Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי טויוטה קורולה, נמצאת אצלי כשנה.

יש לי 2 בעיות:

1.הרגשתי חוסר שקט בנוגע ליציבות הרכב ולקחתי את האוטו לבדיקה חיצונית (שעלתה לי כסף) מיד לאחר טיפול 15,000 (טיפול ראשון),

בבדיקה נאמר לי שאני צריך לעשות "כיוון פרונט".

האם יכול להיות בקניית הרכב היה בעיה בצמיגים? בנוסף האם האחריות יבואן מכסה את הצמיגים באם אעשה בטויוטה כיוון פרונט?

2.בעיה נוספת כאשר אני לוחץ ברקס נשמעים רעשים קצת, ידוע לי כשמחליפים ברקסים אזי החומר של הברקס מרעיש.

אך הרכב אצלי כשנה והברקסים לא אמורים להרעיש, גם פה האחריות מכסה? ואטען להחליפם?

אודה להבהרות.

פורסם

1-האחריות על הצמיגים ברכב חדש היא מול יבואן הצמיגים.

2-כל ביבואן רושם בחוברת האחריות, שהבלמים{דיסקיות הבלם, ורפידות הבלם מאחורה}הם אינם מכוסים.

פורסם

תודה, אם אני מחליף צמיגים אזי בעיית הפרונט נפתרת?

אם יש לי אחריות אני יכול לבקש שיחליפו לי את הצמיגים?

כיוון פרונט עושים בסוכנות רכב?

תודה רבה

פורסם

מדוע לקחת את הרכב לבדיקה חיצונית ולא פנית למוסך היבואן לאחר הטיפול?

כיוון פרונט עלול להידרש כתוצאה מתנאי הדרך בהם אתה נוסע ולכן האחריות לא תכסה זאת. אם מסיבה כלשהי יש כשל יצור במתלה, זה כבר סיפור אחר.

לגבי הצמיגים, גם כאן, האחריות תהיה בתוקף אם ישנו פגם יצור בצמיג. משהו שאני מניח היית מרגיש כבר קודם ולא רק אחרי שנה.

לגבי הברקסים, כמה ק"מ הרכב נסע? האם אתה נוטה להשתמש הרבה בבלמים? האם זה התחיל לאחר הטיפול או היה קיים כבר לפני?

פורסם

לקחתי לבדיקה חיצונית כי הייתה לי הרגשה שמשהו לא יציב ולא אמרו לי בבדיקה לגבי כיוון פרונט.

אני כמעט ולא לוחץ על הברקס, רכב חדש כשנה נסעתי בו 10K+ (פחות מהממוצע)

יכול להיות ונראה לי שהנטייה טיפה שמאלה הייתה קיימת מההתחלה אך לא ייחסתי חשיבות רבה אלא בסמוך לטיפול הראשון.

פה אתה כבר מומחה... מה זה "כשל יצור במתלה"? ואיך אפשר לדעת לגבי פגם יצור בצמיג?הרי לא יגידו במוסך לגבי זה (הבעייה היא אמינות באחד הסניפים של מורשה ניסו לדחוף תוספים של דלק ומנקה שמשות על מנת לנפח את התשלום, במדינה הזאת צריך להיות מומחה לכל דבר)

פורסם

אני רחוק מלהיות מומחה.

על איזו בדיקה אתה מדבר שלא אמרו לך? בטיפול במוסך? זה לא משהו שנבדק לדעתי בטיפול שגרתי (בטח לא בחייו המוקדמים של הרכב).

לדעתי עליך היה לבקש במוסך בעת הטיפול שיבדקו את הדברים שהעלת כאן ולהודיע לך אם יש צורך בטיפול ובעלות אם בכלל שכרוכה בכך.

אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום לגבי המשמעות של המושגים כגון כיוון פרונט, אחריות צמיגים וכיוצב'.

כמו כן המתן לקבלת תגובות נוספות.

פורסם
אני רחוק מלהיות מומחה.

על איזו בדיקה אתה מדבר שלא אמרו לך? בטיפול במוסך? זה לא משהו שנבדק לדעתי בטיפול שגרתי (בטח לא בחייו המוקדמים של הרכב).

לדעתי עליך היה לבקש במוסך בעת הטיפול שיבדקו את הדברים שהעלת כאן ולהודיע לך אם יש צורך בטיפול ובעלות אם בכלל שכרוכה בכך.

אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום לגבי המשמעות של המושגים כגון כיוון פרונט, אחריות צמיגים וכיוצב'.

כמו כן המתן לקבלת תגובות נוספות.[/QUOT

תודה לך, אומרים גם שכיוון פרונט עושים במכוני רכב ולא בסניפי מורשה.

פורסם

אין צורך בציטוט ההודעה שמעל. בתור משתמש חדש, ממליץ לעבור גם על חוקי הפורום.

לרוב אומנם אין כיוון פרונט במוסך הטיפולים הרגיל, אך בוודאות הוא עובד עם מכון חיצוני שמבצע את העבודות עבורו.

פורסם

כדי שהפרונט יצא מכיוון לא צריך להיות כשל ולא בטיח, ירידה לא זהירה ממדרכה, כניסה לבורות, כולם גורמים לפרונט לצאת מכיוון.

יש רכבם רגישים יותר ופחות לזה.

אני לא רואה סיבה לעשות מזה סיפור, זאת בעיה לא רצינית ותיקונה לא יקר, כל עוד צריך רק כיוון ואין צורך בהחלפת חלקי מתלה.

צמיגים נשחקים בכתפיים שלהם כתוצאה מכיוון פרונט לקוי.

אתה מקפיד לבדוק לחץ אויר בצמיגים באופן תדיר?

פורסם

אני מקפיד על לחץ אוויר תקין. כנראה שצריך כיוון פרונט בקטנה, איפה מבצעים במוסך מורשה טויוטה אפשרי?

מה העלות של זה בדר"כ?

תודה.

• תוכן חדש...