Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על דירה שכורה. ישנו ארון עליון אחד עם קלפה דיי גדולה כולל זכוכית אותה מחזיקות 2 בוכנות עליהן רשום 100N (המשקל אותו הן יכולות להרים). יום אחד, הן החזיקו את הקלפה בחצי הדרך, יומיים אחרי, הפסיקו בכלל להחזיקה.

אני מחפש 2 בוכנות חדשות, מגיגול קצר מצאתי את האתר הזה: http://www.pirzul.co.il/main_products/Kitchen_Accessories/lift_fitting/&page_num=2

המחירים שם מתחילים מ29 ש"ח לבוכנה. השאלה אם אפשר להסתפק בזולים או להעדיף יקרים יותר. או שבכלל ניתן למצוא גם ביותר זול.

 

נ.ב מחיפוש קצר, ראיתי המלצות על בוכנות של סטבילוס, אך מחירן פי3 מהבוכנות הזולות, האם ההשקעה כדאית?

 

תודה.

פורסם

אני ממליץ על הזולים יותר.

אני כבר החלפתי אצלי בבית פעם אחת, הן מחזיקות תקופה מסויימת שלאחריה כפי שקרה לך הן מתעייפות.

במחיר המגוחך שציינת + הדירה שאתה שוכר, לא נראה לי הגיון להשקיע במוצר יקר יותר שאני לא באמת יודע עד כמה הוא יחזיק לפרק זמן ארוך יותר.

פורסם
אני ממליץ על הזולים יותר.

אני כבר החלפתי אצלי בבית פעם אחת, הן מחזיקות תקופה מסויימת שלאחריה כפי שקרה לך הן מתעייפות.

במחיר המגוחך שציינת + הדירה שאתה שוכר, לא נראה לי הגיון להשקיע במוצר יקר יותר שאני לא באמת יודע עד כמה הוא יחזיק לפרק זמן ארוך יותר.

תודה רבה!

פורסם

דרך אגב, אל תרכוש בוכנות שחלשות מ 100N (ניוטון אם לא הבנת מה יחידת המידה N ).

אם אתה מאזור ראשון לציון אני יכול להמליץ לך על מקום באזור התעשיה הישן שמוכר במקום.

פורסם

אצלי יש סטבילוס, מתעייפות ומוחלפות כל 3 שנים. נראה לי שבפעם הבאה אלך על זולות יותר.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם

פרק את הבוכנה הישנה וקח אותה אתך למקום בו אתה מתכוון לרכוש את הבוכנה החליפית.

יש חשיבות רבה למידות הבוכנה ולפרטי החיבור ,ויש אפשרויות רבות. אם תצליח למצוא בוכנה זהה למקורית זה יבטיח לך שההחלפה תהיה פשוטה ומהירה.

אם זה ארון תעשייתי, יש סיכוי שהמידות של חיבורי הבוכנה הם ב "System 32" (זה סטנדרט מקובל של קדחים לחיבור לצירים ואביזרי פרזול).

×
×
  • תוכן חדש...