Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים אתמול יצאתי עם חברים ליפו . נתקלנו ברכב טויוטה קורולה רובוטית לבנה שחסמה את הכניסה לאחד הרחובות אז התברר לי שהרכב "תקוע" עשיתי מצווה והלכתי לראות במה הסתבך הבן אדם עם הרכב הזה .פתחנו מכסה מנוע ובדקנו אם יש בעיה עם המצבר והוא ניתק וחיבר שוב אח''כ נכנסתי לאוטו ובדקתי אם ההילוך נכנס , חשוב לציין כאשר היה משולב E זה הראה N והN הזה הבהב והאוטו לא הגיב כאשר הוא לחץ על הגז . האם הבעיה הנ''ל קשורה לכך שהלך לו הקלאצ' ? הבן אדם אמר לי שזו פעם שלישית שזה קורה לו והוא מקלל!! את היום שבו קנה בכלל את הרכב הבעייתי הזה . האם זו בעיה נפוצה בגיר הרובוטי של קורולה ?

עד היום אני לא מבין איך בכלל הסכימו להכניס את הגיר הזה לישראל עם הקורולה ואיך אנשים התפטו לקנות את הרכב עם הגיר הזה .

אגב הקורולה האוטומטית היא נחשבת בטוחה ואמינה ?! חשבנו במשפחה לקנות וללכת על דגם 2010 האם לא צריך לחשוש מקורולות אוטומטיות ? ואיך הן נחשבות מבחינת כוח מנוע ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אכן יש הרבה בעיות עם הגיר הרובוטי הזה,

אני אישת מכיר שלוש אנשים שהיה להם את הבעיה הזאת,

כנאה ששם בטיוטה (או כאן) הבינו שהגיר הזה דפוק והפסיקו להביא אותו לארץ.

לגבי האמינות של הרכב עצמו, הקורולה זה אחד הרכבים הכי אמינים שקיימים היום בשוק (בגירסה האוטומטית)

לי יש רכב כזה ליסינג מהעבודה כבר שנתיים ואני מרוצה מאוד!

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

לפני כמה ימים גם לי הזדמן לנסוע על הגיר הזה,פשוט זוועה בעיר,העברת הילוכים מורגשת,בילבול בין 1 ל2.

האוטומט בסדר גמור,יש ליסינג לאחד במשפחה מודל 2011,נסעתי גם עליו,עולם אחר לגמרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז מה שאתה בא לומר שבעצם האוטומט פתר את כל הבעיות שהיו ברובוטי ? מאזדה 3 החדשה נחשבת יותר טובה וחזקה מקורולה 2011 ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

מה הקשר בין הדיון על הגיר הרובוטי,שאפיין את הקורולה בשנתון 2008 וגם חלק עד אמצע 2009,לבין הטענה המופרכת (שאולי המאזדה עדיפה על הטויוטה) ?

בגרסה הבסיסית של חברות הליסינג לא הייתי נוגע במאזדות במקל מסיבה, שאחר כך זו חתונה קתולית עם הרכב (לך תמכור אחת כזו כשבשוק ימכרו מאזדות בנות 3 בהנחות של 20-30K מהמחירון ובנוסף יעניקו ללקוח תנאי מימון,אשראי,הלוואות ופריסה לתשלומים שלא תוכל לתת

כאדם פרטי).

בטויוטה המצב טוב מעט יותר אם כי גם כאן המכוניות מליסינג נמכרות בכמה אלפים טובים מתחת למחירון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...