Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה 2550 יותר יקר ב 1500 ש"ח, ואני לא יודע עד כמה הוא שווה את התוספת.

בנוסף, כדי שפונקצית הAPPRADIO תעבוד ב 2550 צריך לקנות קיט שעולה בסביבות ה 500 ש"ח.

מה התקציב שלך?

😉

פורסם

בסביבות ה 3000 ש"ח. אני גמיש אבל, מוכן להשקיע במוצר ששווה את המחיר, השאלה אבל אם באמת ה 2550 שווה תוספת של יותר מ 1500 ש"ח בהשוואה ל 2450.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בסביבות ה 3000 ש"ח. אני גמיש אבל, מוכן להשקיע במוצר ששווה את המחיר, השאלה אבל אם באמת ה 2550 שווה תוספת של יותר מ 1500 ש"ח בהשוואה ל 2450.

שווה אחי שווה שלחתי לך הודעה בפרטי

😉

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה אתם אומרים, שווה להוסיף 700 ש"ח כדי לקבל AVHX2550BT במקום AVH2450BT?

בעיקרון היתרון הגדול של ה 2550 זה ה APP RADIO הבעיה שצריך גם לקנות מתאם שעולה 60$.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אישית אני לא חושב שצריך דאבל דין ברכב, אבל אם כבר אז הייתי הולך על משהו עם מסך קאפסיבי (שמתנהג עם מגע בדיוק כמו האייפון\גלאקסי, ושבלי יותר מידי משחקים אפשר להפעיל דרכו אפליקציות מהטלפון.

גולת הכותרת מבית פיוניר פה.

SCANSPEAK

פורסם

אני רכשתי את הדגם AVH-X8550B וממש מרוצה ממנו

אני חושב שאם תרכוש את ה-2550 תהיה מרוצה ממנו אבל שתדע שכל הדגמים הנמוכים מ-8550 תומכים ב-APPRADIO רק במכשירים של אפל ואילו בדגם 8550 הוא תומך באנדרואיד וב-IOS

פורסם

אתה בטוח במה שאתה אומר?

ממה שאני הבנתי כל מכשיר שתומך ב APP RADIO 2 אפשר לחבר אותו למכשיר אנדרואיד בעזרת הקיט שלהם CDAH200C.

מאיפה קנית את המכשיר? מהארץ או מחו"ל?

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...