Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

כבר כמה שנים שאני משתמש במכשיר סמארטפון די פשוט ובסיסי מסוג LG Optimus P500.

הסיבה לשימוש בו היתה מלכתחילה שקיבלתי אותו במתנה מאבי אשר קיבל אותו מהעבודה ולא היה לו שימוש בו אז העביר אותו אלי.

במהלך השנים יצאו המון מכשירים שונים, של כל מיני חברות: apple, samsung, HTC ועוד...

 

היום לאחר מספר שנים, הגיע הזמן להחליף את המכשיר.

אציין כי איני מומחה בתחום ולכן אני פונה לייעוץ מכם חברי הפורום אשר בטוח כי חלקכם בעלי ניסוי והבנה יותר טובים משלי.

 

הדרישות מהמכשיר הן:

 

1) בעל טכנולוגיה מתקדמת יחסית לעידן הסמארטפונים הנוכחי.

2)ממש הפעלה קליל, נוח וידידותי למשתמש.

3)מכשיר שישמש אותי בעתיד לפחות ב3 שנים הבאות.

3)לא חייב לרוץ אחרי תופעת העדר ולרכוש iphone, galaxy.

4)מכשיר חדש מהחברה ולא יד שנייה או מישהו שייבא עצמאית ומוכר.

 

לגבי העלות:

 

נע בין טווח המחירים 2500-3000 ש"ח.

 

אשמח לשמוע על דגמים, מחירים, יתרונות וחסרונות אשר אתם מכירים או מודעים אליהם.

 

תודה רבה!

פורסם

NEXUS 4

HTC ONE

S4 - סמסונג

סוני אקספריה Z (במחיר שהוא נמכר היום עדיף מאוד לחכות שיגיע הסמסונג וה ONE - חזקים פי 2 ממנו ויעלו דומה.)

תמתין עוד קצת לדעתי שיגיעו ארצה ושירדו מהם המחירים מעט.

 

נ.ב בעקרון כל מכשיר סלולרי HIGH END אפשר לומר יחזיק לך בכיף לשנתיים שלוש הקרובות, אני לא מוצא שימוש מעבר למה שיש מכשיר עדכני היום להציע - מצלמה 8 מגה ומעלה, מעבד 1.5 מרובע ליבות או יותר, חיבור HDMI (מי באמת משתמש בזה?) זכרון של 32 גיגה ומעלה או 16 עם אופציית הרחבה, מסך 4.5 ומעלה ברזולוציית HD, חיבור NFC וזה בעקרון מה שלרוב צריך (כולל סוללה נורמלית שמחזיקה יום +- בשימוש דיי כבד).

 

אני אישית יותר מחצי שנה עם ONE X - לא רואה את עצמי מחליף לטובת שום מכשיר אחר בשנה הקרובה לפחות. אין למה. הוא עושה הכל חוץ מקפה.

Opel Adam S 2017

×
×
  • תוכן חדש...