Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה מאוד, הסברים מעולים ועכשיו לשאלות.

א. מאיפה הבקבוקים ?

ב. לפי מה אתה בוחר את הראש של השפריצר ?

ג. מה זה הראש הלבן עם הגומי השחור ? (ואיך הוא מוציא את הנוזל שיש בפנים).

ד. האם הgrid guard מתאים לכל דלי (לדלי רגיל שאפשר לקנות בסופר, זה לא יהיה גדול מידי ?)

ה. האם כל המכות, דרכי התיקון והתמונות מסודרות גבר במסמך docs ? :wink:

מי היה מאמין שאחרי שארגנת מפגש ספונטני לעשרות חברי פורום יהיה לך כח לשאול כלכך הרבה שאלות :-D

א.

אתה באמת שרוט!!!

כן ירבו אנשים כמוך שאכפת להם מהרכב שלהם!

א. חלק מהם מגיעים מ i4detailing חלק מהם רכשתי בפנצ'רייה תמורת כמה לירות.

ב. אין לי ממש קווים מנחים, אני כל פעם עושה תכנון מחדש לפני הביצוע. בגדול APC עובד טוב יותר כאשר הוא יוצא בצורת קצף ולכן רכשתי את הראש הייעודי לכך. הראש השחור והירוק טובים בריסוס לשטח פנים קטן ולא רחב, זה נוח עבור ריסוס ממוקד לאזורים בהם יש יתושים מתים.

ג. http://www.i4detailing.co.uk/acatalog/Big_Blaster_Foamer_Spray_Head_1.html הראש הזה מיוחד והוא מוציא מסיבת קצף אחת גדולה (מעולה לצמיגים עם APC מדולל) יש לו בנוסף יכולת להוציא כמות גדולה מאוד של חומר בריסוס בודד.

ד. שאלה טובה, בגדול יש אופציה לכוון אותו, זאת אומר להגדיל את המחיצות או להקטין. אין לי תשובה חד משמעית. לדליים הקטנים שלי הוא בהחלט לא מתאים (יש לי משהו כזה)

ה. הכל מסודר בקובץ אקסל על המחשב שבו יש פירוט של הנזק, האזור המדוייק, צורת הטיפול שאני חושב ליישם. כמובן אני אתייעץ עם פחח מקצועי בעל ניסיון לפני כן (או עם yogev20 מהפורום שמבין מעולה!)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דימה,

אוצין קרסיבה רבוטה...

כל הכבוד! עבודה יפה מאוד, אתה גורם לכולנו להרגיש שכמה שלא אספנו חומרים ואביזרים, אנחנו עדיין תקועים אחורה.:oops:

אם יש מישהו שלא נוח לו, הדברים נאמרים בלשון יחיד.:-P

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
דימה,

אוצין קרסיבה רבוטה... :-D :-D :-D

כל הכבוד! עבודה יפה מאוד.:-P

תודה לך

את הגריט גארד אתה שם בדלי עם הסבון או בדלי עם המים לשטיפת הכפפה? או גם וגם?

אני חושב שבדרך כלל אנשים שמים אחד בדלי עם הסבון ואחד בדלי עם המים.

אני תמיד שם את שניהם בדלי עם המים.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

סתם קוריוז קטן, הודעתי לפני כמה ימים לכל חברי הקרובים שלמי שיש שפריצר שעומד להגמר שחס וחלילה לא יזרוק ויעביר לי מיידית, אני קצת קצר בזה והחלטתי לשלב את זה עם חסכון כלכלי ושמירה על איכות הסביבה-לא זורקים דבר (:

מעבר לכך וזו אשמה שלך בלבד, אני התחלתי להביט מסביב לחפש מברשות שאפשר להשתמש בהן לרכב...מקווה שאתה תישן עם עצמך בשקט ממה שגרמת לי ! :twisted:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
סתם קוריוז קטן, הודעתי לפני כמה ימים לכל חברי הקרובים שלמי שיש שפריצר שעומד להגמר שחס וחלילה לא יזרוק ויעביר לי מיידית, אני קצת קצר בזה והחלטתי לשלב את זה עם חסכון כלכלי ושמירה על איכות הסביבה-לא זורקים דבר (:

מעבר לכך וזו אשמה שלך בלבד, אני התחלתי להביט מסביב לחפש מברשות שאפשר להשתמש בהן לרכב...מקווה שאתה תישן עם עצמך בשקט ממה שגרמת לי ! :twisted:

אני ישן היטב למען האמת.:sleeping:

לגבי הערה הראשונה שלך אני אוסיף ואגיד שאותם מיכלים של חומרי ניקוי הם אידאליים ומצויינים עבור חובבנים.

