Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיילת בת''א שאלתי נהג איך אני מגיע לרחוב כלשהו ובדיוק התחלף הרמזור לירוק ( אני כהולך רגל לא ברכב) עבר רכב מנתיב ימני ופגע בי (הוא נתן בלימת חירום) , חשוב לצייין שעמדתי בנתיב האמצעי איפה שהייתה המכוניות ששאלתי את הנהג .

התאונה נגרמה באשמתי אבל חטפתי שתי מכות יבשות , ברוך השם יצאתי בנס בלי שברים או יותר גרוע מכך , כתוצאה מהפגיעה עפתי ונפלתי וקיבלתי מכה חזקה בשוק ימין בצד ימין של הרגל

השאלה שלי מכל הסיפור היא כמה זמן לוקח למכות יבשות להחלים , חשוב לציין שאין לי סימן כחול על הרגל אבל יש לי כאבים חזקים , שמתי קרח להרגעה והאזור טיפה נפוח.

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

1. אני מקווה שיש לך פרטים של הנהג הפוגע, הרכב שלו וביטוח החובה שלו.

2. פנה למיון להיבדק. ציין שמדובר בתאונת דרכים.

3. דווח במשטרה על התאונה וקבל אישור לביה"ח.

4. (בעוד ~שנה) הגש תביעה נגד ביטוח החובה של הרכב הפוגע.

5. שאלת האשמה חסרת משמעות לחלוטין כשמדובר בביטוח חובה. האחריות של המבטח היא מוחלטת.

6. הסיכוי שיוגש נגדך אישום כהולך רגל הוא קלוש עד אפסי.

7. גם רוב הסיכויים שהנהג לא יטרח לתבוע אותך על נזקי הרכוש שנגרמו לו (למרות שכנראה יש לו עילת תביעה אם אתה האשם).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמה סלים אתה יכול לקלוע במשחק כדורסל מתוך מיליון זריקות. 1? 578? 544354? זה תלוי באיך אתה משחק, כמה התאמנת, איזה יום תפסת, מה גובה הסל וכדומה.

בקיצור, יש הרבה משתנים כמו: חוזק המכה, האם היא באזור רגיש שיש בו הרבה עצבים, האם נוצרו שטפי דם. ולכן, אף אחד על גבי דפי הפורום הזה לא יוכל להגיד לך תוך כמה ימים יעברו לך המכות.

יש מכות שעוברות תוך יומיים, ויש כאלה שעוברות תוך שבועיים, זה באמת תלוי באופי המכה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בטיילת בת''א שאלתי נהג איך אני מגיע לרחוב כלשהו ובדיוק התחלף הרמזור לירוק ( אני כהולך רגל לא ברכב) עבר רכב מנתיב ימני ופגע בי (הוא נתן בלימת חירום) , חשוב לצייין שעמדתי בנתיב האמצעי איפה שהייתה המכוניות ששאלתי את הנהג .

התאונה נגרמה באשמתי אבל חטפתי שתי מכות יבשות , ברוך השם יצאתי בנס בלי שברים או יותר גרוע מכך , כתוצאה מהפגיעה עפתי ונפלתי וקיבלתי מכה חזקה בשוק ימין בצד ימין של הרגל

השאלה שלי מכל הסיפור היא כמה זמן לוקח למכות יבשות להחלים , חשוב לציין שאין לי סימן כחול על הרגל אבל יש לי כאבים חזקים , שמתי קרח להרגעה והאזור טיפה נפוח.

קיבלת גם מכה בראש?

סליחה...על הציניות. אבל זה באמת קצת חסר הגיון לצפות שתקבל תשובה רלוונטית באינטרנט. בוודאי בפורום רכב.

לך לבית חולים. כנראה יצלמו את המקום...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

א. מי לכל הרוחות עומד ומשוחח באמצע כביש תלת נתיבי?, טיפת קומון סנס.

ב. נפגעת כהולך רגל ע"י פאקינג מכונית (לא סתם תאונות פח שמתנפחות לביקורי סרק במיון) וסובל מכאבים, אז אתה הולך ומתייעץ באינטרנט?? לך למיון!

ג. אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אם עברת 18, אז יש משהו רציני דפוק בצורת המחשבה שלך, ותסלח לי על הבוטות.

ד. לך למיון.

• תוכן חדש...