Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

במסגרת בנייה של הבית החדש הנני מתעניין במערכת חימום מים על גז, אשמח לשמוע חו"ד בעניין והמלצות על מערכות וכמובן עלויות אם ידועות כאלו.

תודה מראש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תחפש שרשור קודם שהגבתי בו בפירוט לגבי חימום על גז, בגדול אצלנו בדירה העפנו את כל סוגי הדודים ונשארנו עם גז בלבד.

לדעתי זה הפתרון הכי טוב שקיים מבחינת נוחות, 24 שעות מים רותחים בלי הגבלה תתקלח כמה שבא לך, מתי שבא לך איך שבא לך. לי זה מאוד נוח כשאני חוזר הביתה בשעות מגוונות ולפעמים גם בימי שישי-שבת באמצע הלילה פשוט נכנס למקלחת פותח את המים והם רותחים.

אפשר להתקלח שתי מקלחות במקביל אצלנו בלי בעייה של ירידה בזרם בכלל, העלות של הגז אצלנו היא בסביבות ה50 ש"ח לחודש לאדם שמתקלח פעם ביום.

לדעתי הנוחות מאוד שווה את זה, אבל אם הייתי הולך על פתרון אולטימטיבי הייתי הולך על דוד עם קולטים שביציאה שלו יושב חימום על גז ונכנס רק כשהמים קרים או שהם לא מספיק חמים לפי ההגדרה שלך..

מקלחת נעימה :)

פורסם

אחלה,תודה.

נ.ב: איזו מערכת מותקנת אצלך?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מצטרף להמלצה

אצלי יש rinnai infinity 16 של פזגז

משמש אותנו כשאין מים חמים מהקולטים

מכוון ל 40 מעלות (לוח פיקוד דיגיטלי) שזו טמפרטורה חמה דיי לכל מי שירצה להתקלח וכמובן אין סכנת כוויה

מסיבה זו המכשיר גם חסכוני מאוד

בחורף יש אולי הבדל של 100 שח בחשבון הגז ל4 נפשות וזה כולל את כל התענוג שיש מים חמים מידית בכל הברזים

בקיץ הוא כבוי כי יש מים חמים מהקולטים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...