Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה , XJ400

tomer104
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיוורז'ן( A.K.Aדייב:-) ) התחיל לגמגם עם רעש מוזר מצד שמאל ( אולי פלג שרוף ??)

ועכשיו גם בק פיירים עצבניים

האם רק פלגים או עלול להיות משהו חמור יותר ???:roll:

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

רעש מעצבן?

יכול להיות הכל, החל מבורג רופף ועד אולהים יודע מה...

תנסה למצוא לבד את מקום הרעש... בברגיפ ןבשאר הפירות והירקות, לא הולך, לך למוסך...

בק פייר..

עם אני לא טועה.. נובע מכך שלא כל התערובת של הדלק/אוויר נשרפת ואז היא נדלקת באגזוז....

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

הבהרה

הרעש מגיע מאיזור המנוע נראה לי שנשרף פלג וזה מה שגורם גם לבק פיירים

אבל אם היה נשרף פלג ( או שיעבוד חלקית )

האם היה מניע בכלל ???:?

או שהוא עשה הסבה לטריפל :wink:

פורסם

אם הבק פיירים שיש לטענתך הם מהאגזוז? זו לרוב בעיה של פלאג, או בדרך אליו,ראש פלג, כוהל, וכ'ו.

אבל, ושים לב, אם הבק פיירים הם מהקופסת פילטר אויר, זאת אומרת הבק פייר נזרק מהמאייד לקופסת אויר ? זו בעיה של שסתום שרוף, או בעיית תזמון.

אם זה מהאגזוז? תתחיל בהחלפת פלאג.

ןאם זה מהקופסאת אויר? גם למוסך.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
תראה לא הייתי סגור על זה...

מצטער עם הטעתי.

הבעיה היא לא אם היית סגור על זה או לא, הבעה היא, שפשוט אין שום טעם לענות אם לא יודעים. נקודה.

"לא סגור על זה?"

לא עונה.

זה מה זה פשוט וזה מה זה חשוב להפיכת התשובות פה לרלוונטיות - הקפדה על הכלל הבסיסי של "עונים רק אם יודעים" תבטיח אמון של הגולשים במקצועיות שהפורום הזה מספק בתשובותיו לגולשים בו.

אם עונים גם כשלא "סגורים על זה", אנו מבטיחים שאנשים יטילו ספק בכהודעות אחרות שעולות כאן (שלך ושל אחרים) ובעצם, יצא שכרנו בהפסדינו.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כרוב!!!!

עזוב את הילד הוא רק ניסה לעזור . . .

בכל מקרה הקבועים מכירים 1 את השני :beerchug:

ויודעים למי להקשיב ( תודה סיני:ladysman: )

בכל מקרה לעניניינו הוחלף פלג והבק פיירים נעלמו ( בינתיים )

הרעש המרגיז נשאר . . . :turn-l:

• תוכן חדש...