Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש אפשרות לחבר איזה מכשיר כזה למחשב של האוטו שמתכנת את האוטו לעבוד בצורה הרצוייה, לדוגמא, מצב ספורט,או מצב פרפורמנס שמאפשר לאוטו לעבוד על יותר כוחות סוס.

איך עושים את זה?

תודה

פורסם

קוראים לזה צי'פ או מחשב ניהול עצמאי.

לא קיים שום שיפור תוכנה לפורד פוקוס באופן ספציפי רק לגרסאות החמות.

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם
קוראים לזה צי'פ או מחשב ניהול עצמאי.

לא קיים שום שיפור תוכנה לפורד פוקוס באופן ספציפי רק לגרסאות החמות.

אולי נחדש לך , יש לפורד פוקוס 1.6 בכל הגרסאות תוספת של 12 כוחות סוס, נחמד ביותר.

פורסם

12 כוחות סוס שלמים - מרשים ביותר !

שמישהו ידווח לתקשורת, כי זה באמת חדשות מרעישות. :screwy:

נ.ב. מישהו יודע מתי כבר יגמר חופש פסח? מרוב עצבים אני מתחיל להפוך לסוג של גרסה חמה בעצמי. :mad:

זמין 8)

פורסם
12 כוחות סוס שלמים - מרשים ביותר !

שמישהו ידווח לתקשורת, כי זה באמת חדשות מרעישות. :screwy:

נ.ב. מישהו יודע מתי כבר יגמר חופש פסח? מרוב עצבים אני מתחיל להפוך לסוג של גרסה חמה בעצמי. :mad:

הכי כיף זה אם אנשים כמוך שחושבים שהם יודעים הכל אבל חוץ מכלום הם לא יודעים הרבה, אבל זה בסדר בכל מקרה את העקיצות שלך תשמור לעצמך עם הציורים כנראה יש לך בעיה בכושר הביטוי אבל זה מסתדר.

פורסם

^ תרגיש חופשי להשתמש בסימני פיסוק בכל זמן שתבחר.

קראתי את תגובתך.

ראוי לציין, שחברי הפורום מתבקשים לבצע הפסקה ייזומה בזמן קריאת הפסקה שמעלי, פן ייחנקו למוות.

אגב הדרך היחידה להרגיש תוספת של 12 סוסים למנוע אטמוספרי, זה אם תהפוך את הפורד לסוג של מרכבת אצולה מהמאה ה-17.

נ.ב. שיעור קצר בלשון. אתה לא יכול "לדעת כלום" בדיוק כמו שאתה לא יכול להיות "מאוד היסטורי" . אני ממליץ לך בחום לקחת מספר שיעורי לשון ואולי לפתוח ספר או שניים בחופש לפני שאתה הולך לישון.

זמין 8)

פורסם

תכנות מחשב ברכב אטמוספרי יתן לך בלחץ מאד חזק גג עד 2-3 כ"ס (שבכלל כמובן לא יהיו מורגשים) ותמורת המחיר של התכנות, שזה לא יהיה פחות מ-2,000 ש"ח זה בכלל לא משתלם.

לשים צנרת יניקה ופילטר אוויר פתוח יתרום לרעש חזק למנוע אבל ההספק כמעט ולא יעלה כלל. כנ"ל לגבי דוד זרימה חופשית.

אם בארץ היו מרשים לעשות כאלה דברים, אז היית שם צנרת זרימה חופשית הישר מהסעפת פליטה, בנוסף מתקין צנרת יניקה, מחליף למזרקים עם קצת יותר סמ"ק (אולי גם מחליף למשאבה שתספק לחץ יותר גבוה?) ואז עושה תכנות מחשב, אולי כן תקבל את ה-15 או 20 כ"ס הנוספים.

אבל בוא לא נשכח שזה לא יהיה חוקי, ויהיה ממש אבל ממש יקר.

בפוקוס שהיה לי (2001) הגדלתי לג'אנט 15 עם חתך יותר נמוך וצמיג יותר רחב, שמתי צנרת יניקה (אהבתי לעשות קצת רעש :twisted: ) החלפתי לבולמים קצת קשיחים של monroe ו-וואלה הייתי מבסוט מהרכב, הייתי גם בדיוק בדרך להנמיך אותה אבל מכרתי כי כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים הגיר האוטומטי שלה..

טיפ אקראי מניסיון: אל תירד מתחת לרבע מיכל דלק בפוקוס, תקשיב לי.

פורסם

לפוקוס הנוכחית (MK3), יש קיט קאמשפטים חמים יעודי של Pipercross שמעלה את ההספק ב-10 כ"ס. בנוסף\ הם ממליצים גם על תוכנה ל-ECU, מה שיעלה את ההספק עוד בקצת בטוטאל - ומדובר במנוע 1.6VVT אטמוספרי כמובן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...