Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי רכב מלובינסקי ויש כמה בעיות- מה דעתכם? תמונות בפנים

GeorgeDan21
שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

בהמשך לשרשור הקודם -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3846815

היום לקחתי את הרכב מלובינסקי, לא לפני שערכתי לו בדיקה מדוקדקת לפי רשימה (תודה למי שפרסם רשימת מכולת לבדיקות). זה לקח 40 דקות והיה שווה את זה!

כאמור, מדובר בסיטרואן C4 מודל 2013 שנמכרה כ"0 ק"מ מיבואן" אחרי ששכבה שנה במגרש. מד הק"מ הראה 18 ק"מ.

מצאתי כל מיני ליקויים, שחלק מהם תוקנו (חלקים חסרים), אבל יש עוד כמה דברים שאני רוצה לשמוע את דעתכם עליהם:

1. מספר מנוע - לפי מה שקראתי באינטרנט, מספר המנוע אמור להיות מודפס על לוחית מתכת ליד המנוע. במקום זאת היתה מדבקה והסוכן אמר שהמספר מוטבע "מתחת לראש המנוע" - תמונה מצורפת. האם זה נכון?

2. כתמי חלודה באזור המנוע - ראיתי כמה מקומות עם חלודה (תמונות מצורפות) - האם זה משהו משמעותי?

3. שפשופי צבע - תמונה מצורפת. אולי זה נשמע קטנוני, אבל קצת הופתעתי לראות אותם ברכב שאמור להיות חדש. יש מה לעשות איתם?

תודה לכל העוזרים, ואפרסם בהמשך שרשור עם תמונות וטיפים לגבי חווית הרכישה מלובינסקי.

שבת שלום!

Pic2.jpg

pic1.jpg

Pic3.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שריטות חנייה-יכל לקרות לך כשנסעת איתו לסופר-מישהו פותח דלת ו...שריטה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, רק חבל שהוא גילה את זה לפני שהוא קיבל את הרכב ולא בחניון של הסופר.

תשמע, קנית רכב בהנחה מכובדת - למרות שהוא ישב שנה.

מספר מנוע - לא הייתי מתעסק בזה - כל עוד המספר מנוע זהה לזה שברשיון.

כתמי חלודה - זה לא אמור להיות ברכב חדש. תפנה למוסך אם זה שיטחי אז ניקוי טוב יכול לשפר משמעותית או לתקן את המצב.

שפשופי צבע - אמרת להם על זה לפני שלקחת את הרכב? פוליש ווקס אולי יעזרו טיפה לטשטש את המצב - זה לא אמור להיות - אבל זה לא קריטי - רוב הסיכויים שעוד חודש-חודשיים יהיו עוד הרבה כאלו. זאת נקודה טובה לבקש פיצוי - כמו הנחה בטיפול או טיפול חינם או משהו בסגנון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, רק חבל שהוא גילה את זה לפני שהוא קיבל את הרכב ולא בחניון של הסופר.

תשמע, קנית רכב בהנחה מכובדת - למרות שהוא ישב שנה.

מספר מנוע - לא הייתי מתעסק בזה - כל עוד המספר מנוע זהה לזה שברשיון.

כתמי חלודה - זה לא אמור להיות ברכב חדש. תפנה למוסך אם זה שיטחי אז ניקוי טוב יכול לשפר משמעותית או לתקן את המצב.

שפשופי צבע - אמרת להם על זה לפני שלקחת את הרכב? פוליש ווקס אולי יעזרו טיפה לטשטש את המצב - זה לא אמור להיות - אבל זה לא קריטי - רוב הסיכויים שעוד חודש-חודשיים יהיו עוד הרבה כאלו. זאת נקודה טובה לבקש פיצוי - כמו הנחה בטיפול או טיפול חינם או משהו בסגנון.

תודה, גם לי נראה שאין פה משהו משמעותי (חוץ מהחלודה שאני אברר במוסך).

וכן, אמרתי והראיתי להם הכל, גם צירפתי רשימת "תקלות" לדף האישור על קבלת הרכב. חפרתי להם בראש מספיק עד שנתנו לי טיפול + GPS מתנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאכזב קצת אבל זה קורה , ובעוד חודש ישכח .

גם סימני החלודה הם לא רציניים , ראה גם רכבים אחרים דומים.

בכל מצב - כנס למוסך היבואן , לבדיקה כללית מאחר והרכב עמד הרבה זמן (גומיות פלסטיקה וכו' )

שמע מהם הצעות לטיפול בצבע ובחלודה .

קבלתה טיפול + GPS מתנה , אני הייתי סוגר בזה את הפינה ונהנה מהרכב , תתחדש .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

...

בכל מצב - כנס למוסך היבואן , לבדיקה כללית מאחר והרכב עמד הרבה זמן (גומיות פלסטיקה וכו' )

שמע מהם הצעות לטיפול בצבע ובחלודה .

...

אייל .

איך לא חשבתי על זה? :oops:

באותה הזדמנות אני גם אוציא את הקודים של המפתח והרדיו

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. מספר מנוע - הסוכן כנראה צודק. אתה יכול לבדוק את זה בכל מוסך.

2. כתמי חלודה באזור המנוע - לא מהותי, ובכל מקרה יווצר בחלוף הזמן. בדרך כלל החלקים שמחלידים הם חלקים שגם ככה הבלאי שלהם גבוה וממילא לא יחזיקו עשרות שנים, למשל: אגזוז, בלמים.

3. שפשופי צבע - אם זה מהותי עבורך, שלח להם מכתב ודרוש פיצוי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי איתך שם אתמול (לא זה עם הזקן אלא זה שאמר לך שמי שמשלם יותר משוחרר קודם).

החלודה אלה משקעים טבעיים. אין מה להתרגש או להתייחס.

לגבי מספר במנוע הוא צריך להית על המנוע ולא על תוית שמחוברת לשלדה (אם מחליפים למשל מנוע אז מה תעזור הלוחית הנ"ל?).

לגבי השריטות, כפי שאתה יוזע קנית את הרכב מחברת ליסינג שלא העבירה אותו לאף לקוח ולא חדש מהיבואן וככזה יש פה עשם איזו נגיעה. תתעלם ותהנה כי קנית אחלה רכב באחלה מחיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי איתך שם אתמול (לא זה עם הזקן אלא זה שאמר לך שמי שמשלם יותר משוחרר קודם).

החלודה אלה משקעים טבעיים. אין מה להתרגש או להתייחס.

....

תיארתי לעצמי שמתישהו אני אפגוש מישהו מהפורום :)

נעים להכיר, ואכן בסה"כ אני מאוד מרוצה!!!

היו יכולים לשפר מעט את השחרורים והעברות הבעלות, אבל מכל הבחינות זו אחת מחוויות הרכישה הטובות שהיו לי

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יום שישי שכל העולם בדואר. לא ציפיתי שזה ילך מהר.

אני הייתי שם כבר ב 8.15 אבל הם מתחילים לזוז יותר מאוחר. אם הם היו מתחילים למשל ברבע לשמונה ונמצאים בדואר כבר בפתיחה זה היה הולת יותר מהר.

כ ו שאמרתי גם לאחראי שם, הם צריכים להפעיל לחץ לאיזה בוטקה של הדואר רק להעברות בעלות במתחם עצמו. יש שם ריכוז עיסקאות שכבר מצדיק את זה.

ד"א, את הבחור השני שחיכה איתנו תה יכול למצוא בג'יפלוג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...