Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ניסיתי את הסימולטור בחול וכמובן קצת בארץ אצל חגי ב-simrace.

בחול שילמתי 50₪ על עקפת נסיון ו3 עקפות על זמנים עם משקפיים 3D.

ניסיתי גם את הסימולטור בשבעת הכוכבים ולא התלהבתי בכלל. לא מרגישים כוחות ולא נוח לנהוג.

השאלה היא- האם הייתם משלמים כסף כדי להתנסות ולנהוג בו וכמה?

50₪ ששילמתי בחו"ל הורגש לי שזה יקר אבל מצד שני, הדקות ריכוז והאדרנלין שקיבלני היה שווה את זה. עם היה עולה באזור 40- הייתי לוקח עוד סיבוב. :)

החיים הם כמו....

פורסם
שלום לכולם.

ניסיתי את הסימולטור בחול וכמובן קצת בארץ אצל חגי ב-simrace.

בחול שילמתי 50₪ על עקפת נסיון ו3 עקפות על זמנים עם משקפיים 3D.

ניסיתי גם את הסימולטור בשבעת הכוכבים ולא התלהבתי בכלל. לא מרגישים כוחות ולא נוח לנהוג.

השאלה היא- האם הייתם משלמים כסף כדי להתנסות ולנהוג בו וכמה?

50₪ ששילמתי בחו"ל הורגש לי שזה יקר אבל מצד שני, הדקות ריכוז והאדרנלין שקיבלני היה שווה את זה. עם היה עולה באזור 40- הייתי לוקח עוד סיבוב. :)

עריכה: מצ"ב לינק שבו נראה המילטון שנתנו לו להתנסות :)

[/url]

החיים הם כמו....

פורסם

נראה מגניב ביותר, אני הייתי משלם 40-50 ש"ח ל15-20 דקות. אם החוויה היא כמו שזה נראה ובמיוחד אם אפשר גם להתאמן על דריפטים.

פורסם
נראה מגניב ביותר, אני הייתי משלם 40-50 ש"ח ל15-20 דקות. אם החוויה היא כמו שזה נראה ובמיוחד אם אפשר גם להתאמן על דריפטים.

כמובן. מדליקים lfs ומתחילים להנות :)

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...