Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוטר שניגש אליי לרכב ראה שהוא דומם והוא אומר את זה גם, אני האמת נהגתי אבל אין לו הוכחות יש לי בן אדם שהיה איתי שהוא אומר שהוא נהג ואף אחד לא יודע באמת מי נהג השוטר אומר שראה רק את הרכב בתזוזה לפני שהוא נכבה.

לא עשיתי בדיקה אמרתי לו במפורש שתיתי אכן אבל לא נהגתי מסרב לבדיקה מכוון שאיני יודע את ההשלכות לזה אם לא אני הנהג למה לעשות לי בדיקה? ושעצרו אותי בעבר אז אני מפחד להיבדק. אני צריך להוכיח לו שאכן לא נהגתי יש לי עדים. אבל מי צריך להוכיח שכן השוטר?

Xxx

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צדיק בסדום. (ולא אני לא כותבת את זה בציניות).

כי הרוב מעדיף לנהוג, מספיק לקרא את הדיווחים של המשטרה בפייס על תפיסת נהגים שיכורים

ולהבין כמה מהם נתפסים, וכמה ממשיכים בנהיגה...

ל'

ואחרי כל הסיפור הזה השאירו לי את הרכב לנסוע לבית.איך?? הרי אני שיכור?

Xxx

פורסם
וואו, כזאת היתממות לא ראיתי מזמן, שופטי התעבורה הם אולי לא שיא החוכמה, אבל הם לא עד-כדי-כך טיפשים.

אם היית מספיק גבר בשביל לנהוג שיכור ולסכן חיי-אדם אז לפחות תהיה גבר ותודה בזה.

אם לאח שלי היה את המזל שלך להתפס ע"י שוטר, הוא אולי היה בחיים היום.

הטעות שלי שנהגתי בדיוק 3 מטר עד הבאגט לא שהייתי במצב של גמור לחלוטין רציתי לאכול ולהמשיך וכך היה בדיוק חניתי כיבתי את הרכב והוא בא. אני אף פעם לא יסכן חיי אדם אני יודע מה ההשלכות של נהיגה בשכרות.

Xxx

פורסם
אני האמת נהגתי אבל אין לו הוכחות יש לו

מישהו פה לא טס לירח...

לפותח השרשור, נהגת? תפסו אותך? להוכיח הוא לא יצטרך שום דבר, זאת המילה שלו נגד המילה שלך.

אבל אם כבר בהוכחות עסקינן, מישהו יכול לפרסם לינק של השרשור הזה על הקיר של משטרת ישראל בפייסבוק לשימוש כראייה במשפט בין מדינת ישראל נגד מוטי משהו יליד 1990?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מישהו פה לא טס לירח...

לפותח השרשור, נהגת? תפסו אותך? להוכיח הוא לא יצטרך שום דבר, זאת המילה שלו נגד המילה שלך.

אבל אם כבר בהוכחות עסקינן, מישהו יכול לפרסם לינק של השרשור הזה על הקיר של משטרת ישראל בפייסבוק לשימוש כראייה במשפט בין מדינת ישראל נגד מוטי משהו יליד 1990?

חחחחחח למינים ולמלשינים לא תיהיה תקווה!!

חחחח מי אמר לך שקוראים לי מוטי ואת יודעת כמה מוטי יש בארץ שנתפסו על שתייה??;)

וזה לא הגיל שלי

Xxx

פורסם

אני גבר, ואין לך מה לדאוג, אף אחד לא הולך לתבוע אותך על סמך שרשור בפורום. הנקודה היא שהשוטר לא צריך להוכיח, כי אין לו אינטרס לשקר, לך, מצד שני, יש המון אינטרס לשקר.

ד"א, אם תוכל לשתף כמה באמת מוטים תפסו על נהיגה שיכרות בחודש האחרון? סתם מתוך עניין. למרות שזה לא ממש משנה, כי לך בכלל לא קוראים מוטי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

דעתי בעניין שאתה לא יכול לעשות כלום, תחפש, יש חוק שאומר שישיבה מאחורי כיסא הנהג, דינה נהיגה ברכב. (משהו כזה, תחפש ככה תדע בידיוק).

במידה והכל נכון, השוטר יצא כאן לא בסדר.

אבל ראבק, אם אתה מסטול, ובאת עם רכב, לא יכלת למצוא איזה חניה מוסתרת, חור שהעולם התחתון לא היו מוצאים בו?

הנה לא חשבת קדימה, אכלת אותה, לך תסתבך עם השוטר הזה.

פורסם

עזבו שטויות, בקיצור - שלם את הדו"ח, כי לבטל אותו לא תצליח, ובמשפט השופט עלול להחמיר איתך.

סע בזהירות, ואני מאחל לך שאף פעם לא תהרוג אף אחד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני גבר, ואין לך מה לדאוג, אף אחד לא הולך לתבוע אותך על סמך שרשור בפורום. הנקודה היא שהשוטר לא צריך להוכיח, כי אין לו אינטרס לשקר, לך, מצד שני, יש המון אינטרס לשקר.

ד"א, אם תוכל לשתף כמה באמת מוטים תפסו על נהיגה שיכרות בחודש האחרון? סתם מתוך עניין. למרות שזה לא ממש משנה, כי לך בכלל לא קוראים מוטי.

השאלה לאיזה מוטי אתה מתכוון מוטי מוטי או מוטי מרדכי..??;-)

Xxx

פורסם
תתפלא.

את כמות הפעמים שנשארתי לישון ברכב כי הייתי שיכור אי אפשר לספור על שתי ידיים של יוצא הנדסה.

הייתה אפילו תקופה שהיה לי פק"ל שמיכה באוטו בדיוק לזה.

צדיק בסדום. (ולא אני לא כותבת את זה בציניות).

כי הרוב מעדיף לנהוג, מספיק לקרא את הדיווחים של המשטרה בפייס על תפיסת נהגים שיכורים

ולהבין כמה מהם נתפסים, וכמה ממשיכים בנהיגה...

ל'

ואחרי כל הסיפור הזה השאירו לי את הרכב לנסוע לבית.איך?? הרי אני שיכור?

מה שכתבתי היה עבור tal הוא הצדיק שלא נוהג כשהוא שותה

ומעדיף לישון ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מוטי שהולך לשלם קצת למדינה האהובה שלנו בגין נהיגה בשכרות :twisted:

אתה צודק אין מה לעשות על טעויות משלמים אבל אני מעדיף לשלם לעוד תותח סכום נכבד שלא לשלם למדינה כלום

Xxx

פורסם

יש לך תקוות שווא.

1. סביר להניח שתסיים כשאתה משלם גם לתותח וגם למדינה.

2. כשאתה משלם לתותח, חלק גבוה מהתשלום שלך יגיע למדינה, שחולקת ברווחים של כולנו.

כך, או כך, תשלם למדינה.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...