Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי מדובר בטלפון אלחוטי של חברת יונידן מדגם 1360 שנמצא ברשותי כשנה וחצי. עד לפני כמה חודשים עבד בלי בעיות ולא קרה מצב שבמהלך שיחה היה נכבה או משהו. בזמן האחרון הוא לא סוחב שיחות ארוכות ולפעמים אף נכבה כאשר מרימים אותו מהבסיס. כאשר אני מחזיר אותו לבסיס הוא נטען ולאחר זמן מסויים ניתן להשתמש בו שוב. האם הסוללות שלו, מדובר בזוג סוללות AAA 1.2v 400mAh Ni-MH עשו את שלהן? הן הגיעו עם המכשיר , מחברה עלומה בשם Corun. באם הבעיה היא בסוללות, אשמח להמלצה לסוללות ספציפיות שיחזירו לטלפון את נעוריו האבודים.

זכור לי שהיה שרשור על נושא דומה לא מזמן, אך לצערי לא הצלחתי לאתרו :oops:

פורסם (נערך)

סביר מאד שהאבחנה שלך נכונה. חפש סוללות בטמבוריה השכונתית - בד"כ GP או פיליפס יעשו את העבודה היטב ולא יהיו יקרות מדי.

מעבר לכך - קיבולת של 400mAh היא די צנוחה למרות שבחלק מהטלפונים שלי יש סוללות בקיבולת זו. באלה שהחלפתי יש כעת סוללות פיליפס בקיבולת 1000mAh. איני זוכר את מחירן כיון שנרכשו לפני שנתיים-שלוש, אולם חיפוש קצר ב-zap מעלה שרביעית סוללות של GP צריכה לעלות בין 50-70 ש"ח בהתאם לקיבולת ולספק, כלומר סכום שלא מצדיק יותר מדי חיפושים לצורך חסכון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המלצה שכבר נתקלתי בה בפורום, ולפי זאפ אפילו לא יקרה במיוחד.

אין לי נסיון אישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אצלי זה ככה אותו מכשיר. חפש זוג סוללות אחר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...