Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה להיכנס לאימייל לבדוק דואר, וישר מופיע לי "איפוס סיסמא" כולל בדיקת רובוט. לא סיימתי עם התהליך מחשד שמישהו ניסה לפרוץ, בניסיון השלישי נחסמתי ל-48 שעות. יש הצדקה לחשש?

יש לי בדוא"ל מידע עיסקי רגיש.

עם זאת, הכתובת דוא"ל קיימת 5-8 שנים, יכול להיות שדרישות הסף הסיסמא השתנו? (כלומר נדרשת סיסמא יותר מורכבת)

תודה!

פורסם

בחודש האחרון וואלה שולחים לי מיילים שצריך להחליף סיסמא מחשד לגל פריצות, כנראה איך שנכנסת הציעו לך ישר להחליף סיסמא.

בכל מקרה, כדאי מאוד לעבור לדוא"ל של גוגל, וואלה זה פח.

פורסם

וואלה מה אתה אומר? :lol:

אוקיי, אני קצת יותר רגוע. אני רגיל לממשק בוואלה, כוחו של הרגל. יש לי גם ג'ימייל, בקושי בשימוש. למרות שהוא יותר פוקציונאלי יותר.

אבל למה פח ?

ואגב, לא הציעו כלום ולא קיבלתי שום התראה. זה היה הליך כפוי ללא הסברים.

פורסם

הייתה להם פריצה לאחרונה, ולכן הם אגרסיביים בנוגע להחלפת הססמא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה הזו בימים האחרונים, בסוף ביצעתי את כל תהליך ההחלפה, כנראה פתרון גורף שעשו לרוב הלקוחות

Confidence In Motion

פורסם

מה שמוזר בעיני: לתיבה שבה התנועה מעטה, סקושי 2 מיילים ביום - באה ההודעה על הצורך להחליף סיסמה.

לתיבה פעילה ועירנית עם 20-30 מיילים ביום - לא בא כלום.

אני לא אוהב את הג'ימייל בגלל ענייני הפרטיות ומאגרי המידע שלהם. לא שוואלה תמימים - אבל בינתיים נראה אצלם יותר נעים.

אם יש לך מידע עיסקי/פרטי שאתה חפץ לשמור רק לעצמך - אתה צריך מערכת דואר אחרת, כי התיבות הציבוריות האלו אינן מוצפנות ואני מניח שמי שישתדל ימצא דרך לחטט בהן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
כי התיבות הציבוריות האלו אינן מוצפנות ואני מניח שמי שישתדל ימצא דרך לחטט בהן.

לא מוצפנות? מאיפה אתה מביא את זה?

אני הייתי מפחד משמעותית מתיבות דואר אצל הספקיות עם הכח אדם שמתחזק אותן בארץ.

בכ"א לג'ימייל ספציפית יש שירות תיבות בתשלום לעסקים שמתנהל קצת שונה מהרגיל. אם יש לך מידע עסקי - מקומו שם (או אם יש לך מספיק דינרוס - בשרת פרטי של החברה... אבל זו כבר ספרה אחרת שיותר לכיוון 100 + תיבות לפחות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם לי הגיעה הדרישה , ועכשיו אני לא יכול להיכנס למייל :|

ובמקום לשאול אותי את השאלת ביטחון זה פשוט רושם "תשובה:" , מישהו חושב שאני זוכר שאלת ביטחון מלפני 6-7 שנים ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
שכחתי לציין את זה. אני גם לא זכרתי את התשובה, ינעל רייבוק ראבק נעל, מה עושים?

אצלי מצפים ממני לזכור גם את השאלה :?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם אני קיבלתי את זה שבוע שעבר,וממש ניהלתי עם השרות הטכני של וואלה דו שיח לאחר שלא מצא חן בעיניהם

פרטי הזיהוי שלטענתם לא הספיקו כדי "לזהות" אותי. חיים בסרט....ביקשו צילום תעודת זהות.

שאלתי אותם בציניות אם הם גם מעוניינים במספר של הכספומט ושיפעילו את השכל וישוו את הפרטים שלי לאלה שהכנסתי בוואלה-שופס כשרכשתי מהם מוצרים. אחרי שעתיים קיבלתי סיסמא חדשה.

• תוכן חדש...