Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה יאריס סול 2005.

השבוע כשהתחלתי לנסוע לעבודה הברקסים עבדו בצורה תקינה,

פתאום באמצע הנסיעה כשבלמתי הדוושה הרגישה רפויה והייתי צריך ללחוץ עד הסוף בשביל לבלום, מצב זה נמשך כעשר דקות עד שעצרתי בצד, פמפמתי את הדוושה כ 20 פעמים והבלמים חזרו לעבוד כרגיל.

כשהגעתי למוסך באותו היום ותיארתי את הבעיה בדקו את הבלמים ואמרו שאין להם מה לעשות כי הכל נראה תקין .

כרגע הבלמים עובדים אבל אני חושש ממצב שבאמצע נסיעה פתאום הדוושה שוב תהפוך להיות רפויה .

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

קרה לי גם מקרה דומה , האמנם בפונטו 2003 אבל אותו מקרה של דוושה פיתאום רפוייה ממש , וכל הברקסים שלי היו תקינים , משאבת בלם ראשית ,עשתה את שלה וכמובן שהמוסך יגיד לך שהכל תקין , המשאבה לא מודיעה לך מראש מתי תפסיק לעבוד !

אל תיקח סיכונים !!

פורסם

יכול להיות משאבה בלם מרכזית או מגבר בלם, לא יכול להיות כזה מצב שהכל תקין ופתאום אין לך ברקסים..

אני הייתי פוחד לנסוע בכזה רכב, תפנה למוסך אחר במהרה וכמו שאמרו מעליי אפילו בגרירה..

פורסם

קרה לי בדוקאטו לפני כשנה , משאבת בלם מרכזית.

החלף בהקדם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...