Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאלה בשעה טובה הכרתי מישהי חדשה,משהו טוב הפעם לא זבל,קבענו לצאת מחר בערב,לא אמרתי לאן,"תהיי קצת סקרנית" אמרתי לה,למרות שאין לי מושג בשיט לאן הולכים.

קצת רקע: שנינו בני 24היא מאור יהודה אני מראשון

חשבתי לאסוף אותה,ליסוע חזרה לראשון,ללכת לים,ולעוף על איזה בקבוק יין.בסוף הדייט לקנח באנדריי,ואז חזרה לאור יהודה, מה אומרים??

בעבר עשיתי את זה והיה לא רע,אבל הבחורות היו מראשון,חולון,ככה שזה היה בקטנה, פה אנחנו מדברים על מישהי מחוץ לעיר

היא לא אחת שאוהבת פאבים,ילדת בית קלאסית! אשמח לשמוע על מקומות מעניינים אינטמיים,שאפשר להנות מאיזה אגם יפה אולי,או איזה חוף,או סתם איזה שיא גובה שרואים תחתיו את כל אורות העיר..

הבנתם את הכיוון.

רק פה אתה מקבל המלצות באמת ובתמים,כמו מחבר טוב,כמו מאבא.תצליחו פורום יקר!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

שומרים כשרות?

אם לא, יש מסעדה חדשה ביהוד רמה טובה מאוד במיוחד ביחס לאזור. (נכנסים לאזור תעשיה בכניסה של התחנת דלק, ומיד אחרי הכיכר בצד שמאל) לא זול, אבל נעים וטעים.

מקומות תצפית, עדיין קצת קרירים בעונה הזו.

בעבר לקחתי בחורה מאור יהודה לשבת מתחת המסלול של נתב"ג לראות מטוסים נוחתים וממריאים, אותה זה מאוד עיניין אפילו שכל החיים זה מעל הראש שלה.

אם יש לך רכב שטח, קצת אחרי ברקת יש עליה ימינה לגבעה שממנה יש תצפית יפה על נתב"ג.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בעבר לקחתי בחורה מאור יהודה לשבת מתחת המסלול של נתב"ג לראות מטוסים נוחתים וממריאים, אותה זה מאוד עיניין אפילו שכל .

אפשר גם ? :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

איזה כל הבנות זבל שהכרת? שלח אותן אליי לפרטי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שומרים כשרות?

אם לא, יש מסעדה חדשה ביהוד רמה טובה מאוד במיוחד ביחס לאזור. (נכנסים לאזור תעשיה בכניסה של התחנת דלק, ומיד אחרי הכיכר בצד שמאל) לא זול, אבל נעים וטעים.

מקומות תצפית, עדיין קצת קרירים בעונה הזו.

בעבר לקחתי בחורה מאור יהודה לשבת מתחת המסלול של נתב"ג לראות מטוסים נוחתים וממריאים, אותה זה מאוד עיניין אפילו שכל החיים זה מעל הראש שלה.

אם יש לך רכב שטח, קצת אחרי ברקת יש עליה ימינה לגבעה שממנה יש תצפית יפה על נתב"ג.

מחילה לא ציינתי,הילדה דתייה. ומקומות קרירים זו לא בעייה. יש לי קפוצ'ון סוף מסלול באוטו למקרה הזה

זה קלאסי אחי

פורסם
איזה כל הבנות זבל שהכרת? שלח אותן אליי לפרטי

פייר? אני ממליץ לכל גבר לצאת עם בנות כמו שיצאתי איתן,כדי לדעת למה לא להתקרב!!!

פורסם

חבר'ה בואו נהיה רציניים רגע, בא לי פעם אחת להנות בדייט!

פורסם
מחילה לא ציינתי,הילדה דתייה. ומקומות קרירים זו לא בעייה. יש לי קפוצ'ון סוף מסלול באוטו למקרה הזה

זה קלאסי אחי

לדעתי אנדרי גלידרייה לא כשירה.

פורסם
יאלה בשעה טובה הכרתי מישהי חדשה,משהו טוב הפעם לא זבל,קבענו לצאת מחר בערב,לא אמרתי לאן,"תהיי קצת סקרנית" אמרתי לה,למרות שאין לי מושג בשיט לאן הולכים.

זה ה-משפט של אנסים בחורשות :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לדעתי אנדרי גלידרייה לא כשירה.

גם לדעתי... תביא BnJ !!!

חוף ראשון , מחצלת , יין , במבה , לא צריך עוד כלום .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

סבבה חוף ראשון,יין וכל החרא הזה,מה הלאה? יש מקומות מעניינים לחתוך אליהם??

• תוכן חדש...