Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר סיפר על תופעה מוזרה שמתרחשת אצלו ברכב.

כבר 2 מפתחות (מהסוג הקופץ) שהברזל (המפתח עצמו, לא השלט) שנשברו תוך תקופה של שנה וחצי.

המפתחות כמעט ולא נפלו

הוא ואישתו אנשים מאוד אחראים ושומרים מאוד על הרכב

יש לכם רעיונות למה הדבר קורה או שמע על תופעה דומה?

יש מה לעשות מול היבואן?

הרכב הוא יונדאי i30 שנת 2008

7agugepe.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

האמת שזו פעם ראשונה שאני שומע על תקלה כזאת,

יש לי לא מעט חברים עם מפתחות כאלו בדיוק כבר מעל שנתיים שלוש והכל תקין.

מפתח נשבר? לדעתי צריך להיות מאוד אגרסיבי על מנת לגרום למצב כזה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
מפתח נשבר? לדעתי צריך להיות מאוד אגרסיבי על מנת לגרום למצב כזה.

לדברי החבר, גם הוא וגם אישתו זהירים מאוד.

המפתח הראשון נשבר שניה אחרי שהוא הוציא אותו מהסוויץ'

המפתח השני הוכנס שלם לתיק של אישתו ויצא ב2 חלקים

אני מסכים לגמרי שהמקרה מוזר ולא סטנדרטי. לאמא שלי יש גם יונדאי עם המפתח נ"ל וגם שם אין שום כיוון לבעיה כזאת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לאבא שלי הייתה בעיה דומה עם מפתח של קיה ריו, לדעתי זהה למפתחות של יונדאי.

המפתח נשבר והוחלף ללא עלות במסגרת האחריות במוסך של קיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, במקרה שהרכב כבר לא באחריות, אני מבין שאין מה לעשות מלבד לקנות חדש ולקוות שיחזיק מעמד

נכון?

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

אם הרכב היה באחריות אולי היו מביאים לך מפתח חדש.

יש אפשרות לתקן לך את המפתח במקום לעשות מפתח חדש וכך לחסוך בעלויות.(השבירה של המפתח שכיח מאוד)

אתה מוזמן להגיע אלינו.

פורסם

מתן: לא, יש רק מחזיק מפתחות בצרור

וייפר83: תודה! העברתי את הלינק לאותו החבר

פאר מנעולים: העברתי את הפרטים שלכם לאותו החבר

Renault Clio RS EDC 200

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

המפתח של היונדאי i35 של אמא שלי גם נשבר. אחרי כמה מפתחות שבורים אפשר לקבוע שזאת תופעה?

חברת הליסינג רוצה לתבוע מאמא שלי השתתפות בתיקון

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

איזה השתתפות עצמית הם רוצים? כמה כבר חריטת המפתח עולה? לסקודה רצו 75 שקלים בית+חריטה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לי יש מפתחות כאלו, ואין להם שום נזק. אבל אני מאז הפארש עם GM, מחזיק את המפתחות של הרכב בנפרד, ללא שום צרור. בנפרד לגמרי.

פורסם

המפתח גם ללא שום צרור, רק המפתח ומחזיק מפתחות מגומי

כרגע לא ידוע עדיין, אלדן התחילו תהליך בירוקרטי כלשהו, בינתיים לא נקבו במחיר

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

אם זה כמו אצלי, מפתחות של סיאט, יש שם פין שמחבר את המפתח (פס המתכת החרוט) לציר. כשפותחים את המפתח (לוחצים על הכפתור ומשחררים את הקפיץ) הוא נפתח מהר ונתקע בסוף, המכה הזו לאט לאט מחלצת את הפין, וצריך כל חודש בערך לתקוע אותו חזרה.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

• תוכן חדש...