Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סופר מיני כרכב שני בבית. נהניתי מאד בנסיעת מבחן בקליאו, אולם החשש מהמותג ומהיבואן גדול. בסופו של יום מותג נמדד בלקוחות החוזרים שלו (או הנוטשים במקרה הגרוע). לפני רכישה אפשרית, הייתי מבקש ללמוד על חווית הקניה של לקוחות רנו, אלו שנשארו נאמנים למותג ואלו שעברו למותגים אחרים.

תודה

פורסם

קרסו, בדומה לסמל"ת, מאוד השתפרו בתחום השירות בשנים האחרונות.

גם אמינות הרכבים עלתה מדרגה, כתוצאה מכל מיני שת"פים.

הדבר היחיד שנותר כשהיה זה מחירי החלפים היקרים יחסית, וירידת הערך שלא דומה למותגים אחרים (כתוצאה מסטיגמות כאלה ואחרות).

משכנתא זה קל

פורסם

אין לי מושג על מה אנשים מדברים מבחינת אנשים יקרים וירידת ערך.

הקליאו שלי ירדה ב10% בלבד במשך שנה שלמה.

טיפולים? בנתיים לא יקר. לא הרבה יותר יקר מרוב המתחרות. לא יקר כמו VAG ושות'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אין לי מושג על מה אנשים מדברים מבחינת אנשים יקרים וירידת ערך.

הקליאו שלי ירדה ב10% בלבד במשך שנה שלמה.

טיפולים? בנתיים לא יקר. לא הרבה יותר יקר מרוב המתחרות. לא יקר כמו VAG ושות'.

את זה מודדים כשתרצה למכור את הרכב.

אל תשכח שעדיין יש רכבים כמו שלך בליסינג, דואגים לשמר עבורם מחירון פיקטיבי, שממנו מורידים 20-30% כשאתה בא לקנות מליסינג.

כמו כן המחירון הוא מגוחך, כשאפשר מראש לקנות רכב חדש בכמעט 10K פחות ממה שמציגים באולם התצוגה, די בקלות.

סתם כדי להראות לך את האבסורד - המחירון של הפנדה שלי (ללא שקלול ליסינג) הוא 49K. במבצע האחרון, הפנדה נמכרה ב-55K.

אז תגיד לי אתה : מי מסוגל למכור פנדה בת שנתיים במחיר שאפילו קרוב למחירון, כשבאולם התצוגה מוסיפים עוד 6K ומקבלים רכב חדש? אז אותו דבר עם הרנו שלך, או כל רכב אחר לצורך העניין.

את ירידת הערך הספציפית של רנו, אתה תרגיש אח"כ, מרגע שיעברו 3 שנים וחברות הליסינג ייפטרו מהמלאי של אותו שנתון.

פורסם

הקטע שאין הרבה רנו קליאו ידניות בליסינג ובהשכרה.

ואתה יודע מה - כל הזמן אותן תיאוריות. "ליסינג ליסינג". אבל כשההורים שלי פירסמו את הI30CW שלהם (פרטית) 2010, ביחד עם כל הג'אנק של הליסינג, הם מכרו את האוטו במחירון משוקלל פחות טסט :roll:

ככה שאני מאמין שהשוק הפרטי עדיין חי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקליאו החדשה מגיעה בשני דגמים, שניהם מאובזרים היטב. אני מתקשה להאמין ששוק הליסינג וההשכרה יוצף בדגמים הללו.

פורסם
מנסיון אישי! כדאי מאוד לצאת מסטיגמות העבר, רנו החדשה - אכן חדשה.

תודה. גם אני עשיתי זאת בעבר (בנוגע לסקודה סופרב) ואינני מצטער. כנראה שאתן צ'אנס לרנו בתקווה שלא אתבדה.

