Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב הנייח שבק חיים... עניין שאני מאמין שהוא במגמת עלייה לנוכח השיפט של העולם לטובת הניידים...

בכל אופן שכחתי שהוא היה הצורב היחידי בבית ואני מוצא את עצמי מחפש צורב ללפטופ. חיצוני/לא חיצוני - לא באמת משנה לי כמו שמשנה לי האיכות.

אחרי הכל אנחנו במרדף אחרי האיכות החל מhu ומגברים ורמקולים, כלה בכבלים וחיבורים, ועד לתוכנת המרה וקבצים...

לא בא לי שדווקא כאן תהיה החולייה החלשה אחרי כל הכספים והמאמץ...

מה אתם חושבים ?

יש המלצות או לקנות אחד פשוט כי אין בזה ממש..?

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם
המחשב הנייח שבק חיים... עניין שאני מאמין שהוא במגמת עלייה לנוכח השיפט של העולם לטובת הניידים...

בכל אופן שכחתי שהוא היה הצורב היחידי בבית ואני מוצא את עצמי מחפש צורב ללפטופ. חיצוני/לא חיצוני - לא באמת משנה לי כמו שמשנה לי האיכות.

אחרי הכל אנחנו במרדף אחרי האיכות החל מhu ומגברים ורמקולים, כלה בכבלים וחיבורים, ועד לתוכנת המרה וקבצים...

לא בא לי שדווקא כאן תהיה החולייה החלשה אחרי כל הכספים והמאמץ...

מה אתם חושבים ?

יש המלצות או לקנות אחד פשוט כי אין בזה ממש..?

גבר אפשר להיסתדר תמיד גם אם צורב פשוט, עי צריבה במהירות החצי (ב CD במקום 48-52X לצרוב ב24X ובDVD במקום X16 ב X 8

זה גם לא מומלץ ליצרוב במהירויות יותר איטיות!

אבל ישנם גם כלים יותר רציניים, אשר אכן הרבה יותר איכותיים לביצוע צריבות כגון צורבים של PLEXTOR.

בעבר כאשר נגני CD ו DVD היו עובדים רק אם מדיות מקוריות, הצורבים האלא היו מאוד פופולריים באולפני הקלטה ואיך לא גם אצל זייפני הדיסקים.

היום כאשר נגני דיסקים אלו מדרגה וקוראים את כל סוגי המדיות, זה פחות עקרוני, עבל מי שרוצה בעמת להגיה לרמות של מדיה קרובה למקורית לא תהיה לו ברירה אלא להישתמש בכלים כמו Plextor.

חפסו בחול או בזאפ, בארץ קשה להסגה כי כאן לצערי רגילים לרמת ביניים...

Plextor זה לא עומר להעלות מהירות צריבה!!!

• תוכן חדש...