הם עמידים מאוד ויש להם בדר"כ ראשי ריסוס לא רעים בכלל. אני בזמנו הייתי תמיד שומר אותם וגם אמא שלי יודעת שתמיד צריך לשמור לי בצד ברגע שאחד מהם נגמר. אחלה טיפ!

פורסם

כרגיל עבודה מקצועית. תענוג לראות מסירות כזו וירידה לפרטים הכי קטנים.

חשבתי שרק אני מסתכל בין הסמלים לראות אם יש שם לכלוך...מסתבר שאני "בחברה טובה"

אני חייב לרכוש מברשת כזו.

אגב אני משתמש במברשת לאיפור של האישה (היא כבר יודעת שיש לי סטייה) לניקוי בין הסמלים וניקוי אבק כללי

זה רך ומנקה יופי. (גם בתוך הסמל של הרכב עם מעט סבון כלים)

פורסם
כרגיל עבודה מקצועית. תענוג לראות מסירות כזו וירידה לפרטים הכי קטנים.

חשבתי שרק אני מסתכל בין הסמלים לראות אם יש שם לכלוך...מסתבר שאני "בחברה טובה"

אני חייב לרכוש מברשת כזו.

אגב אני משתמש במברשת לאיפור של האישה (היא כבר יודעת שיש לי סטייה) לניקוי בין הסמלים וניקוי אבק כללי

זה רך ומנקה יופי. (גם בתוך הסמל של הרכב עם מעט סבון כלים)

תודה yogev20

לגבי המברשת

לדעתי זו האופציה הכי זולה עבור מוצר שעושה עבודה מעולה.

היא קטנה יותר מהברשת של valetPro (זו שיש לי בתמונות) והרבה טוענים שזה חסרון, לדעתי זה דווקא יתרון מכיוון שככה היא נכנסת ליותר פינות חריגות.

http://www.ebay.com/itm/370602294291?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

מחיר כולל משלוח 35 ש"ח.

שמתי כמה תמונות שתראה את ההבדלים.

מבחינת איכות החומרים, בדיוק אותו הדבר.

2013-06-08 22.28.06.jpg

2013-06-08 22.28.47.jpg

2013-06-08 22.29.36.jpg

פורסם

אזמין כמה יחידות כאלו-נראה יעיל עבורי.

למרות שרכשתי לאחרונה כמה מברשות לצביעה של יעקובי עבור אותה מטרה.

פורסם

ואו הרבה לכלוך היה שם , עבודה יפה וגם חומרים איכותיים , אבל בדיוק מהסיבה הזאת שקשה להוריד את הלכלוכים כלכך מהטאסות אני מקפיד על שטיפה אחת לשבוע שהיא כל הרכב מבלי להחסיר פרטים,ושאיבה קלה בפנים .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
ואו הרבה לכלוך היה שם , עבודה יפה וגם חומרים איכותיים , אבל בדיוק מהסיבה הזאת שקשה להוריד את הלכלוכים כלכך מהטאסות אני מקפיד על שטיפה אחת לשבוע שהיא כל הרכב מבלי להחסיר פרטים,ושאיבה קלה בפנים .

אפשר גם למרוח ווקס אחת לחודש (או לשבועיים, תלוי כמה אתם רוצים להשקיע) על הטאסות/ג'נטים לאחר ניקוי טוב ובכך למנוע הצטברות לכלוך שלא רוצה לרדת וגם לתת להם ברק.

אני למשל משתדל למרוח ווקס ואז בשטיפות הבאות רק מנקה עם נוזל כלים פיירי שמסיר את הלכלוך בקלות.

פורסם

אתה צודק.

אבל אתה יודע, יש רצוי ויש מצוי.

אני לא יכול להכריח את אבא שלי לנקות את רכבו מדי שבוע.

פורסם
אפשר גם למרוח ווקס אחת לחודש (או לשבועיים, תלוי כמה אתם רוצים להשקיע) על הטאסות/ג'נטים לאחר ניקוי טוב ובכך למנוע הצטברות לכלוך שלא רוצה לרדת וגם לתת להם ברק.

אני למשל משתדל למרוח ווקס ואז בשטיפות הבאות רק מנקה עם נוזל כלים פיירי שמסיר את הלכלוך בקלות.

הסבון כלים לא מוריד את הווקס ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...