Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוע לבעל הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אחי (נהג צעיר יש לומר) לקח את הרכב לבילוי, אותו נהג החליט שהוא עייף כאשר היו לקראת חזרה מהבילוי ושאל את אחד החברים אם מישהו מוכן להחליף אותו. אחד החברים אמר שהוא מוכן לנהוג. תפס אותם שוטר ואותו הנהג שהחליף מסתבר שהיה בו כמות אלכוהול מעל המותר, לאחי גם עשו בדיקת ינשוף על מנת לבדוק האם הוא יכול לנהוג, אחי עבר בהצלחה את הבדיקה, אך עם הודעה לשימוע בתחנה. השוטר גם לקח לו את ביטוח החובה והביא אישור זמני.

השאלה שלי מה ייקרה בזימון ? הרכב הוא רכב יחיד שמשרת את המשפחה (שנמצאת אגב בזמן לא קל וחייבת רכב למען עוד אנשים מלבדה), האם בתחנה יתחשבו בנושא? והאם ליום הזימון לקחת את הרכב לתחנה? כי במידה וייאסר השימוש ברכב אני לא רוצה שהרכב יחכה בחניון או יעלה על גרר, אני מעדיף שיחנה בבית.

בלי להיכנס מי אשם האח קיבל ממני כבר מספיק על הראש. הובהר לו על הסכנות גם אם הוא לא היה הנהג והיה אחראי לבקש מחברים אחרים. מבחינתי שלא ייקח את הרכב.

בנימה לא אופטימית זאת שבת שלום.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

האם הרכב רשום על שם ההורים.? אם הוא רשום על שם אחד ההורים ואכן הוא משרת את כלל בני המשפחה סביר להניח שכקצין השמטרה בעת השימוע יקח זאת בחשבון ויבחר שלא להחרים את הרכב ל-30 יום. הדבר בשיקול דעתו של הקצין

פורסם

כן הרכב רשום על שם האישה, אלמנה עם זה עוזר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

השאלה שלי מה ייקרה בזימון ? הרכב הוא רכב יחיד שמשרת את המשפחה (שנמצאת אגב בזמן לא קל וחייבת רכב למען עוד אנשים מלבדה), האם בתחנה יתחשבו בנושא? והאם ליום הזימון לקחת את הרכב לתחנה? כי במידה וייאסר השימוש ברכב אני לא רוצה שהרכב יחכה בחניון או יעלה על גרר, אני מעדיף שיחנה בבית.

בזימון הקצין שומע את בעל הרכב שרשום ברשיון הרכב מה יש לו לומר בנושא.

זו עבירה שיש עליה סמכות של השבתת הרכב במגרש שפועל עם המשטרה/משטרתי.

במידה וייאסר השימוש הרכב יוכנס למגרש, אין כאן אופציה של להשאיר את הרכב בבית בחניה.

הרכב לא יכל להשאר "במעצר בית" בחניה של הבית, זו לא החלטה שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שיגיע לשימוע, ויתחנן בכל לשון של בקשה, שיסביר שאמו אלמנה, והיא ואח שלי זקוקים לרכב. שיגיד שכבר נתתם לו בראש, ושעד הודעה חדשה הוא לא מקבל את הרכב, בקיצור שיתחנן לקצין בכל מעודו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...