Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קיום אבי נוסע על איביזה והוא מעוניין לקנות את הרנו ולהעביר את הסיאט לאחי שלו יש פיאט פנדה.

רציתי לברר את הסחירות של פיאט פנדה (2009) אם שווה לנסות לעשות טרייד אין או שיש לה סיכוי בשוק הפרטי ? (62k ק"מ)

בנוסף בקשר לרנו איזה רכב לדעתכם יותר עדיף הסטיישן דיזל או המגאן הרגילה דיזל? הראשונה מגיעה מספרד והשנייה מתורכיה.

בכל מקרה בדקתי והצריכה הראשמית בבין עירוני בדגם אסטייט זה 27 קמ"ל ובהאצ' 25 קמ"ל לא לי ולא לרנו יש מושג להבדל. מדוע זה?

תודה, ניצן

how it's like to drive :twisted:

פורסם

האסטייט יותר אוירודינמית ולכן תצרוך פחות במהירות גבוהה יחסית. מכאן ההבדל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כשאני חיפשתי רכב ראשון, ננעלתי על הפנדה, בגלל שהיא ידעה לספק לי את כל התכונות שחיפשתי במכונית קטנה, יעילה וחסכונית.

היא ידעה לתת את כל זה, יחד עם תא מטען סביר וגובה ראש טוב - דבר שאין באלטו, למשל.

התיבות הידניות מבוקשות הרבה יותר מאלה הרובוטיות.

טיפ קטן למכירה - אנחנו חיפשנו פנדה שנת 2007-8 (ע"פ התקציב), אבל ברגע האחרון גיליתי שדגם 2009 היה הראשון שהגיע לארץ עם בקרת אחיזה, ולכן החלטנו למתוח טיפה את התקציב ולרכוש דגם 2009 עם בקרת אחיזה.

פורסם
לנו אין esp

ASR. תבדוק אם יש לך לחצן שכתוב עליו ASR מימין ללחצן המצוקה בקונסולה המרכזית.

מעניין. הייתי בטוח שכל דגמי 2009 הגיעו עם בקרה.

פורסם

תעלה את הרכב למכירה ותראה את השוק.

אני למשל מתעניין בפנדה אבל לא פוזל לדגמים של לפני 2011 בגלל היעדר ASR וחוסר ב-9 כ"ס (דגמי 2011 והלאה מגיעים עם 69 כ"ס וזה כבר רכב זריז).

פורסם

היי לכולם,

היום מכרנו את הפנדה מהר משחשבתי ואפילו במחיר המבוקש:-D

אשמח לעצות איך להתנהל מול רנו ומה ובמה לבקש הנחות (צבע מיטלי,שוברי תידלוק/טיפול וכו') אני רק יכול לתת מידע שבאנו בפעם הראשונה לעשות טריידאין הוא הציע על האוטו 29,000 וכל יום הוא נידנד בטלפון עד שנתן 33k בסוף מכרנו ב35k והרווחנו עוד הנחה של 3000 ש"ח למשלמים במזומן.

כל זה אמור להעיד על הגמישות שיש להם.

פורסם

ניתן לקבל הנחה הרבה יותר גדולה על דגם הסדא/הצבקן,הסטיישן מאוד מבוקשת ולכן ההנחה נמוכה יותר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ניתן לקבל הנחה הרבה יותר גדולה על דגם הסדא/הצבקן,הסטיישן מאוד מבוקשת ולכן ההנחה נמוכה יותר.

הכוונה להצ'בק כי אין דבר כזה מגאן סדאן בכל מקרה הסטיישן חסכונית ב2 קמ"ל לליטר בבין עירוני ומכיוון שהנסועה גבוהה זה משמעותי

• תוכן חדש...