Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני רוצה להשחיר חלונות ברכב, אתמול הייתי בחנות של ''צעצועים'' לרכב, והמוכר אמר לי ל 4 חלונות הוא לוקח 500 שקל וזה עוד אחרי ''הנחה'', הוא כמובן אמר לי שהוא משתמש בחומר הכי איכותי שקיים בשוק, לא נשמע אמין בכלל, ראיתי את הגליל פילים שלו לא ניראה הכי איכותי, אבל אני מאמין שבמחירים כאלה אין מה לצפות, רק שלא יהיו בועות, ושיתן אחריות לתקופה מסויימת וזה מספיק.

דוד שלי מכיר מקום אחר שהוא עושה 4 חלונות ב 350 שקל, אבל אמר שחבר שלו עשה שם, וחלון אחד נקרע לו, אבל כתוצאה משפשוף במשהו.

אותו מוכר שרצה ב 500 שקל אמר לי שהוא מתחייב שמאחורה מותר 100 אחוז השחרה אפילו, וזה חוקי, מקדימה זה כבר סיפור אחר, צריך השחרה יותר עדינה, והוא ממש כזה הבטיח לי שאם יש משהו בטסט הוא אפילו מחזיר לי את הכסף, כאילו הוא ממש בטוח בעצמו, ודווקא אמרו פה כמה אנשים שמאחורה אסור, למרות ששמעתי כבר הרבה פעמים שמאחורה מותר כמה שרוצים.

עוד משהו, מקבלים על דבר כזה אישור? או שאין על זה שום פיקוח וכל אחד עושה מה בא לו כמובן לפי גדר החוק.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע זול מידי אני קיבלתי הצעת מחיר לכל חלונות הרכב כולל האחורי עם חמש שנות אחריות שהם לא ידהו ב1200 שקל עם חומר הכי טוב בשוק (לטענתו).

פורסם

אני עשיתי 4 חלונות באיזור ה 100 שקל ויצא סבבה רק שאחרי שנתיים הם דהו לי, וצריך לעשות חדש, אני חושב שזה אחלה מחיר ואחלה עבודה מה שעשיתי, ולא היה חצי בועה ולא התקלפו לי בכלל!!!

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

סע לנהריה לחניון שם, יש את צל פויינט, עשיתי שם חלונות שחורים לפני בערך 6 שנים אם לא יותר, והחלון עדיין שחור.

פורסם

עדיף איכותי, גם אמור להיות יפה יותר וגם עמיד ומחזיק מעמד יותר זמן. שים לב לכל הוילונות הסיניים האלו מה שהחסכנים משתמשים בהם, החלון נראה שחור כהה ומגעיל ואפילו סגול מזויות מסויימות (אבל נדיר לראות, כי בדרך כלל הרכבים באים ככה מיצרן או שאתה משחיר במקום איכותי). אם זה רכב חדש בכלל אין על מה להתלבט, כמה שיותר טוב, יותר התקנה טובה ככה עדיף.

פורסם

בפירוש ונאמר כבר מליארד פעם - אסור להשחיר חלון אחורי ולא של הנהג ולידו! ולא בשום רמה! רק אבל רק את שני החלונות בסלון של היושבים מאחורי הנהג תעשה איתם מה שבא לך. ואם הליצן ההוא מתחייב שזה חוקי אז הוא מחרטט אותך או שהוא טיפש , בכל מקרה לא היתי עושה אצל חרטטן ולא טיפש. תתקשר לכל מכון שתרצה ותראה מה התשובה. אולי יש מקרים בהם הבוחן לא שם לב או מעלים עין. אבל בפירוש חלון אחורי גדול, חלונות הנהג מקדימה אסור בשום רמה. מבחינת המשטרה מותר אבל מבחינת משרש התחבורה אסור גם אם שוטק נותן לך אישור.

פורסם

לפני שנה וחצי שוטר הוריד לי את השניים מקדימה, ולא החזרתי אותם עד עכשיו...

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם
הציעו לי 4 חלונות שחורים ב 350 שקל

אל תבזבז כסף שאין לך על דברים שאתה לא צריך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תגיד מה מבנה החלונות שלך? חלונות אחוריים שלמים או שיש גם משולשים?

