Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל מה הקשר חזק? לכותרת השרשור אני עדיין מנסה להבין.

הגעתי להחלטה ללכת על המיטו אני לא אפתח עוד שרשור ואשאל:

ברשותי בסוף עד 80 אלף שקל איזה מיטו לבחור:

1.מיטו בצבע שחור 60 אלף קילומטר 2010 יד 2 120 כוח סוס.

2.מיטו בצבע אדום/לבן 100 אלף קילומטר 2009 יד 2 150 כוח סוס.

פורסם

אני הייתי מחפש רק 155 כ"ס ידנית ועדיף עם חבילת ספורט שמאוד מוסיפה לרכב (ג'אנט 17'', חלונות כהים, ריפודים ספורטיביים ועוד).

100K ק"מ ב4 שנים זה לא מעט וניתן בהחלט למצוא רכב שעבר חיים קלים יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לגבי המיטו, לא יצא לי לנהוג עליה. שמעתי ביקורות מצויינות... לדעתי תלך על המיטו.

אבל, שוב במבחן התוצאה זה הכל שאלה של מה אתה אוהב יותר מבחינת התנהגות כביש האצה. התנהגות בפנייה הרגשה של ההגה וכו'.

מהתבוננות אני רואה שהחלטת כן ללכת על המיטו ואני מאוד שמח בשבילך על זה. :)

במקומך הייתי הולך על ה155 שנת 2009 אף על פי שהקילומטרז' גבוהה יותר ביחס לשנתון. אבל זה כזה פונקציה לדעתי אם כל הטיפולים והאחזקה נעשו בזמן וכמו שצריך.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מהנסיון הפעוט שלי, לא עם מיטו אלא עם בראבו, 120 כ"ס בארץ ו 150 ( נדמה לי ולא 155 כבמיטו ) כ"ס באיטליה, לא זוכר שיש הבדל כה משמעותי בין השתיים וזמינות הכח לדעתי עדיפה דווקא במנוע החלש יותר. מכל מקום אצלך מדובר באוטו צעיר יותר ועם פחות קילומטרים וגם זה לזכות החלש יותר. הייתי מנסה את השתיים בנסיעת היכרות קצרה ומחליט לבד מה טוב לי.

• תוכן חדש...