Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש המלצות לרכישת רכב משומש, בתקציב של כ-60 אלף ש"ח (ניתן להתגמש אם יש אופציה אטרקטיבית מספיק), שיחליף את הפיג'ו 307 1.6 שהייתה ברשותי עד כה - נוחה אך סובלת מבעיות אמינות.

דרישות בסיסיות:

1. גיר אוטומטי

2. גודל בינוני-קטן

3. ביצועים סבירים - לא פחות מ-1.4 ל'

4. שנת 2009 ומעלה

עברתי על לא מעט שרשורים דומים בפורום, וראיתי הרבה התייחסויות והמלצות ליונדאי i20 וקיה ריו, אבל אני חושש מההספק והיכולות המוגבלות של שתיהן.

אשמח לשמוע מה דעתכם.

תודה!

פורסם

בתקציב של 60 אלף ש"ח לא תוכלו לרכוש את קיה ריו החדשה ותקבלו למעשה את הדגם הקודם, שמקביל פחות או יותר ליונדאי אקסט. לא שזה אומר שהוא רע, זה פשוט אומר שהוא פחות טוב מהדגם החדש.

מלבד ה-i20 שהזכרת, שהיא אכן לא מכונית מאוד מהירה או חזקה אבל דווקא נוסעת באמת בסדר גמור, יש אופציות נוספות.

לדוגמא - רנו קליאו. מבחינת ביצועים יש לך מנוע בנפח 1,600 סמ"ק, גדול וחזק משל היונדאי שמספק ביצועים טובים יותר. הדגם הזה מגיע עם גיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי) והוא מאוד מרווח מאוד במושב האחורי ובעל תא מטען גדול.

דוגמא נוספת, קצת יותר גדולה, היא יונדאי i30. מבחינת גודל היא מקבילה פחות או יותר ל-307, יש לה מנוע 1,600 סמ"ק וגיר אוטומטי רגיל, ביצועים טובים אבל מבחינת מחיר כנראה שתצטרכו להתאמץ עוד טיפה מעבר לסכום שהגדרתם כדי למצוא רכב טוב מאוד.

פורסם

מה זה ביצועים סבירים?

האם אתה הולך לנסוע כל יום לירושלים? לעלות את הכרמל? לסוע כל שבוע לאילת?

אם אין לך צורך ברכב מאוד מרווח עם תא מטען גדול, ה I20 בהחלט תעשה את העבודה, בימם אלו תוכל גם למצוא שנת 2010

בפחות מ 60 אלף (מליסינג)

אני גם מצטרף לסיאט איביזה, אבל ההיצע שלו יותר קטן

פורסם

תודה על התגובות

.

לא, מרבית הנסיעות שלי אינן לטווח רחוק או במסלולים מאתגרים, זו פשוט העדפה אישית שלי לא לנסוע ברכב שמרגיש איטי וחלש.

מבין ההצעות ששמעתי כאן והחיפושים שעשיתי, אני מתלבט בין הרכבים הבאים:

1. יונדאי i20

2. סיאט איביזה

3. סוזוקי סוויפט

4. פולקסוואגן פולו

מה עדיף לדעתכם?

התקציב גמיש עד לאיזור ה-70 אלף, אני אעדכן גם את כותרת הדיון.

פורסם
תודה על התגובות

.

לא, מרבית הנסיעות שלי אינן לטווח רחוק או במסלולים מאתגרים, זו פשוט העדפה אישית שלי לא לנסוע ברכב שמרגיש איטי וחלש.

מבין ההצעות ששמעתי כאן והחיפושים שעשיתי, אני מתלבט בין הרכבים הבאים:

1. יונדאי i20

2. סיאט איביזה

3. סוזוקי סוויפט

4. פולקסוואגן פולו

מה עדיף לדעתכם?

התקציב גמיש עד לאיזור ה-70 אלף, אני אעדכן גם את כותרת הדיון.

עדיף שתוריד ה I20.

פולקסווגן פולו הצעה טובה

פורסם

אין ספק שהפולו מתעלה על כולן ברשימה.

לא סגור לגבי המחיר פר שנתון שלה, ייתכן שתצטרך לרדת קצת בשנה

• תוכן חדש...