Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניסאן רוצה שהקונים שלה יהנו מרכב נקי יותר.

למעשה, היא רוצה לבטל את הצורך בשטיפה.

הם כרגע שוקדים על coating משלהם שיוצא כתוספת לרכבי העתיד שלהם, שנקרא Ultra-Ever Dry , אמור לדחות אפילו בוץ.

ההצרה שלהם של "רכב נקי תמיד/לא תצטרכו לנקות את הרכב", נשמעת קצת אובר דה פופיק, אבל אין ספק שהסרטון מרשים מאוד, גם מול סרטונים של coating's אחרים.

אישית, יכול להיות נחמד לקבל coating מהחברה, במיוחד אם יש עליו אחריות :)

גימיק נחמד, השאלה היא כמה זמן ציפוי כזה אמור להחזיק, והאם תהיה לו יכולת משלו למנוע שריטות שטחיות.

בגדול יש הרגשה של "חתונה" עם הציפוי, מאמין שאם יבוצע פוליש כזה או אחר לרענון, הציפוי יעלם יחד איתו.

נראה מה העתיד יביא.

תהנו.

http://www.carscoops.com/2014/04/nissan-tests-self-cleaning-car-with.html

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

נשמע מעניין, סופסוף יש חברה שמובילה חידושים בטכנולוגיית הצבע.

ישנו חומר שנקרא NEVERWET, בטח שמעת עליו, מציע אפקט זהה לפריטים שונים.

החיסרון בו, הוא לא מחזיק לתקופה ארוכה ומעניק מראה "קפוא", אפילו מט' אם תרצה.

אני מאמין שהטכנולוגיה דומה מאוד לשני הציפויים.

בקשר לניסאן, אם הציפוי הנ"ל, אכן ציפוי בלבד מעל הלקה ולא לקה מעורבבת עם החומר החדשני, כנראה שהציפוי יהיה רגיש יותר לסביבה.

במידה והציפוי ינזק, לא תהיה דחיית לכלוך לעומת לקה מלאה עם החומר החדשני.

כמה זמן זה יחזיק, כנראה נדע רק בעתיד הרחוק.

RSM,

זה לא רלוונטי איך מיישמים את זה, זה אב טיפוס. שנית,זהו ייצור סדרתי במפעל.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

זה לא פעם ראשונה שניסאן מביאים חידושים שקשורים לצבע/פח.

יש להם צבע מיוחד בתוספת תשלום שאמור להתאחות לבד, מעלים שריטות קטנות.

מעולם לא יצא לי להתעמק בטכנולוגיה הזאת, למרות שתמיד אמרתי לעצמי שבפעם הבאה שאשב מול המחשב אקרא קצת בנושא :)

יצא לי לדבר לא מזמן עם יבגני, הוא סיפר לי שהצבע הזה הוא הצבע הכי בעייתי שיצא לו לעבוד איתו, קשה עד בלתי אפשרי לבצע פוליש (מקרה שהיה לו עם אינפיניטי בעלת הצבע המיוחד הזה).

"יאללה בירי".

פורסם

שום צבע ושום בטיח, ערבבו את זה חומר נאנו שבו כבר משתמשים זמן מה בתעשיית האלקטרוניקה שדוחה מים או כל דבר בעל מולקולה נוזלית.

על זה מיושם הציפוי בו הם משתמשים. בעצם אומרים שבעוד מספר שנים כל רכיב אלקטרוני יהיה חסין מים.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אפשר לסגור את פורום דייטלינג :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...