Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי מסתכן בלעלות רכב שעבר תאונה של 60%.

הפחח יגיד לך לתקן כי הוא מרוויח על זה הרבה כסף (בכל זאת לא אתה משלם לכן הוא יכול לנפח את החשבון)

אם זה תאונה שמשבית רכב לא הגיוני שאין נזקים במכניקה,

אני בטוח שאם תתקן פתאום יתחילו תקלות במכניקה כאלה ואחרות והרכב אף פעם לא יהיה כמו בעבר.

תקח את הכסף וחפש רכב אחר בסגנון, אם תביא תקציב נוכל לסייע לך יותר

בהצלחה.

404

פורסם

אני מניח שלאף אחד ממכם אין נסיון במחירי חלפים.

נכון?

פגוש מגיע לשלושת אלפים ש"ח, מכסה מנוע דומה, מעבה מזגן + גז ונוסיף שעות עבודה וצבע והופה - הגענו ל 12 אלף שקל בלי שום קשר לפגיעה בטיחותית.

השבתה זה עניין כלכלי בלבד (בהנחה שאין נזק בטיחותי בלתי הפיך).

פורסם

תודה רבה לכולם.

תודה רבה במיוחד לך "CEYAL" על דברי הטעם שלך, פשוט נראה לי שאתה היחיד שמבין בדיוק את מצבי...

בכל אופן אני לפני הכרעה, אם יתקיים תנאי מסויים שהצבתי לעצמי, אזי אתקן ואם לא - אשבית.

בכל אופן אעדכן בלי נדר..

שוב תודה וכל טוב,

אריאל

שמוליק - לא התכוונתי להביא לאיזה מתח, אז סליחה אם קצת גררתי אותך לשם...

פורסם

שלום לכולם.

בסופו של דבר, לאחר שלא הצלחתי לתקן את האוטו ולהישאר במסגרת כספי הביטוח, החלטתי להשבית את האוטו ומחר, ככל הנראה, אמורים לגרור את האוטו :cry: .

יש לי שתי שאלות:

1. האם ואיך ניתן להשאיר את האוטו אצלי עבור חלפים? האוטו במילא הולך לפירוק ע"י הביטוח...

2. יש לי רדיו דיסק טוב שאני לא רוצה לתת אותו, האם אני יכול לתקוע שם רדיו דיסק גמור, עם צמת חוטים חתוכה, או שיחייבו אותי על היעדר רדיו עובד??

תודה רבה מראש,

אריאל

פורסם

אני מניח שהרכב הולך לפירוק ולא לביטוח(אין מקיף?).

בהנחה וכן אז אתה יכול לפרק את כל מה שבא לך, אני בזמנו כשעשיתי טוטאל הוצאתי את כל מה שיכולתי מהרכב, מערכת, רמקולים, ריפודים, וכ'ו.

אפילו תשאב את הדלק אם יש לך שם.

פורסם

יש לי ביטוח מקיף.

נאמר לי ע"י השמאי שגוררים את האוטו למגרש ושם בודקים חוסרים. הוא שאל אותי אם במקור היה לרכב רדיו.. ולי אין מושג...

יש אופציה כזו שאני יכול לקנות מהביטוח את הרכב לפירוק?

פורסם

הזכות הראשונה לקנות את הרכב היא שלך.

יש לך איפה לאכסן את הנבלה?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

איש יקר,הרדיו שלך !

פרק אותו והעבר אותו לרכב הבא.

ממליץ לך להתייעץ בפורום המתאים לגבי רכישת הרכב הבא שלך.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...