Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנס צריך להיות גם מידתי. זה נכון שזה מעצבן וצריך ללמד אותם לקח, אבל שים לב שהעונשים/ הרתעות הינן בהתאם לחומרת

העבירה, ופיאט פונטו 2002 שחונה על הכביש לא מפריעה פחות מ 500 אבארט', ואני לא רואה סיבה שזה שיש לו רק 20 אלף ש"ח בכיס, ישלם פחות מזה שהוציא 150-160, ווטאבר, על רכב אחר.

החוק במדינה הוא חוק אחד ומשפט אחד לכולם ללא הבדלים, וככה זה צריך להיות לדעתי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

קנסות חניה לפי הכנסה של בעל הרכב זה לא יעיל:

1. כמו שאמרו, חלק מבעלי רכבי היוקרה עובדים בשחור.

2. ואם הפורשה רשומה על שם הסבתא?

3. או חברה בע"מ?

שימשיכו בנוהל הנוכחי ויאכפו במרץ, אין לי בעיה שחלק מהכנסות העירייה זה תרומה של נדבנים שמוכנים לשלם 500 שקל בשביל לחנות שעה על המדרכה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מאד אוהב הקצנות, ואני גם חולה על ביטויים ציוריים. אנסה להשתמש בכמה כדי להבהיר את הנקודה.

יש אמצעי נהדר להרתעה מפני עבירת חנייה במקום אסור\מקום מפריע- כל הנתפס חונה כך, מקבל נשיכה מבולדוג לבי3ים.

מי המשוגע שיעיז לחנות ככה?

אחלה, יעיל, נכון?

אה, אבל מה לגבי נשים?...

אז כל הגברים שפוחדים לחנות ככה, התחלפו בנשים שלהן לא מעניין בולדוג-מה-בולדוג כי אין להן בי3ים.

זה בדיוק אותו הדבר: המצב שקיים היום הוא הבולדוג. יש שמפחדים, ויש שלא מעניין אותם בכלל.

לעומת זאת, אם החוק היה מציב את החונה מול אפשרות של בולדוג לביצים או תרנגולת לרחם (מאוחר, תעזבו אותי, באמא'שכם- יום ארוך ומעייף עבר עליי), גם הנשים לא היו מעיזות לחנות כך, והמצב היה יותר טוב- שזה בדיוק מה שיקרה עם אכיפה לפי שווי.

ואת הפקח באמת לא מעניין מי קנה את הרכב בשחור, מי מרוויח בשחור, ומי עשה מה כל עוד הוא לא שוטר או "חייל" כבד. הוא נותן דוחות, זה הכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כפי שכבר אמרו מעליי רעיון זה כבר מיושם בשוויץ , שם הקנס נקבע על פי גובה ההכנסה .

אני זוכר שקראתי בעיתון על אדם בשוויץ שנתפס נוהג במהירות של מעל 200 קמ''ש במרצדס SLS וקיבל במשפט קנס של כ 1.3 מיליון יורו !! אם איני טועה זה הקנס הגדול ביותר שניתן אי פעם על מהירות מופרזת !

אני דווקא חושב שזה רעיון טוב !

פורסם

תסביר את מה שכתבת בבקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז אם לא לפי הרכב ולא לפי ההכנסה המדווחת, אולי לפי מהות העצירה?

אם קנה מרלבורו- קנס 1,000 שקל,

אם קנה טיים - קנס 500 שקל,

אם קנה נובלס - המדינה תפצה אותו על מה שכ״כ השתבש בחיים שלו.

פורסם

אני לא יודע מאיזה אזורים אתם אבל באזור שלנו (חולון בת ים ראשון) הרכבים האלה שייכים למישהו עם כוח ונראה לכם שאיזה פקח/ שוטר/מתנדב מתעסק איתם בכלל ? במקרה הטוב הם מבקשים יפה שיזזיו את הרכב...

• תוכן חדש...