגולים באופן יחסי, שזה עדיין לא ייתן תוצאה מדוייקת. ( מד רדיוס לא היה זמין באותו הזמן ).

 

המטרה של המעבדה הזאת הייתה למדוד בכמה שיותר אמצעים ובצורה מגוונת את הצורה ולעשות אותה בסוליד ולהכין דו"ח ( די בסיסי יחסית לא ברמה גבוהה ) אבל העניין שלא היה מד רדיוס ובקשת המרצה לגלות את הרדיוס בצורות אחרות הובילו אותנו למחשבות ולשימוש במוט סינוס גם כן.

 

** כמו כן, אין לי את המידות של הקווים האדומים, לכן אצטרך לחזור לצורה שוב פעם ולמדוד למרות שאני יכול בעזרת הדף שכן הקפדתי במיוחד על שרטוט מדוייק ככל הניתן ( למעט גליצ'ים קטנים בפינות פה ושם עם העט ).

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
×
×
  • תוכן חדש...