Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הייתי שמח לקבל המלצה למקום כלשהו באזור חיפה והקריות אשר תופר כיסוי עור להגה במחיר נורמלי.

אני מכיר את הכיסויים שאפשר להזמין מאיביי ו"לתפור" לבד (וגם היה לי כזה בעבר), אבל בגלל שיש לספארק בליטות בהגה והוא לא עגול ורגיל, אני לא רוצה לקחת סיכון שהכיסויים האלה לא יתאימו ולא יכסו את כל ההגה.

אודה להמלצותיכם.

פורסם
שלום רב.

הייתי שמח לקבל המלצה למקום כלשהו באזור חיפה והקריות אשר תופר כיסוי עור להגה במחיר נורמלי.

אני מכיר את הכיסויים שאפשר להזמין מאיביי ו"לתפור" לבד (וגם היה לי כזה בעבר), אבל בגלל שיש לספארק בליטות בהגה והוא לא עגול ורגיל, אני לא רוצה לקחת סיכון שהכיסויים האלה לא יתאימו ולא יכסו את כל ההגה.

אודה להמלצותיכם.

http://www.autoelegance.co.il/products/product02.aspx

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם
תודה אבל ביקשתי מאזור חיפה והקריות. אין לי די זמן להדרים או להצפין מעבר לכך.

יש היום רכבת

זו לא התמחות טריוויאלית

החברה האלו הם ברמה בינלאומית אמיתית

ועובדים עם מוצרי העור שהיצרנים עצמם עובדים

הגה = 5 שעות עבודה

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

• ספונסר פורום
פורסם

המקום המומלץ הכי קרוב שאני מכיר אליך הוא אודיבה ארט שנמצא בנתניה. דויד, מנהל הסדנא, הוא רפד אומן שעושה עבודות ברמת גימור מאוד מאוד גבוהה.

ראה דוגמא לריפוד הגה שעשה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3414779#post3414779

פורסם

טוב אחרי בדיקת מחירים בהצעות שנתנו כאן, אומר גם שאני מחפש מקום שעושה עבודה טובה במחיר שפוי! (אין לי עדיין בוגאטי שאני אשקיע כמה אלפים בכיסוי שכזה, פשוט מצחיק שזה עצוב)

למרות שאני מעדיף מקום באזור חיפה והקריות, אני מוכן גם לבדוק אופציות רחוקות יותר אם המחיר יצדיק זאת.

• תוכן חדש...