לי לדוגמה לקחו על שני חלונות גדולים ללא משולשים (אין לי משולשים) 200 ש''ח עם חומר של 96%. העבודה כמובן התאימה למחיר ואין לי שום בועה/קילוף/חתך או משהו דומה.

לאבא שלי אותו הבחור התקין ב500 ש''ח 4 חלונות גדולים (96% גם כן) שבשניים מהם חצי חלון זז על מסילה.

אם העבודה מושלמת,החומר איכותי והוא נותן אחריות (דבר שכמעט לא קיים) אז הייתי עושה ב500.

993750_681898561831002_1052723672_n.jpg?oh=0f2e6a8189e77951b54fec25505a6f32&oe=529703F5&__gda__=1385628116_3b9df05fe46312922531d40aa84777c8

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

"החומר הכי טוב שיש" זה ממש לא, יש ציפויים באלפי שקלים למ"ר. (סאנפילם טוענים שהם משתמשים בכאלה)

מדובר בדרעק זול, סביר להניח.

לגבי החלון האחורי - זה תחום אפור. (וחלונות קדמיים זה תחום שחור, big no-no)

אם אתה מאזור הצפון ממליץ בחום על צל-פוינט, אני עשיתי אצלנו שני רכבים, ויש בפורום עוד עשרות אנשים שעשו אצלו, כולם מרוצים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לדעתי מחיר זול מידי ואולי גם חומר זול .חפש מקום מומלץ באיזור שלך.

או תעשה בדיקה תחקור קצת ותרא אם החומר שהוא עובד איתו איכותי.

במחיר כזה זה נשמה שהוא עובד בחינם .עסק שרוצה להרוויח לא יקח עבודה בזול.

נגיד חומר עולה לו 50 ועובודה 300.

שאני וחבר שלי עשינו השחרה עלה לנו בין 700 ל1000.עם אחריות ל5 שנים ואיזה טופס לשוטרים.

העסקה נמצא בצפון אם אתה רוצה יתן לך פרטים בהודעה פרטית.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

טוב עשיתי את החלונות, גם שילמתי בסוף 320 שקל , כי היה טיפה בועות במשולש האחורי למעלה איפה שהגומי, אז היה לי על מה להתווכח איתו, חוץ מיזה יצא מצויין, היה לי שני משולשים מאחורה ושני משולשים קטנים מקדימה שאמרתי לו שיעשה לי גם אותם.

חלונות מאחורה עשיתי 80 אחוז ניראה כמו 90 אחוז, רק שמסתכלים מהכי קרוב רואים טיפונת שקיפו.

מקדימה עשיתי 30 אחוז מחר אני יעלה תמונות היום כבר חושך.

ההוא עבד על זה איזה 2,3 שעות! גם שלא יצא לו טוב הוא הוריד את כל הפיל השחור הזה זרק אותו, והתחיל מחדש.

פורסם

חח כן, אם אני קובע משהו אז זה על המקום לא יכול לחכות זה הטבע שלי.

אין ספק שזה מוסיף למראה של הרכב, רק קצת מוזר שמסתכלים מהשמשה האחורית שהיא לא מושחרת ורואים את החלונות מבפנים, הייתי צריך אולי לעשות מאחורה גם 30 אחוז, אבל זה אולי בפעם אחרת, מספיק בנתיים רק קדימה ואחרורה.

אבל יותר יפה לדעתי יהיה לשים וילון של הונדה מאחורה.

פורסם
אני עשיתי 4 חלונות באיזור ה 100 שקל ויצא סבבה רק שאחרי שנתיים הם דהו לי, וצריך לעשות חדש, אני חושב שזה אחלה מחיר ואחלה עבודה מה שעשיתי, ולא היה חצי בועה ולא התקלפו לי בכלל!!!

100 שקל? בעזה לוקחים יותר חח זה כניראה היה חומר זול וירוד במיוחד אם אתה אומר שאחרי 2 זה דהה

הוא גם נתן לי שנתיים אחריות למרות שאני לא מאמין שאם יקרה משהו הם יעשו לי חדש.

• תוכן חדש...