Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע. זה לא צוין במייל. לדעתי זה מייל זכייה בשל השתתפות, ולא כי עניתי הכי טוב.

בין המשתתפים יוגרלו 300 שקלים!

כמו כן, לעונה בעל הביצועים הטובים ביותר יוענק פרס של 300 שקלים! (בנפרד מההגרלה).

אנו שמחים להודיעך כי זכית בהגרלה בסכום של 300 שקלים, בעבור השתתפותך במחקר של תכנית המצטיינים במכללה האקדמית תל אביב יפו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, הבנתי.

רשום שם מה מסקנות הניסוי? מה בעצם הם ניסו לבדוק והאם הצליחו להוכיח מה שרצו?

סתם מתוך סקרנות :-)

פורסם

אני יכול לשלוח לך את הקובץ במייל. אני מניח שהוא לא סודי אם שלחו לי אותו. שלח לי את הכתובת בפרטי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מטרת הניסוי היתה לבדוק את השפעת "תוספת הזמן" על לקויי למידה, בהקשר של שוויון הזדמנויות מול סטודנטים ללא לקות למידה (שזו מטרת ההתאמה עבורם).

בניסוי השתתפו 200 צעירים בגילאים 18-30.

המשתתפים חולקו ל-4 קבוצות:

1) לקויי למידה + תוספת זמן

2) לקויי למידה ללא תוספת זמן

3) לא לקויי למידה + תוספת זמן

4) לא לקויי למידה ללא תוספת זמן.

בשורה התחתונה, הניסוי הראה שתוספת הזמן לא תרמה באופן משמעותי לציון של לקויי הלמידה.

אכן, ישנו אחוז קטן מלקויי הלמידה שעבורם תוספת הזמן עזרה מאוד, אך מדובר במיעוט (והם אלו שבאמת זקוקים לה).

יחד עם זאת, רוב רובם של לקויי הלמידה המאובחנים, מקבלים תוספת זמן לבחינה, אף על פי שהתאמה זו לא תורמת להם לציון, ובוודאי שכך נוצר פער בינם לבין סטודנטים לא לקויי למידה.

כל הנתונים מופיעים בהרחבה בנייר העמדה שהכנו:

https://drive.google.com/file/d/0B2OHUVYSlWP9NF9aQWJRYWszRGs/edit?usp=sharing

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין, יכול להיות שזה בגלל ש(לפחות אצלנו במכללה) כל מי שרצה הארכת זמן רק היה צריך לשלם משהו כמו 1500 שקל,

ולעבור מבחן שקר כלשהו שאחריו 100% מהאנשים שניגשו קיבלו תוספת זמן?

• תוכן חדש...