Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם !

סביר להניח שכולנו פה בפורום יודעים היטב את השלכות הנהיגה בשכרות.

למרות זאת, ראיתי לנכון לפרסם שרשור זה לכל אותם בליינים שיוצאים היום לחגוג והמחשבה "אותי לא יתפסו" חלפה להם בראש.

מכיוון שדפי פורום מכובד זה נצרבים לעד בחיפושי הגוגל, חשבתי לנכון להזהיר אישית ובשם כולנו את כל החוגגים היום במועדונים למיניהם.

דיר בלעק אתם שותים ונוהגים ! :evil:

פתרונות אפשריים :

1. קווי לילה בתל אביב יעבדו היום במתכונת מורחבת.

2. מוניות. רצוי בהזמנה מראש כדי שלא יהיו הפתעות במגזר המחיר.

3. נהג תורן אחראי שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות, תרתי משמע מהמושב האחורי.

4. מסיבה פרטית של חברים שאפשר גם להישאר לישון שם.

5. יציאה לפאב השכונתי, כזה שלא מצריך הוצאת הרכב מהחנייה.

6. הפתרון האישי והחביב עלי הוא פשוט להישאר בבית עם הכי קרובים אלייך; לאכול משיהו איכותי וכמובן לשתות משיהו איכותי, כל זאת כאשר הרכב נשאר בחנייה, הוצאות הבילוי עומדות על אפס שקלים חדשים והמיטה החמה ממתינה במרחק נגיעה.

הערה חשובה: משטרת ישראל מבצעת בליל ראש השנה האזרחית אכיפת "אפס סובלנות" לנהגים שיכורים הכוללת החרמה מיידית של הרכב, מעצר מיידי ושיפוט מהיר יום למחרת.

ראו הוזהרתם !

נ.ב. חסר לכם אם נראה שרשורי "תפסו אותי שיכור בסילבסטר" בפורום המשפטי ! :evil::evil::evil:

זמין 8)

פורסם

papikian כל הכבוד על היוזמה ועל ההצעות שהעלת.

למרות זאת (ואני תמיד אופטימית מאוד ולא שוללת) אני בטוחה ויודעת שמחר בבוקר כשנפתח את האינטרנט ונעיין בחדשות יהיו בו סיכומי הלילה ממצבע השכרות שמשטרת ישראל ביצעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מצרף את האתר של קווי לילה: בו תוכלו למצוא פרטים על אוטובוסים שאתם זקוקים להם.

http://www.kav-layla.co.il/Web/He/Default.aspx

המלצה אישית, אם מדובר בהרבה אנשים, לפעמים מונית ספיישל/שירות תהיה זולה יותר מדלק+חנייה.

שנה אזרחית טובה לכולם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מי ששותה ונוהג ב25/3, בכ"ד בטבת וב6/6, ישתה וינהג גם ב31/12

הייתי אומר "מגיע להם, שייפגעו" אבל הצרה היא שהם פוגעים גם בנו

נקווה לטוב, נצפה לגרוע

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא חושב שמי שאינו שותה ונוהג בדרך כלל, יתחיל לעשות זאת דווקא היום.

בכל מקרה, כל הכבוד על היוזמה.

אישית, גם אני בעד פתרון האחרון שהצעת.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אני לצערי צופה גם הרוגים בכבישים. אני מקווה שלא יהיה שוטר הלילה שילך לישון, צריך אכיפה מירבית בכבישים.

פורסם

כל שבוע שעבר היו נון-סטופ משדרים בכל תחנות הרדיו לגבי כך, נקווה שבאמת נעבור את הלילה בשלום.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מי שמתכנן ללכת עם חברה שלו לבד (כמוני שנה שעברה) - פשוט לתפוס מונית...חבל על הרשיון והחיים. סילבסטר ידוע כיום בו שותים מלא...

לא לשתות ולנהוג חברים!

Opel Adam S 2017

פורסם

זה היה צפוי, יש נהגים שפשוט לא אכפת להם מהסביבה שלהם ונוהגים תחת השפעת אלכוהול.

חבל שלא קיים שיפוט מהיר מיידי בכל פעם שנהג נתפס נוהג תחת השפעת אלכוהול.

בלי כל הפרוצדורה של להמתין למשפט/ לדחות את המשפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום חברים, ושנה אזרחית טובה לכולם.

יש לי כמה דברים לומר:

א) מה שונה בלילה של 31 לדצמבר מכל לילה של יום שישי רגיל או של כל ערב חג? הרי כמו שכבר אמרו, מי ששותה ונוהג, ישתה וינהג כל הזמן ללא שום קשר לסוג החג.

ב) למה אין (או שיש) אכיפה מוגברת בכל יום שישי בלילה, או בערבי חג, ודווקא ביום הזה יש פרסום חזק של אכיפה מוגברת?

ג) לצערי אני עבדתי בלילה במקום לחגוג :cry: וחזרתי הביתה בסביבות השעה 5 בבוקר, ולא ראיתי שום ניידת בדרך, וביום שישי האחרון כשחזרתי מהעבודה באותה השעה, ראיתי לפחות 7 ניידות תנועה ושתי מחסומים באותה הדרך הביתה (רמלה-רחובות).

ד) כן יצא לי לראות שתי רכבים על עמודים (אחד בכניסה לעיר, והשני בתוך העיר) וגרר שמפנה את ההריסות, אז איפה פה בדיוק האכיפה המוגברת?

לדעתי זה הכל קמפיין הפחדות של המשטרה שמקווה ללילה שקט (כמו כולנו) אבל זה לא באמת עובד.

לדעתי כדי למזער את התופעה של נהיגה בשכרות, ולתת כח הרתעה חזק לכל אותם הנהגים שאוהבים לחשוב "אותי לא יתפסו" יש להראות נוכחות חזקה באזורי הבילויים בעיר, ולא לעמוד בכביש מהיר/בין עירוני ולחכות שיעצרו מישהו.

פורסם

לדעתי המשטרה עושה עבודה מעולה בתוך המגבלות העומדים לפנייה כגון כוח אדם, תקציב, ענישה לא מספקת.

לדעתי החקיקה בארץ צריכה להיות כמו באוסטרליה.

שם דין נהג כדין טייס.

נתפסת נוהג שיכור- אתה נפרד מרשיון הרכב לכל החיים !

זמין 8)

פורסם

ענישה אינה קשורה למשטרה.

שוטר צריך לעשות את עבודתו כמו שצריך.

מה שקורה בבית המשפט לגבי ענישה/עיסקת טיעון וכו', לא צריכה לעניין את השוטר שפועל ועובד בשטח.

ככה זה בדמוקרטיה, יש לנו רשות מחוקקת מבצעת ושופטת.

הפרדה בין הרשויות באה לטובתו של האזרח תמיד.

ל'

פורסם

עצרו אותי בשעה 4 בבוקר במחסום ליד נתניה, הבדיקה הראשונית (מכשיר נשיפה קטן) הראתה אלכוהול בדם והוחלט לעקב אותי לרבע שעה עד לבדיקת ינשוף.

מכיוון שידעתי ששתיתי לפני 4 שעות בכמות קטנה לא חששתי ואכן בינשוף יצא תוצאה שלילית.

אני חייב לציין את היחס הנחמד של כל השוטרים והסבלנות שהפגינו כלפי כל מיני קופים שיכורים שעשו להם פוזות (ובסוף נפרדו מהרכב).

כל הכבוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...