Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אומר שמכל נזק שגרמתי בעבר למדתי המון ,

בשנים האחרונות כמעט ולא נתקלתי במשהוא שגרמתי לו נזק כשרציתי לתקן .

יש לי המון אבל זה הכי משעשע :

בשנת 1998 הרכב הראשון שלי - רנו 19 1.8 16V קבריולט במצב מעולה עם 45K ק"מ .

רציתי להחליף פלאגים (חלק מישור קו ויש לי את הכלים והידע מתחום האופנועים) ושם במנוע הפלאגים שקועים עמוק עמוק (20ס"מ).

פתחתי את אחד הפלאגים ובצורה לא טובה והוא נשבר - כשהוצאתי שמתי לב שחסרים חלקים ופרורים של החרסינה .

נכנסתי לסרטים!! מנוע עם חור פלאג פתוח ושברי חרסינה בפנים = מנוע גמור !

דבר ראשון לקחתי פנס וראיתי את השבבים ליד הפתח הצלינדר, לקחתי מקל (נדמה לי שזה היה מכחול ישן) והכנסתי לתא הבערה כדי לחסום אפשרות ששבבים נוספים יכנסו לצלינדר (לפחות לא הגדולים).

אחר כך לקחתי שואב אבק - התקנתי לו צינור דק שקוף ( של המזגנים) עם אזולירבנד ושאבתי הכל תוך כדי שאני שומר שהמכחול לא יזוז.

אחרי 10 דקות של שאיבה היסטרית - הוצאתי את המכחול והכנסתי את הצינור השקוף לצלינדר ושאבתי היטב בפנים (השאיבה חזקה כי הצלינדר דיי אטום ) .

החזרתי הכל + פלגים חדשים והמנוע המשיך לעבוד היטב גם אחרי שנתיים .

מאז אני נזהר מאוד כשאני פותח פלאגים ...

פורסם

בסופו של דבר נפלה לי בוקשה דיי גדולה ישר לתוך הפתח בקלאצ' (למי שמכיר, בפונטו יש כמו חלונית כזו שרואים את הקלאצ' דרכה)

מתיקון קטן של החלפת טרמוסטט הגעתי לגרר ופירוק קלאצ' :oops:

אם הבוקסה נכנסה דרך החלונית - לא היתה אפשאות להוציא אותה מהחלונית?

(מגנט/דבק דו צדדי מחובר בקצה של מוט / חוט דייג עם קרס.... אתה מבין את הרעיון )

פורסם
אם הבוקסה נכנסה דרך החלונית - לא היתה אפשאות להוציא אותה מהחלונית?

(מגנט/דבק דו צדדי מחובר בקצה של מוט / חוט דייג עם קרס.... אתה מבין את הרעיון )

אתה לא מבין כמה ניסיתי, אפילו המוסכניק שלי דאז השאיר את העובדים במוסך ובא אישית אליי הבייתה עם כלים/מגנטים עם זרועות/ושלל דברים אחרים שאני לא זוכר, ניסינו עד שבסוף הוחלט להזמין גרר בלית ברירה.

פורסם

בכל תחום צריך ניסיון, ואם לא אז צוברים, לא ראית שיש הזעה שם?

היי,

לא הייתה שם הזעה ואין שום קשר. הפעלת בלם תוף ללא הגבלה של התוף עצמו יש סיכוי גבוה שהבוכנה של המשאבה תצא ממקומה בדיוק כמו שקרה אצלי, כמובן שגיליתי את זה בדיעבד.

If you live by the GUN

You die by the GUN

• תוכן חדש...