Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, זקוק להמלצה/היכרות/בעלות לצימר בגליל המערבי (יערה, גורן - חצי שעה מהקריות) ל-3 אנשים (מבוגרים) לסופ"ש של 23 למאי. הדרישות הן שתהיה בריכה בחוץ ויהיה HOT TUB (ולא ג'קוזי אמבטיה) בפנים. אה, ושיהיה מבודד יחסית. תודה ותבורכו.

משכנתא זה קל

פורסם

מה התקציב ולכמה לילות?

ברמה העקרונית בגורן / יערה אלה צימרים יקרים יחסית.

דרך אגב בריכה בחוץ - הכוונה לבריכה רק לשימוש השלושה שבצימר או בריכה משותפת עם עוד צימרים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• אחראי פורום
פורסם

בגורן יש מתחם נופש (חכה לפני שאתה נבהל, בשם רוח/חוויה גלילית) שמציע וילות להשכרה.

יש מבקתות עץ בודדות, דרך חדרים טיפה יותר גדולים ועד וילות עם כמה חדרים עם ג'קוזי או בריכה פרטית.

אנחנו מתכננים ללכת כמה זוגות לוילה כזו ולעשות קבלת שבת ביחד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ל-3 אנשים (מבוגרים)...

לא שזה עניין של הפורום, אבל תעלה תמונות טוב...? אחרת אנחנו נשב כאן ב 23.5 ונדמיין, ירחם השם, מה נדמיין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם

גם אם זה "מבוגרים 70 פלוס"?

נשמע כמו סופש כיפי לפניך:)

8)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

התקציב הוא כמה שפחות. אבל בוא נגיד שמשהו כמו 900 שקל לא יבריח.

בריכה פרטית ובטח שלא מתחם צימרים כי אחת הדרישות היא מבודד.

תמונות רק כנגד המלצות! קדימה אנשים!

משכנתא זה קל

פורסם

בשני המושבים לא הייתי בצימרים בתחום מחירים הזה (אצלי אם כבר לנסוע כל כך רחוק, אז בשביל משהו יותר רציני).

ביערה עד כמה שראיתי כולם זה מתחמים (לחלקם יש בריכה פרטית לכל צימר, אבל עדיין שמעתי מישהי באחד הצימרים האחרים גונחת בצעקות).

בגורן הייתי בצימר יחיד עם בריכה פרטית (ושולחן ביליארד, וג'קוזי פנימי וחיצוני, ומנגל גז וכו'), אבל המחיר שם היה גבוה יותר ו-3 יוכלו לישון שם רק באותה מיטה אם זו הכוונה שלך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לצערי בטווח הזה אלו היחידים שאני מכיר.

ביערה זה היה מתחם של צימרים עם צימרים בכמה רמות, אבל כמו שאמרתי שמעתי מישהי גונחת, כנראה ממרחק של צימר או שניים, זה לא נופל לקטגוריה של מבודד.

בגורן זה היה צימר בודד, לא שומעים ולא רואים אף אחד, עם חנייה פרטית שאתה נכנס עם הרכב לתוך המתחם עצמו, המחיר היה גבוה, נדמה לי באיזור 1200 ללילה, אבל היה שווה את זה, עם בריכה פרטית, ג'קוזי פנימי וחיצוני, שולחן ביליארד פרטי, ומנגל גז, כמו כן 3 מבוגרים יכולים לישון באותה מיטה, הגודל כנראה יספיק (King Size).

הייתי במקומות אחרים שמתאימים אבל הם קצת יותר רחוקים (פוריה, יבנאל), נדמה לי יותר קרוב ל-45 דקות עד שעה מהקריות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...