Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:mm_yeah:

לוגאן :mm_nah:

הלוגאן מורכבת משאריות של כל מיני דגמי רנו, מיושנת להפליא אמורה להיות אמינה בגלל היותה פשוטה ומכלולים שקיבלו חבלי לידה בדגמים אחרים של הקונצרן, אממה בנושא הבטיחות לא הייתי משחק וכיאה לרכב מיושן היא מוצבת בתחתית הבטיחות

חפש לך רנו סניק עם 7 מקמות או לחלופיןC4 פיקאסו

llaavvii - בוא תלמד אותנו למה הרכב לא אמין ? כי הסבא של השכנה החזיק כזה ?

למזלי אני כנראה קצת יותר מבוגר (-: ואני כותב דברים בדרך כלל בדוקים עד בדוקים מאוד

מנסיון של 4 חברים קרובים שקנו C4 פרטית בעיות מנוע גיר ושאר ירקות כל הזמן.

בחברות הייטק מכובדות כבר לא מזמינים אותם (שמות בכיף לפרטי).

חבר טוב מאוד מנהל טכני של ליס4U (כמה אלפי כלי רכב תחת אחריותו) תשמע איזה ברכות יש לו על הרכב והכל עם סטטיסטיקות.

לגבי הלוגאן אני מחזיק אחת (למכירה עובר למשהו יותר גדול) לאחר חפירה בכתבות ומבחנים בחו"ל ושם יש ביקרות טובות מאוד על האמינות (גם בארץ לא מעט רכבים חצו את קו ה200K ללא תלונות מיוחדות) שוב זה לא רכב מתקדם במיוחד הפלסטיקים אכן לא ברמה גבוהה אבל מרווח פנים מצויין (אל תשווה את המושבים האחוריים בלוגאן מול הC4 בלוגאן המצב טוב משמעותית) וצריכת דלק סבירה.

לגבי הבטיחות אכן כן הצדק איתכם רק 3 כוכבים במבחני ריסוק אבל בהתחשב באלטרנטיבות בסכום הזה המתחרות לא הרבה יותר טובות רק תכנס למבחן שעשו בFifth gear לאופל זפירה עם 5 כוכבים בהתנגשות מאחור ואני מאמין שהתוצאה תהיה זהה בכמעט כל הרכבים בסגמנט,

למעט האוטובוסים כדוגמת הרדיוס ששם יש תא מטען עצום יחסית שיספוג חלק מהמכה בעת תאונה.

פורסם

מעניין מה שאתה אומר.

במיוחד בהתחשב בזה שה 5008 וה C4 הן בין המכוניות המבוקשות בליסינג.

(מי שלא יכול לקחת את ה SMAX)

ומה 6 שיש לנו בחברה ועוד 2 אצל עמיתים לעבודה מחברה אחרת לא שמעתי על בעיות וירקות למעט תלונות על אופי השילוב של הגיר הרובוטי.

ואם אתה אוהב נתונים, תבדוק באלדן ובהרץ.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
למזלי אני כנראה קצת יותר מבוגר (-: ואני כותב דברים בדרך כלל בדוקים עד בדוקים מאוד

מנסיון של 4 חברים קרובים שקנו C4 פרטית בעיות מנוע גיר ושאר ירקות כל הזמן.

וצריכת דלק סבירה.

....

לגבי הלוגאן אני מחזיק אחת (למכירה עובר למשהו יותר גדול) לאחר חפירה בכתבות ומבחנים בחו"ל ושם יש ביקרות טובות מאוד על האמינות (גם בארץ לא מעט רכבים חצו את קו ה200K ללא תלונות מיוחדות) שוב זה לא רכב מתקדם במיוחד הפלסטיקים אכן לא ברמה גבוהה אבל מרווח פנים מצויין (אל תשווה את המושבים האחוריים בלוגאן מול הC4 בלוגאן המצב טוב משמעותית) וצריכת דלק סבירה.

אין לי לוגאן ולא לחברים אז אני לא יכול לחוות דעה. אבל הארגון הגרמני , TUV, בדק אלפי מכוניות לאורך שנים:

http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2013-4-5/307

לך לתחתית הטבלה. מכל מודל נדגמו לפחות 500 רכבים בגרמניה.

רכבי 200K הם בסביבות גיל 4-5 אז לקחתי את הטבלה הנ"ל. גם בטבלאות האחרות לוגאן לא מככבת לטובה.

הייתי נוטה להאמין לנתון כזה ולא לתדמית או ניסיון יחיד של חבר , אפילו חבר פורום.

פורסם
אין לי לוגאן ולא לחברים אז אני לא יכול לחוות דעה. אבל הארגון הגרמני , TUV, בדק אלפי מכוניות לאורך שנים:

http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2013-4-5/307

לך לתחתית הטבלה. מכל מודל נדגמו לפחות 500 רכבים בגרמניה.

הייתי נוטה להאמין לנתון כזה ולא לתדמית או שמועה מחבר , אפילו חבר פורום.

הגבת לפוסט בן חצי שנה :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...