Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[ATTACH=CONFIG]380593[/ATTACH]

מאור, תודה רבה על העזרה, רק כדי להיות בטוח.

החלק הימני,מהגומיה עד הסוף, הוא תפס את המוט והזיז, החלק הימני זז בצורה חופשית והוא אמר שזה מסמן על צירייה בלויה/גמורה.

אם אתה אומר שהוא משקר, אני לא אחזור אליו יותר ועוד אדם שמתקן אצלו הרבה כלי רכב ימנע ממנו אני מאמין.

אז כמו שתיארתי לעצמי הוא הזיז את הפעמון עצמו והפעמון אכן אמור לנוע בחופשיות לכל הכיוונים. רק שהפעמון חדש הוא נע עם מעט היתנגדות. מה גם שהפעמון הזה לא תיקתק לך בפניות ואני מניח שלא היתפרק למוסכניק ביד שהוא הוציא את הצירייה. צר לי לאכזב אך על פניו מדובר בהשחלה של צירייה. לגבי הצירייה שכן תיקתקתה בסיבובים אז שוב, ניתן היה להחליף רק פעמון שעלותו סביב ה 150 ש"ח מקסימום לחלופי וכמה פעמים כבר החלפתי פעמונים שכאלה בכל מיני רכבים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסובארו מחליפים את כל הציר הנעה ולא את הפעמון והמחיר הוא סביר לחלק משופץ

לגבי החלפת הצד השני לא אמור להיות חופש כאשר הפעמון מורכב ברכב ולכן המוסך כנראה עשה נכון שהחליף זוג

פורסם
בסובארו מחליפים את כל הציר הנעה ולא את הפעמון והמחיר הוא סביר לחלק משופץ

לגבי החלפת הצד השני לא אמור להיות חופש כאשר הפעמון מורכב ברכב ולכן המוסך כנראה עשה נכון שהחליף זוג

דני, אשמח לשמוע הסבר מדוע מחליפים בסובארו את כל הצירייה אם הפעמון הוא זה שבעייתי וניתן לבצע החלפה שלו בלבד? ומי כמוך יודע שפעמונים שכאלה נימכרים בחנויות החלפים. אני אישית החלפתי לא מעט כאלה אז למה לקרוע את הלקוח בצירייה שלמה?

ולגבי החופש בפעמון הצירייה - איך לא יהיה חופש אם פעמון הצירייה הוא חלק מיפרקי שאמור לנוע בחופשיות בסיבובי ההגה?

• תוכן חדש...