פורסם

רנו מגאן 2008 אצלנו כבר שנה וחצי - נשארה עוד שנה וחצי לאחריות

לבינתיים אנחנו מרוצים מאוד מהרכב ומפגין אמינות טובה מאוד.

המוסכים המורשים - לפחות המרכזי בת"א והאחד שאני מטפל בו בכפר סבא (רון שטיין) הם טובים, היחס והשירות מעולים והמחירים בכלל מוסדרים מראש ולא, לא יקרים כמו שעושים אותם בשמועות.

אם אני אחזור בעתיד למותג רנו? - לדעתי, בשמחה!

המגאן ככל הנראה תוחלף בתום האחריות בגלל ההתחייבות של היבואן לטרייד אין במחיר מחירון, בגלל זה שבכל זאת הגיר שלה, לא הכי נוח בעולם ובגלל שאני לא אתנגד בכלל לעבור לטורבו דיזל שלהם אם תהיה לי אפשרות.

אל תשכחו שמשנת 2007 רנו חברו יחדיו עם ניסאן והשת"פ בינם מוכיח את עצמו היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רנו מגאן 2008 אצלנו כבר שנה וחצי - נשארה עוד שנה וחצי לאחריות

לבינתיים אנחנו מרוצים מאוד מהרכב ומפגין אמינות טובה מאוד.

המוסכים המורשים - לפחות המרכזי בת"א והאחד שאני מטפל בו בכפר סבא (רון שטיין) הם טובים, היחס והשירות מעולים והמחירים בכלל מוסדרים מראש ולא, לא יקרים כמו שעושים אותם בשמועות.

אם אני אחזור בעתיד למותג רנו? - לדעתי, בשמחה!

המגאן ככל הנראה תוחלף בתום האחריות בגלל ההתחייבות של היבואן לטרייד אין במחיר מחירון, בגלל זה שבכל זאת הגיר שלה, לא הכי נוח בעולם ובגלל שאני לא אתנגד בכלל לעבור לטורבו דיזל שלהם אם תהיה לי אפשרות.

אל תשכחו שמשנת 2007 רנו חברו יחדיו עם ניסאן והשת"פ בינם מוכיח את עצמו היטב.

האלגברה לא כ"כ מסתדרת לי. תוכל בבקשה להסביר איך לדגם של 2008 נותרה עדיין שנה וחצי אחריות (הרכב בן 5 פחות או יותר)?

פורסם

שלום לכולם

אני לא אובייקטיבי זה נכון.

אבל מ2008 הרכב עבר שינוי מאוד רציני,והאמינות השתנתה מאוד.

יש לציין את הנוחות בטיחות וההנאה שבנהיגה.

הקליאו החדש ממש כזה.תעשה סיבוב ולא תצטער.אני לא מוכר מכוניות כך שאני לא מנסה למכור לך..

תהנה

פורסם
שלום לכולם

אני לא אובייקטיבי זה נכון.

אבל מ2008 הרכב עבר שינוי מאוד רציני,והאמינות השתנתה מאוד.

יש לציין את הנוחות בטיחות וההנאה שבנהיגה.

הקליאו החדש ממש כזה.תעשה סיבוב ולא תצטער.אני לא מוכר מכוניות כך שאני לא מנסה למכור לך..

תהנה

אם היית מסתכל למעלה היית רואה שכבר לקחתי נסיעת מבחן, ונהניתי מאד. למרות הגילוי הנאות, אני שמח לשמוע את דעתך בנושא. כעת רק נותר להחליט מבין שלוש האפשרויות:

1. קליאו.

2. איביזה (נסיעת מבחן מחר).

3. אחת הקיות (מבצע חבר).

פורסם

שים לב לבעיה במזגן שמעלה אחד מחברי הפורום בפורום הטכני (וגם בכללי). עד שלא תקבל תשובה אם מדובר בתקלה או feature, הייתי נזהר ברכישה. אלא אם אתה אוהב אוויר חם על הפנים באמצע אוגוסט ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...